- 1
- 2
-
Tosin
-
Saj>Jesien-Sredniowiecza;>
pokoj 3os w akademiku kosztuje 290zl, nie ma roznicy wakacje, czy nie wakacje -
Tosin
cool...dzieki za info bo z tego co wyglada chyba bede mieszkal w akademiku w tym roku. wszyscy wynajmuja tylko kobiece! -
Tosin
-
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Tosin
5 lat siedzialas?ciekawie kogo ty zabilas... jak ktos mnie szuka, narazie jestem w zamenhofie. pojawilem sie w wawie i ciagle biegam po miescie.anyway kto idzie na impreze dzisiaj bo ja mam ochote gdzies wpasc.co jeszcze...
Kaja comme ca? -
Anonim
gadalam z Sajmonem... hmmmm z ta impreza dzisiaj... ja jeszcze nie wiem co i jak... ale w pt/sob na pewno cos bedzie sie robic -
Tosin
no to spoko...mam 75cl vodki gdzies tam schowane:) LUDZIE CZYTACIE?? moze bedzie impra...otworzcie oczy i uszy..moze zeby tez -
Tosin
trzeba jechac na Krakowskie pytac o miejsce w akademiku....takze do roznych miejsc zobaczyc pokoj...fajnie miec duzo opcji ale teraz sie zastanawiam gdzie lepiej mieszkac. -
Anonim
5 lat. I nie żałuję.
Fajny akademik, fajna dzielnica, wszędzie blisko, ekonomiści umieją się bawić, a prawnicy pić.
Pokój 121. -
Anonim
-
Tosin
Kaja w tej chwili jestem zakwaterowany na Zamenhoffie...bylem na Krakowskim i zalatwilem sobie miejsce na ten rok...so i'm trying to make up my mind if i ought to stay here or move into an apartment...maybe i'l just stay in the hostel...life is too short not to spend it partying -
Anonim
-
Tosin
wczoraj czyli sroda...nie. folks just watched football. i ended up not going out bo 48godz bez snu...juz nie mialem sily flirtowac na parkiecie. -
elcia
Hej, orientujecie się może, do kiedy trzeba składać podania o akademik na 2. rok studiów? Na pierwszy niestety mi nie przyznali, może powalczę w tym roku.
- 1
- 2