PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sunrise...

Hej,
    jestem na piątym roku i zamierzam oddać swoją pracę mgr do dziekanatu i bronić się we wrześniu. Dowiedziałam się jednak, że jest coś takiego jak jakieś wpisywanie przedmiotów do usosa. Z czym to się je? Jest do tego jakaś instrukcja? O co chodzi?

Poza tym dzwoniłam do dziekanatu i próbowałam dowiedzieć się jakie dokumenty trzeba złożyć do dziekanatu, ale jakoś pani nie chciała mnie poinformować. Proszę więc Was o informację. Zdjęcia dyplomowe? Jakieś zaświadczenia?
  • maja

Tak, musimy wprowadzić do USOSa cały przebieg studiów - wygląda to tak:
    Idziesz do dziekanatu i prosisz o karty egzaminacyjne, kserujesz je i oddajesz. Następnie piszesz maila na adres dziekanatu z prośbą o instrukcję dot. wpisywania przedmiotów - panie najczęściej odpisują tego samego dnia i od razu otwierają Ci w systemie odpowiednią decyzję - możesz zacząć wpisywanie. W instrukcjach masz wszystkie potrzebne informacje: co wpisywać, w jaki sposób, jakie dokumenty złożyć przed obroną itd.
    Wpisywanie zajmuje trochę czasu, więc warto nie czekać z tym do ostatniej chwili.
    pozdrawiam
  • Sunrise...

O rany... Ja już chciałam wszystko to załatwić we wtorek a tu dopiero we wtorek dziekanat otwarty i tak to wszystko pewnie będzie długo trwać, że na pewno we wtorek nie złożę nic :/. Eh, szkoda, że nie wiedziałam, że jeszcze są takie obowiązki tutaj. Dzięki za odpowiedź.
  • Jagna

A czy macie może tę instrukcję i moglibyście mi ją przesłać?
    Panie w dziekanacie kazały mi wpisac przedmioty dziś, skserowalam więc karty i chciałam się właśnie właśnie za to zabrać i dopiero się zorientowałam, że nie dostałam żadnej instrukcji... :(

jeśli do nich napiszę, to odpiszą dopiero w poniedziałek - byłabym przeogromnie wdzięczna za przesłanie instrukcji mailem h1111@o2.pl
    bardzo bardzo dziękuję z góry :)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)