- 1
- 2
-
STZ
-
Anonim
Ja się absolutnie podpisuje pod tym pytaniem i domagam się niezwłocznej odpowiedzi !!! :)
-
Anonim
-
STZ
-
-
GilmoreGirl
-
STZ
JAK BYLEM OSTATNIO W KANCIAPIE SAMORZADU TO BYLY JAKIES ROBOCZE NOTATKI O POLOWINKACH, ALE ZERO KONKRETOW ... OBIJAJA SIE ... -
Anonim
-
STZ
CO ZOROBIC MADZIU, CZASEM TAK BYWA ... JA TEZ NA WSZYSTKICH NIE BYLEM ... WIESZ COS O TYM :) -
STZ
-
Anonim
kurcze ale ja byłam NIECZEGO NIE STRACIŁEŚ było beznadziejnie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! -
STZ
TO MOZE NADROBIMY NA POLOWINKACH ... TERAZ JUZ SIE TROCHE ZNAMY, WIEMY ILE KTO MOZE WYPIC ITD ... -
Anonim
-
STZ
-
Anonim
No proste Steez, pijemy wszystko co nam wpadnie do rąk. Nawet błękit paryża :)))) -
GilmoreGirl
mowisz o tych otrzesinach co byly w stodole ? rzeczywiscie marne..
ja to ogolnie na te nasze imprezy nie chodzilam bo zawsze mi sie wydawalo ze bedzie marnie..mialam racje czy sie mylilam i warto wpasc na polowinki ? -
STZ
NO POLOWINKI TO POJDE ... :)
ALE MUSZE PRZYZNAC ZE NA OTRZESINACH W TYM/ZESZLYM ROKU DOBRZE SIE BAWILISMY ... POBIBLISMY Z MARIUSZEM REKORD KAMIKAZE - JAKIES 120 KIELISZKOW MOZE WIECEJ ... NIE PAMIETAM ... BYLO GRUUUUUBO ... A TOBIE RIGGS NIE ZAPOMNE JAK MNIE NA SCENE WEPCHNALES I ZALICZYLEM GLEBE ... <LOL> -
Anonim
no tak Michale o twoim stanie upojenia to ja sie nasłuchałam sporo hehe -
Anonim
-
STZ
-
Anonim
to jest ta nauka osobowaści???? a z pytaniem mario mozesz miec pewne trudności... hehe :/
- 1
- 2
|
|
Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
Wydział Psychologii UW Stawki, Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce