-
Asia
-
..::Lucy::..
Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie świadczy dobrze o wykładowcy... -
Anonim
>..::Lucy::.. napisała:
>Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie
>świadczy dobrze o wykładowcy...
ojej.. chyba sie zmienilo u niego odkad ja ostatni raz pisalam ten test.. -
Nati- niedobra kobieta :))
ja tez jakimś cudem zaliczyłam ale szczerze mówiąc jak zobaczyłam te wyniki to się z deczka przeraziłam... 33 osoby na 77 piszących nie zaliczyło... -
-
Dora
Cześć,
pamiętacie może pytania z tegorocznego testu??
bo ja ulałam (OJOJOJ!!!) i generalnie byłoby miło gdyby tym razem poszło mi lepiej :)
POMOŻECIE??? PAMIĘTACIE COŚ? -
M.A.D
>..::Lucy::.. napisała:
>Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie
>świadczy dobrze o wykładowcy...
To jedynie dobrze nie świadczy o teście, bo wykładowca moim zdaniem jest jednym z większych pasjonatów jakich miałem okazję poznać, a przy okazji wie o czym mówi i wie jak to mówić.
Dziś poprawka - jestem ciekaw jak będzie. -
Anonim
>M.A.D napisał
>>..::Lucy::.. napisała:
>>Co prawda zaliczyłam, ale 40% niezdanych chyba nie
>>świadczy dobrze o wykładowcy...
>
>To jedynie dobrze nie świadczy o teście, bo wykładowca
>moim zdaniem jest jednym z większych pasjonatów jakich
>miałem okazję poznać, a przy okazji wie o czym mówi i
>wie jak to mówić.
>
>Dziś poprawka - jestem ciekaw jak będzie.
zgodze sie calkowicie..
i zycze powodzenia! -
Kasia
Czytalam posty i oprocz slajdow krazy jakis test z przykladowymi pytaniami. Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos kto jest w posiadaniu tego testu przeslam mi go na maila: ke_b@poczta.onet.pl
Pozdrawiam -
julia kaminska
-
Basiek
egzamin 7 czerwca o 16.45, a czy ktoś wie gdzie można znaleźć jego slajdy? -
malgozrata
>Basiek napisała:
>egzamin 7 czerwca o 16.45, a czy ktoś wie gdzie można
>znaleźć jego slajdy?
nie udostępnia slajdów. trzeba czytać literaturę. -
Madzia [Pasiak]
A wiecie może jaka literatura? bo mnie nie było na ostatnich zajęciach, a on ponoć zmienił sylabus... więc nie wiem, czy to prawda i co czytać właściwie -
malgozrata
Nie mam pewności, czy to wszystko, ale..
-ze spisu literatury można zastąpić czytanie książki: "Tyszka, T., Zaleśkiewicz, T. (2001). Racjonalność decyzji. Warszawa: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. " przeczytaniem "Tyszka, T. (2010) Decyzje: perspektywa psychologiczna i ekonomiczna" ( z tej nowszej polecił rozdziały 4, 5, 10, 12) jest w ksero na Dzikiej
- zależało mu, żebyśmy przeczytali C. Oyster "Grupy" rozdz. 7,9,10
i rozdział 8 Grzelaka o dylematach społecznych z "T. Tyszka (red.) Psychologia ekonomiczna. Gda sk: Gda skie Wydawnictwo Naukowe. "
-do tego fragmenty pt. aneks 1 i 2 nt. głosowania (niestety nie pamiętam z jakiej ksiązki, ale jest też w ksero na Dzikiej)
-wspominał coś, że sam nam kiedyś napisał fragment podsumowania o technikach głosowania w wordzie. - prawdopodobnie jest/było w kserze wydziałowym
-natomiast o książce "Tyszka, T. (1999). Psychologiczne Pułapki Oceniania i Podejmowania Decyzji. Gdańsk: Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne. " wypowiedział się dośc pobłażliwie, że to takie sobie czytadło dowcipne z niewielka wartością merytoryczną.- nie cytuję dokładnie:P Ale jest to starsza wersja tej książki Tyszki "Decyzje..." z 2010r.
Nie traktuj tej wypowiedzi jako obowiązującej, to tylko tyle ile mi się udało wyłapać. Może to nie wszystko, a może to za dużo, nie jestem już pewna co do tych informacji. oprócz tego, co wypisałam wyżej w ksero wydziałowym są jeszcze dwa rozdziały z innych książek, ale nie znam autorów i na chomiku czy gdzieś na gmailu były jeszcze stare slajdy do kilku tematow i jakis stary test. -
Paulina
Jest jakaś skrzynka na gmailu, na pantoflu jak się wpisze "przybyszewski" to wyskakują informacje na ten temat. Tam są jakieś slajdy i chyba egzamin z poprzednich lat. -
malgozrata
czy gdzieś w necie są/mają być wyniki egzaminu? wiecie, czy będzie jeszcze jeden termin wpisów?albo kiedy będzie poprawa? -
Basiek
Wpisy miały być wczoraj od 16. Czekałam do 16.40 i przybyszewski się nie pojawił :|
nie wiem czy ktoś czekał dłużej i czy on w końcu przyszedł... wydaje mi się że nie, wśród wielu wykładowców niestety to norma że się umawiają a później nawet nie raczą poinformować że ich nie będzie, ale cóż, przecież studenci nie mają co innego robić, tylko czekać pod pokojem na wpis... :/
sorry, ale musiałam wyładować swoją frustrację, bo specjalnie się wczoraj zwolniłam z pracy żeby wziąć ten głupi wpis :|
jeśli u kogoś jest już ocena w usosie albo wie cokolwiek na temat wpisów czy ocen to please, dawajcie znać...