• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tosin

Saimon: ile za pokoj/miejsce w akademiku przez okres wakacji?
  • Saj>Jesien-Sredniowiecza;>

pokoj 3os w akademiku kosztuje 290zl, nie ma roznicy wakacje, czy nie wakacje
  • Tosin

cool...dzieki za info bo z tego co wyglada chyba bede mieszkal w akademiku w tym roku. wszyscy wynajmuja tylko kobiece!
  • Tosin

wiesz do ktorej pracuje sekretariat w akademiku?
  • Anonim

Akademik to tak naprawde jedna wielka niekonczaca sie impreza :D
  • Anonim

swietnie... zaproscie mnie :P
    :)

Tosin, jakos do 15.30-16
  • Anonim

Polecam akademik, 5 lat tam mieszkałam :D

5 lat na zamen?
  • Anonim

Tosin, slyszalam novine :) hehe
  • Tosin

5 lat siedzialas?ciekawie kogo ty zabilas... jak ktos mnie szuka, narazie jestem w zamenhofie. pojawilem sie w wawie i ciagle biegam po miescie.anyway kto idzie na impreze dzisiaj bo ja mam ochote gdzies wpasc.co jeszcze...
    Kaja comme ca?
  • Anonim

gadalam z Sajmonem... hmmmm z ta impreza dzisiaj... ja jeszcze nie wiem co i jak... ale w pt/sob na pewno cos bedzie sie robic
  • Tosin

no to spoko...mam 75cl vodki gdzies tam schowane:) LUDZIE CZYTACIE?? moze bedzie impra...otworzcie oczy i uszy..moze zeby tez
  • Tosin

trzeba jechac na Krakowskie pytac o miejsce w akademiku....takze do roznych miejsc zobaczyc pokoj...fajnie miec duzo opcji ale teraz sie zastanawiam gdzie lepiej mieszkac.
  • Anonim

5 lat. I nie żałuję.
    Fajny akademik, fajna dzielnica, wszędzie blisko, ekonomiści umieją się bawić, a prawnicy pić.
    Pokój 121.
  • Anonim

Tosin, a nad ktorym akademikiem jeszcze myslisz?
  • Tosin

Kaja w tej chwili jestem zakwaterowany na Zamenhoffie...bylem na Krakowskim i zalatwilem sobie miejsce na ten rok...so i'm trying to make up my mind if i ought to stay here or move into an apartment...maybe i'l just stay in the hostel...life is too short not to spend it partying
  • Anonim

a dzialo sie cos w akademiku wczoraj?
  • Tosin

wczoraj czyli sroda...nie. folks just watched football. i ended up not going out bo 48godz bez snu...juz nie mialem sily flirtowac na parkiecie.
  • elcia

Hej, orientujecie się może, do kiedy trzeba składać podania o akademik na 2. rok studiów? Na pierwszy niestety mi nie przyznali, może powalczę w tym roku.
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)