PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • आरती

UWAGA !!!

Najprawdopodobniej w najbliższy czwartek odbędzie się w klubie Piekarnia impreza na którą każdy student psychologii będzie mógł sobie wejść za darmo :))).

No cóz; samorząd nic nie mówił ostatnio o połowinkach to wypadało samemu coś zorganizowac :)

Piszę "najprawdopodobniej", bo nie mam jeszcze oficjalnego potwierdzenia, ale powiedzmy na 80% mozna założyć że będzie to aktualne.

Generalnie jest tak, że tego dnia Piekarnia jest wynajmowana przez SGH (impreza zamknięta).
    W ostatni weekend miałem natomiast okazje rozmawiac z jedną panienka z samorządu studentów SGH i podczas sympatycznej rozmowy usłyszałem że każdy student psychologii bedzie tam mile widziany :))). Miała mi jeszcze tylko wysłac mailem szczegóły i potwierdzenie.
    Pozostaje tylko trzymać ja za słowo :).

W każdym bądź razie na razie wstrzymajmy się jeszcze z euforią i poczekajmy na to oficjalne potwierdzenie.

Pozdrawiam
    Arti

• over and out

a chetnym pozostaje nadzieja, ze laska nie podrywala cie po prostu "na wladze & wplywy"; )

pe-zet-de-er
  • आरती

pewnie tak; )

Choć dziś powinno się wszystko wyjasnić. nawet gdyby - odpukać!!! - nie wyszło to zawsze mozna coś innego we własnym zakresie zrobić (np wybrać się stadem do Parku/Proximy) :-)
  • Tosin

no to jak będzie Stary...mamy kupic tej koleżance kwiaty czy jak?
  • Anonim

Ja jestem za...szczegolnie jesli chodzi o jakies fajne imprezki; )...
  • ★~ }))i(({ ~★

Tak, pod tym wzgledem to ty lasuch jestes :P

:*

• आरती

POTWIERDZENIE JEST :-)

Jeszcze tylko jedna rzecz jest niedoprecyzowana. A mianowicie miejsce. na początku mówiłem o Piekarni, ale dostałem dziś informacje że ma to być w Klubie 70.
    Tak więc tą jedną rzecz jeszcze muszę jeszcze wyjaśnić. Wysłałem maila, ale pewnie znów trochę czasu minie zanim doczekam się odpowiedzi.
    Śledźcie na bieżąco ten wątek to się dowiecie; -).

A co do reszty: wejście dla studentów psychologii za DARMO. Trzeba tylko podać hasło: "sknpz"

To tyle
    Zapraszam chętnych!
    Pozdro for all :-)

P.S. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie (a nawet byłoby to wskazane) przekazać info reszcie studentów.

• Anonim

z tego co slyszalam impreza organizowana jest i w piekarni i w clubie70...... dawaj znac; )
  • GilmoreGirl

najblizszy czwartek czyli jutro ?:-)
  • Anonim

tia :]
  • fumo

to gdzie idziemy skoro jest tu i tu?
  • GilmoreGirl

moze najpierw poczekamy na sprawdzone wiesci zeby energii teraz nie marnowac na podejmowanie decyzji :] moze sprawa sama sie wyjasni i nie bedzie trzeba sie meczyc :]
  • Anonim

na 100% jest w piekarni!!!!!! i na 100% jest tam zamknieta impreza sgh-u..... czekamy na wiesci; )
  • Anonim

a w clubie70......:

Czwartek 14 kwietnia

Rock'n'Roll vs D.I.S.C.O
    DJ Kuczijo DJ Xionc i goscie
    godzina 20:00-okolo 3:00

20-21 darmowe krusy rock'n'rolla oraz boogie
    prowadzone przez Gosie Mournier, nastepnie standardowo dyskoteka niczym z Grease prowadzona przez specjaliste w dziedzinie Rock'n'Rolla
    Dj Kuczija.

Następnie DJ Xionc prezentuje najlepsze hity dyskotek
    lat 70 i 80. a bawimy się dopóki tłum jest na parkiecie.
    przez cały wieczór piwo lech 6 pln! (do kupienia w SnackBarku)

PRZEBRANIA W KLIMACIE LAT 50-70 BARDZO MILO WIDZIANE!

UWAGA! Promocja Wódki Sobieski Sweet Bitter : 5 pln za shota przez cala noc!
    wstęp wolny
  • आरती

PIEKARNIA, JUTRO, reszta tak jak w moim poprzednim poście :-)

Dodatkowo kto chce może sobie przyjść na dni Psychologii które odbywają się na SGH'u (jest dużo wykładów). Dni te trwają od czwartku do soboty włącznie.

Szczegóły na http://akson.sgh.waw.pl/~mg28399/

• आरती

żeby nie było niedomówień, mówiąc "jutro" mam na myśli CZWARTEK 14.IV :-)
  • Tosin

get out your dancing shoes people:WE'RE going to rock the boat..and by that I mean we...The Psycholis:).
    P.S. a propo tego hasła, trzeba to powiedzieć czy literować??
  • Anonim

To co idziemy do piekarni czy klubu 70 ?? :>
  • ★~ }))i(({ ~★

Piekarnia?....
  • Anonim

Ale to tak laczymy ikko z naszym wypadem jutrzejszym ?? Bo nie wiem jak reszta...ja bym w sumie poszedl do piekarni...chociaz ze swoja nozka to na balety sie nie nadaje za bardzo :(((( .... (chyba ze sobie jakis zastrzyk przeciwbolowy wezme buehehe)....
  • 1
  • 2
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)