-
:) :)
Zapisałąm się do Was na Wydział na zajęcia ogolnouniwersyteckie -Podstawy pomiaru psychometrycznego -prof Zawadzki. Zastanawiam się czy to była dobra decyzja???? -
dachowiec
Prof. Zawadzki jest świetnym wykładowcą, ale tematyka kursu... Najlepiej przeczytaj sylabus i sama decyduj:
http://hal.psych.uw.edu.pl/nowykata... -
No cóż z sylabusa nie zaciekawie to wygląda....więc pytanie roztrzygające....Czy egz jest trudny i muszą dogłębnie zapoznać się z literaturą ??????Coż, na piątym roku ambicje maleją.................. -
Ideaa
Jeśli chodzi o PPP to chyba najlepszy wybór z możliwych :P
prof. Zawadzki praktycznie cały czas opowiada dowcipy, albo w jakiś humorystyczny sposób opowiada o bardzo nudnych rzeczach (które są przedmiotem kursu) - generalnie to jakby teoria tworzenia testów psychologicznych.
jak wspomniałam, może tematyka nieciekawa, ale egzamin ... hmm.. jakby to powiedzieć, zależy jak trafisz... wystarczy skrypt generalnie, po książki nie trzeba sięgać i ...
radzę narobić sobie znajomości wśród studentów - bo to egzamin z pracy grupowej :P
chyba, że jesteś na tyle ambitna, aby się tego wszystkiego uczyć :)
test jednokrotnego wyboru - w tym roku chyba 40 pytań było (o ile mnie pamięć nie myli) -
-
Dzięki za wszystkie info. Z zajęć nie rezygnuje a i z psychologami postaram się zaprzyjaźnić:)
Pozdrawiam
-
MegaEgo
Zawadzki mówił, że będą dostępne slajdy. Próuję się do nich dobrać i nie mogę.
Niby są jakieś pliki w materiałach dydaktycznych, ale hasło ppp mi nie wchodzi. Pomóżcie - jak mam ściągnąć te slajdy? -
Karolina
-
Magdalena A. Grzeca-Kamińska
a propos psychometrii: pamietacie moze jak sie testuje zgodnosc sedziow kompetentnych? bardzo mi jest to potrzebne do pracy empirycznej, a nie mam juz slajdow z wykladow :(
z gory dzieki i pozdrawiam! -
Renata Kaczoruk
slajdy sa dostepne w materialach dydaktycznych.. GDZIE?? bo w halu nie ma na stronie kursu.. bede super wdzieczna za pomoc! -
annagie
-
renul
a wyniki mialy byc na stronie w halu, prawda? czy to mozliwe ze wciaz ich nie ma? -
>renul napisała:
>a wyniki mialy byc na stronie w halu, prawda? czy to mozliwe
>ze wciaz ich nie ma?
Wow, gratuluje ogarnięcia - a myślałam, że to ja mam słabą organizację :D Wyniki są już od ponad tygodnia - w konsoli w ogłoszeniach wykładowców dla studentów. Po wpisy można przychodzić też później niż termin podany w konsoli. -
Renata Kaczoruk
-
Puszka Pandory
-
julia bruyere
cześć, mam bardzo kuszący ogun w godzinach podstaw pomiaru psychometrycznego i byłabym wdzięczna, gdyby ktoś, kto ma już za sobą ten przedmiot doradził mi, czy dam radę go zaliczyć bez chodzenia na wykłady. nie wiem, czy wykładowca się nie zmienił - obecnie prowadzi Bogdan Zawadzki. z góry dzięki -
Konrad
Dasz radę.
Aczkolwiek ten wykład jest bardzo zrozumiale i ciekawie prowadzony. Gdybym się cofnął w czasie i znalazł w Twojej sytuacji, zrezygnowałbym z oguna i chodził na PPP. -
julia bruyere