-
Anonim
Witam, ostrzegam,ze ogloszenie jest dosc nietypowe skierowane wylacznie do studentek ( ewentualnie kilku dziewczyn mieszkajacych razem w mieszkaniu ), ale uprzedam,ze nie ma w nim zadnych podtekstow erotycznych itp. Jestem mlodym studetnem (21), wiem,ze to dziwne ale lubie uslugiwac dziewczynom młodym. Z przyjemnoscią zostałbym Twoim sluzacym na telefon, np. Ty dzwonisz zebym przyjechal, posprzatal mieszkania, zrobil to i to. Wszytko zalezy od Ciebie, a ja jestem posluszny w 100 %. Jesli nie pasuje Ci taka forma a masz jakis inny pomysl do czego moglbym Ci sie przydawac, jesli wogole lubisz rządzic facetami napisz, dogadamy wszystko indytiwudalnie.Piszcie na meila lub gg26150529 -
malina
-
don camillo
-
Taka sobie jedna...
Kolego, z nieba mi spadłeś.
Lubię rządzić facetami i mam dużo pracy w swoim mieszkaniu: sprzątanie, poukładanie, planuję je pomalować, zrobienie porządku w piwnicy, a na wiosnę ładnie skopiesz mi działkę.
Roboty będziesz miał pełne ręce a ja zarządzę Twoją osobą.
Uszczegółów swoją ofertę w mailu.
Napisz, szczerze czego oczekujesz w zamian?
Czekam na wiadomość. -
-
Taka sobie jedna...
>Ryś napisał
>czy to aby nie objawy masochizmu? hmm ciekawy przypadek; )
Mało znasz życia Rysiu. Zapewne młodym kociakiem jesteś.
-
---
Uważaj, człowieku, Jola już nie jest studentką. A studia też zaczęła trochę później niż inni :). -
malina
>Taka sobie jedna... napisała:
>>Ryś napisał
>>czy to aby nie objawy masochizmu? hmm ciekawy przypadek; )
>
>Mało znasz życia Rysiu. Zapewne młodym kociakiem
>jesteś.
>
Nie na tyle mlodym, aby nie poradzic sobie samemu w mieszkaniu z podstawowymi pracami; ) -
Wątek ma wartość humorystyczną, więc póki co zostaje;) ale będę pilnie go obserwował.
-
Taka sobie jedna...
-
julia de