PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rei Hino

Co sądzicie o jej zajeciach? Wratso sie zapisywac? I czy ciezko z zaliczeniem? Z gory senkju for odp;)
  • Lady Flow

Ja chodze do niej na "Procesy oceniania innych ludzi w sytuacj.." cos takiego. Zaliczenie polega na przygotowaniu referatu ktory prowadzi sie przez cale zajecia. Ocenia na ogol bardzo dobrze. W sumie nie jest wymagajaca. Zajecia nie sa tak specjalnie ciekawe tzn zalezy jak ktos przygotowal referat. Ja nie jestem zwolenniczka takich zajec gdy wykladowca nie bierze w nich udzialu. Ale tematyka jest calkiem ciekawa. Tak wiec polecam ale jesli naprawde musisz bo np brakuje ci punktow. Bo w innym wypadku trzeba miec silne zaparcie by nie usnac na zajeciach; ) no ale dlalabym jej tak 4+ bo kobitka jest spx. Sama zapisalam sie do niej na kolejne zajecia
  • Mika

Tez chodze na "procesy oceniania..." i przyznam, ze nie jestem zadowolona. Owszem, zaliczenie mile, proste i przyjemne, ale na razie mam poczucie, ze niewiele wynioslam z tych zajec.
  • M.A.D

Ja z kolei jako aktywny uczestnik "Zjawiska Konwersji, czyli spektakularnego wpływu psychiki na ciało" jestem zadowolony na mocny Dobry+. Dlaczego? Akurat nie przeszkadza mi forma zaliczenia (referat), a na ogół referenci potrafią rozruszać publikę. Chcielibyście, aby zostało wam wszystko podane na tacy :) Nie ma tak lekko! :) Od tego np. my dostajemy konspekty przed zajęciami, aby z nich korzystać. Tym samym wiele wyniosłem z "wykładów" u p. Lewczuk.
  • Rei Hino

Dzieki, dzieki za odzew:D To wynika, ze raczej warto. W koncu nobady is perfect;)
  • p

Zalezy co kto lubi. Mi akurat nie podoba sie to ze wykladowca niemal w 100% polega na osobach referujacych. Referaty wiadomo ze sa rozne bo niektorym to wychodzi lepiej a innym gorzej. Wole jednak gdy wykladowca sam prowadzi zajecia, zamiast wyreczac sie studentami totez nie jestem szczegolnie zachwycony zajeciami u pani Lewczuk.
  • M.A.D

No, ale wędrująca macica jest już niemalże kultowa :)
  • p

No to jest jakosc sama w sobie :D
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)