PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asia

wyniki już są w konsoli
  • ..::Lucy::..

Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie świadczy dobrze o wykładowcy...
  • Anonim

>..::Lucy::.. napisała:
    >Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie
    >świadczy dobrze o wykładowcy...

ojej.. chyba sie zmienilo u niego odkad ja ostatni raz pisalam ten test..
  • Nati- niedobra kobieta :))

ja tez jakimś cudem zaliczyłam ale szczerze mówiąc jak zobaczyłam te wyniki to się z deczka przeraziłam... 33 osoby na 77 piszących nie zaliczyło...
  • Dora

Cześć,

pamiętacie może pytania z tegorocznego testu??

bo ja ulałam (OJOJOJ!!!) i generalnie byłoby miło gdyby tym razem poszło mi lepiej :)

POMOŻECIE??? PAMIĘTACIE COŚ?
  • M.A.D

>..::Lucy::.. napisała:
    >Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie
    >świadczy dobrze o wykładowcy...

To jedynie dobrze nie świadczy o teście, bo wykładowca moim zdaniem jest jednym z większych pasjonatów jakich miałem okazję poznać, a przy okazji wie o czym mówi i wie jak to mówić.

Dziś poprawka - jestem ciekaw jak będzie.
  • Anonim

>M.A.D napisał
    >>..::Lucy::.. napisała:
    >>Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie
    >>świadczy dobrze o wykładowcy...
    >
    >To jedynie dobrze nie świadczy o teście, bo wykładowca
    >moim zdaniem jest jednym z większych pasjonatów jakich
    >miałem okazję poznać, a przy okazji wie o czym mówi i
    >wie jak to mówić.
    >
    >Dziś poprawka - jestem ciekaw jak będzie.

zgodze sie calkowicie..

i zycze powodzenia!
  • Kasia

Czytalam posty i oprocz slajdow krazy jakis test z przykladowymi pytaniami. Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos kto jest w posiadaniu tego testu przeslam mi go na maila: ke_b@poczta.onet.pl
    Pozdrawiam
  • julia kaminska

hej hej czy ktos wie kiedy jest kolokwium zaliczeniowe?
  • Basiek

egzamin 7 czerwca o 16.45, a czy ktoś wie gdzie można znaleźć jego slajdy?
  • malgozrata

>Basiek napisała:
    >egzamin 7 czerwca o 16.45, a czy ktoś wie gdzie można
    >znaleźć jego slajdy?

nie udostępnia slajdów. trzeba czytać literaturę.
  • Madzia [Pasiak]

A wiecie może jaka literatura? bo mnie nie było na ostatnich zajęciach, a on ponoć zmienił sylabus... więc nie wiem, czy to prawda i co czytać właściwie
  • malgozrata

Nie mam pewności, czy to wszystko, ale..
    -ze spisu literatury można zastąpić czytanie książki: "Tyszka, T., Zaleśkiewicz, T. (2001). Racjonalność decyzji. Warszawa: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. " przeczytaniem "Tyszka, T. (2010) Decyzje: perspektywa psychologiczna i ekonomiczna" ( z tej nowszej polecił rozdziały 4, 5, 10, 12) jest w ksero na Dzikiej

- zależało mu, żebyśmy przeczytali C. Oyster "Grupy" rozdz. 7,9,10
    i rozdział 8 Grzelaka o dylematach społecznych z "T. Tyszka (red.) Psychologia ekonomiczna. Gda sk: Gda skie Wydawnictwo Naukowe. "

-do tego fragmenty pt. aneks 1 i 2 nt. głosowania (niestety nie pamiętam z jakiej ksiązki, ale jest też w ksero na Dzikiej)

-wspominał coś, że sam nam kiedyś napisał fragment podsumowania o technikach głosowania w wordzie. - prawdopodobnie jest/było w kserze wydziałowym

-natomiast o książce "Tyszka, T. (1999). Psychologiczne Pułapki Oceniania i Podejmowania Decyzji. Gdańsk: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne. " wypowiedział się dośc pobłażliwie, że to takie sobie czytadło dowcipne z niewielka wartością merytoryczną.- nie cytuję dokładnie:P Ale jest to starsza wersja tej książki Tyszki "Decyzje..." z 2010r.

Nie traktuj tej wypowiedzi jako obowiązującej, to tylko tyle ile mi się udało wyłapać. Może to nie wszystko, a może to za dużo, nie jestem już pewna co do tych informacji. oprócz tego, co wypisałam wyżej w ksero wydziałowym są jeszcze dwa rozdziały z innych książek, ale nie znam autorów i na chomiku czy gdzieś na gmailu były jeszcze stare slajdy do kilku tematow i jakis stary test.
  • Paulina

Jest jakaś skrzynka na gmailu, na pantoflu jak się wpisze "przybyszewski" to wyskakują informacje na ten temat. Tam są jakieś slajdy i chyba egzamin z poprzednich lat.
  • malgozrata

czy gdzieś w necie są/mają być wyniki egzaminu? wiecie, czy będzie jeszcze jeden termin wpisów?albo kiedy będzie poprawa?
  • Basiek

Wpisy miały być wczoraj od 16. Czekałam do 16.40 i przybyszewski się nie pojawił :|
    nie wiem czy ktoś czekał dłużej i czy on w końcu przyszedł... wydaje mi się że nie, wśród wielu wykładowców niestety to norma że się umawiają a później nawet nie raczą poinformować że ich nie będzie, ale cóż, przecież studenci nie mają co innego robić, tylko czekać pod pokojem na wpis... :/

sorry, ale musiałam wyładować swoją frustrację, bo specjalnie się wczoraj zwolniłam z pracy żeby wziąć ten głupi wpis :|

jeśli u kogoś jest już ocena w usosie albo wie cokolwiek na temat wpisów czy ocen to please, dawajcie znać...
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)