PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Masakra.

Czy jeśli mam w usosie w podaniach odpowiedź dziekana " Zgadzam się" to jest to na pewno jego zgoda i w przypadku zgody na zaliczneie przedmiotow obcych zostana mi przyznane z nich punkty? ( Przedmioty obce z innej uczelni niż UW). Wszysko byłoby jasne i bym nie zadawała takowego pytania, gdyby nie to, że nie wydrukowałam owego podania i nie zaniosłam do dziekanatu w formie papierkowej, ani tez nie okazywałam dowodu oceny tj. indeksu czy ocen w usosie ( z innej uczleni). Co jest też dosyć ciekawe, podanie to zostało rozpatrzone 28.10 , a ja je składałam w semestrze letnim, aby mi przyznano punkty na zeszły rok ( jednak tak jak mówilam, w koncu nie doniosłam wydrukowanego podania, ani dowodu oceny). Powinnam sie martwicz czy cieszyć, ze bez zbędnego lata i okazywania oraz pomimo rezygnacji z przepisania oceny (z powodu lenistwa ) została mi ona jednak zatwierdzona? Czy powinnam to z kimś wyjaśnić? A jesli tak to z kim ? Panie z dziekanatu czy bezpośrednio dziekan?

Jeszcze odnośnie przpeisywania ocen z innej uczelni. Czy ktos z was miał może taka sytuacje, ze przepisywał oceny z ( w moim przypadku) APSu, gdzie były ćwiczenia i wykłady pod jedną nazwą , a w USOSIe widnieja także pod jedna nazwą i punktacja jest np taka, że za ćwiczenia i wykład dajmy na to z pedagogiki specjalnej jest 7 ects, cwiczen było 30h i wykładów 30 h tak samo, tylko że ćwiczneia były na zalkę ( co równa się z niemożnościa przepisania ich) i teraz nie wiem jak z punktami ects? mam liczyć 7 i wpisywać , ze cwiczenia i wykład, ze sam wykład czy na oko mam sobie odjąc 3 punkty za ćwiczenia i policzyć 4 za wykład?; O

Równiez może miał juz ktoś taka sytuację, że na drugiej uczelni nie było juz indeksów , a chciał przpeisać ocenę. Bo z tego co wiem , nalezy zostawić indeks drugiej uczelni, żeby przpeisali oceny, ja jednak mam oceny z drugiego kierunku, ale nie mam rozliczonego indeksu ( w usosie mam wszystko zatwierdzone) , ponieważ uczlenia zrezygnowała z indeksów i oddawali nam bez pieczatek, że rok zaliczony; /

Z góry dzięki za pomoc , pozdrawiam, D.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)