-
-->Szatynka<--
ratujcie! chce sie wypisac z beznadziejnego oguna ale nie bardzo wiem jak to zrobic? przez dziekanat wydzialu z ktorego sa te zajecia? -
Anonim
bardziej przez nas usos. to u nas na wydziale mają dostęp do Twojego konta na usosie i to u nas na wydziale przydzielają Tobie za to żetony.
wątpię by coś Ci się udało załatwić na wydziale jak już się zapisałaś. -
Anonim
Ja mam podobny problem, przy czym u mnie ogun odbywa się w innych godzinach (i dniach) niż to było podane w usosie. Cała grupa dowiedziała się o tym już po fakcie, kiedy rejestracje były zamknięte. Więc jak ktoś coś wie, to niech mówi. Do wydziału, który prowadzi te zajęcia, wysłałam już kilka maili, ale nie odpisują :) I weź coś tu załatw :) -
Anonim
zaatakuj nasz dziekanat :) - przedstaw sytuację. wg regulaminu w takich wypadkach bezproblemowo przysługuje Tobie wypisanie się bez konsekwencji.
napisz podanie z prodziekana z info, że się zapisałaś na zajęcia takie i takie tego i tego i niestety zajęcia odbywają się w inny dzień i o innej porze, w związku z tym prosisz o wypisanie. -
-
Anonim
Dzięki Kaja. Ale do prodziekana? Dżizus, to zajmie rok :) Będę próbować. -
Anonim
tak, tylko on może skłonić miłe Panie w dziekanacie do anulowania Tobie zajęć z usosa.
nie no szybciej pójdzie. pamiętaj, że do końca miesiąca przyjmowane są podania drogą papierkową. od listopada już tylko nowa technologia e-mail :). -
Anonim
-
Asiape
Kaja, a czy tak samo jest z językami? Teraz była III tura i chciałam sie wypisać z angielskiego, było napisane tura trwa do 27.10 godz.24. Więc oczywiście odłożyłam to na ostatnią chwile, godzina 18 dnia 27.10 patrzę a tu już zamknięte. Poszukałam, poszperałam i okazało sie, że ta tura trwała do 26.10 do godziny 23.59 :| Myślałam, ze dostanę zawału. Zapisałam sie na kurs pół internetowy i okazało sie, że nie jestem w stanie temu sprostać - tego co trzeba robić przez internet jest wieeelka masa, a ja mam dwa kierunki i nie mam czasu na przesiadywanie przed kompem kilka razy w tygodniu :/
Rozpisałam sie... Chodziło mi o to - czy podanie tu pomoże? -
indianka
Moment.
Były już rozmowy na ten temat z dziekanatem a z dziekanem ja o tym rozmawiałam. U nas na wydziale nikt Was nie wypisze z zajęć poza wydziałem. Możecie (?) to zrobić tylko w jednostce prowadzącej zajęcia. Wiem już, że z WFami jest w tej kwestii problem... Przekazałam sprawę dalej może coś się wyjaśni.
Pozdrawiam,
Asia Szaden
Przewodnicząca Sekcji Studenckiej -
samosiowata
Pytanie: Czy punkty za oguny wliczają się do puli punktów jakie musimy zdobyć w ciągu roku (tych 60-ciu)?? -
Toha
-
samosiowata
-
To tu to tam
Hejka. Czy ktoś orientuje się może jak wygląda procedura zaliczania oguna? Po wydziale chodzą niepokojące plotki, a wyszukiwarka wydziałowa nie ma dziś ochoty do bycia użyteczną... help! -
blachon
bierzesz wpis do indeksu i do karty egzam, a potem piszesz podanie o przyznanie "tylu i tylu" pktów za ogun "taki i taki" -
Anonim
-
EwaP
>ban. napisała:
>a do kiedy to podanie trzeba złożyć?
Zanim oddasz indeks. Musisz wysłać podanie on-line ORAZ je wydrukować i oddać razem z indeksem. -
To tu to tam
-
Kazia
A czy jest szansa, że zaliczą mi oguna na podstawie samego USOSa i standardowego podania oczywiście, ale bez wpisu w indeksie? -
nati
czy możemy zapisywać się na oguny, które kończą się wpisem zaliczenia do indeksu (nie oceny)?
|
|
Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
Wydział Psychologii UW Stawki, Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce