-
Anonim
Szukam jakiegoś ciekawego nowego, lokalu na wieczorne spotkania z przyjaciółmi...Musi być klimatyczny i mieć fajną atmosferze....Najlepiej gdyby to miejsce NIE było bardzo znane, aby nie wybierały się tam pielgrzymki imprezujących warszawiaków. Muzyczka - wszystko, co pochodzi od jazzu no i piwko w rozsądnej cenie :p
No i co??...Polecicie coś????
-
klareństwo
z piwkiem... no nie wiem, ja tam chadzam na herbatki i na winko.... No właśnie, przydałby mi się jakiś adres winiarni ( w znaczeniu lokalu z wianimi, w kórych wino nie kosztuje fortuny) w mieście. Znacie? -
आरती
Jak słyszę hasła "herbatka" i "winko" to od razu przypomina mi się tzw. "hebratka energetyczna Szeprów" serwowana w herbaciarni "same fusy" koło barbakanu. Gorąco polecam i sam trunek i lokal (jeśli jeszcze ktoś tam nie był). Bardzo fajne klimatyczne miejsce. -
firiel
ja znam jedno takie miejce, klimatyczne, fajne i malo uczeszczane, tylko ciut drogie, no ale placi sie za komfort...
tylko obawiam sie ze jak je zareklamuje tak publicznie to juz nie bedzie malo uczeszczane...; (
;) -
-
★~ }))i(({ ~★
-
Anonim
-
Tosin
nadal sprzedają piwo w KFC...herbatę i kawę także.otwarte do 24 prawie przez cały tydzien i na dodatek, jest egzotyczny wybór kurczaka:)