PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • :) :)

Zapisałąm się do Was na Wydział na zajęcia ogolnouniwersyteckie -Podstawy pomiaru psychometrycznego -prof Zawadzki. Zastanawiam się czy to była dobra decyzja????
  • dachowiec

Prof. Zawadzki jest świetnym wykładowcą, ale tematyka kursu... Najlepiej przeczytaj sylabus i sama decyduj:
    http://hal.psych.uw.edu.pl/nowykata...

No cóż z sylabusa nie zaciekawie to wygląda....więc pytanie roztrzygające....Czy egz jest trudny i muszą dogłębnie zapoznać się z literaturą ??????Coż, na piątym roku ambicje maleją..................
  • Ideaa

Jeśli chodzi o PPP to chyba najlepszy wybór z możliwych :P
    prof. Zawadzki praktycznie cały czas opowiada dowcipy, albo w jakiś humorystyczny sposób opowiada o bardzo nudnych rzeczach (które są przedmiotem kursu) - generalnie to jakby teoria tworzenia testów psychologicznych.
    jak wspomniałam, może tematyka nieciekawa, ale egzamin ... hmm.. jakby to powiedzieć, zależy jak trafisz... wystarczy skrypt generalnie, po książki nie trzeba sięgać i ...
    radzę narobić sobie znajomości wśród studentów - bo to egzamin z pracy grupowej :P
    chyba, że jesteś na tyle ambitna, aby się tego wszystkiego uczyć :)
    test jednokrotnego wyboru - w tym roku chyba 40 pytań było (o ile mnie pamięć nie myli)

Dzięki za wszystkie info. Z zajęć nie rezygnuje a i z psychologami postaram się zaprzyjaźnić:)
    Pozdrawiam
  • MegaEgo

Zawadzki mówił, że będą dostępne slajdy. Próuję się do nich dobrać i nie mogę.
    Niby są jakieś pliki w materiałach dydaktycznych, ale hasło ppp mi nie wchodzi. Pomóżcie - jak mam ściągnąć te slajdy?
  • Karolina

Wpisz jako hasło duże PPP i powinno zadziałać;]
  • Magdalena A. Grzeca-Kamińska

a propos psychometrii: pamietacie moze jak sie testuje zgodnosc sedziow kompetentnych? bardzo mi jest to potrzebne do pracy empirycznej, a nie mam juz slajdow z wykladow :(
    z gory dzieki i pozdrawiam!
  • Renata Kaczoruk

slajdy sa dostepne w materialach dydaktycznych.. GDZIE?? bo w halu nie ma na stronie kursu.. bede super wdzieczna za pomoc!
  • annagie

http://www.chomikuj.pl/psychuw
    hasło: stawki
    folder "Psychometria"

Tam masz wszystko :)
  • renul

a wyniki mialy byc na stronie w halu, prawda? czy to mozliwe ze wciaz ich nie ma?
  • Kamila

>renul napisała:
    >a wyniki mialy byc na stronie w halu, prawda? czy to mozliwe
    >ze wciaz ich nie ma?

Wow, gratuluje ogarnięcia - a myślałam, że to ja mam słabą organizację :D Wyniki są już od ponad tygodnia - w konsoli w ogłoszeniach wykładowców dla studentów. Po wpisy można przychodzić też później niż termin podany w konsoli.
  • Renata Kaczoruk

:D nigdy tam nie zagladalam;) dzieki serdeczne!!!:)
  • Puszka Pandory

czy jest tu może ktoś kto zdaje PPP w ten wtorek?
  • julia bruyere

cześć, mam bardzo kuszący ogun w godzinach podstaw pomiaru psychometrycznego i byłabym wdzięczna, gdyby ktoś, kto ma już za sobą ten przedmiot doradził mi, czy dam radę go zaliczyć bez chodzenia na wykłady. nie wiem, czy wykładowca się nie zmienił - obecnie prowadzi Bogdan Zawadzki. z góry dzięki
  • Konrad

Dasz radę.

Aczkolwiek ten wykład jest bardzo zrozumiale i ciekawie prowadzony. Gdybym się cofnął w czasie i znalazł w Twojej sytuacji, zrezygnowałbym z oguna i chodził na PPP.
  • julia bruyere

no to nie wiem. może będę chodzić raz na ogun raz na ppp...
    dzięki!
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)