PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • El comendante Semp

Wiem, ze temat nie zwiazany z naszym wydzialem, ale to jest sprawa, ktora dotyczy nas wszystkich.

Jan Paweł 2 - przemarsz Jego ulicą Wtorek, 15:00

We wtorek o 17 na placu Piłsuskiego w Warszawie odbywa sie msza z udzialem calego Episkopatu Polski. W geście jedności, dwie godziny wcześniej, spotykamy się na chodniku przy ulicy Jana Pawła 2 i o godzinie 15:00 rozpoczynamy symboliczny przemarsz przez życie Ojca Świętego, przemierzając całą ulicę, od numeru 1 aż do samego końca. Ulica Jana Pawła 2 jest w wielu miastach. Niech to wydarzenie nie będzie marszem śmierci, tylko marszem wiary w to, że Papież trwa teraz w Wieczności i obserwuje nas z góry. Jakimi chciałby nas zobaczyć? Proszę, jeśli możecie, przynieście ze sobą coś, co przypomina Wam o Ojcu Świętym. Pamiątkę ze spotkania z Janem Pawłem 2, kilka kremówek... Bądźmy tam razem. Proszę, przekaż tą informację dalej.
  • Anonim

masz racje to calkowicie nie dotyczny naszego wydzialu, ale ten temat sie obecnie sprzedaje wiec... wlasciwie dlaczego by nie umiescic tej info....
  • over and out

o, jeden z durnych lancuszkow, ktore krazyly wczoraj po gg... zalobny flashmob? najciekawszy byl ten lancuszek z przestawieniem sie w status "niewidoczny" na 15 minut, oczywiscie dla uczczenia Papieza. takie rzeczy pozwalaja mi wierzyc, ze pracy dla nas nie zabraknie.
  • Anonim

ja chyba bede odsylac do kolegow po fachu bo nie stac mnie na dystans.... dzien po smierci papieza dostalam sms od kumpla: "papiez umarl przeslij te wiadomosc do 4 swoich przyjaciol"....
  • J. No

Ale móndre to. Szkoda słow dla takich komentarzy.
  • El comendante Semp

Ja widze roznice pomiedzy lancuszkami typu "rozeslij to do 4 osob, a bedziesz szczesliwy", a takimi ktore przenosza informacje o tym marszu. Nikt nikogo nie zmusza do pojscia na przemarsz ulicą Jana Pawła 2, albo na mszę o 17. Zrobisz jak zechcesz. Ja już się nie odzywam w tym temacie, bo dalsza rozmowa chyba nie ma sensu. Kazdy podejmuje wlasna decyzje.
  • El comendante Semp

• over and out

podoba mi sie to.
  • over and out

podoba mi sie.
  • J. No

Oczywiście Krzysiu, masz rację. Niestety niektórzy tej różnicy nie widzą...:/ Ech..
  • KaRmElOs NiUnIoS

to był piekny marsz, piękna msza.....
    marsz spontaniczny nasz własny
    http://papiez.pap.com.pl/cgi-bin/in...
    można sobie przeczytać :)
    niezapomniane przeżycie kiedy wszyscy byli razem :)
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)