- 1
- 2
-
over and out
... popularne wśród gronowiczów w tym gronie, czyli krotki komentarz do nowej funkcjonalnosci gorono.net :) (z przymruzeniem; ) oka)
wiekszosc osob zainteresowanych wydzialem psychologii uniwersytetu warszawskiego (zapewne wiekszosc z nich to studenci tegoz), interesuje sie sprawami uniwersytetu warszawskiego i, co napawa optymizmem -- psychologia (i to az w 4 wydaniach!!).
duzo miejsca w naszej swiadomosci zajmuje warszawa, w dwojakim pewnie znaczeniu -- edukacyjnym dla studentow "spoza" i tozsamosciowym dla tych "z". niezaleznie od grupy, do ktorej sie student zalicza, zapewne miszka na ursynowie :), a jesli wychowal sie w warszawie, to pewnie konczyl xiv lo im staszica :) (jakies bonusy do rankingow, moze?).
wielu wsrod nas podroznikow -- vide socrates erasmus, hiszpania. dusze mamy artystyczne, preferujac offowe i andergrandowe sekendhendy nad zmakdonaldyzowane kapale inne si-end-eje. no, i ta fotografia.
czy cos jeszcze?.. :) no dobra... idac dalej tym tropem, naduzyciem byloby pominiecie tego, ze jestesmy pierdolnieci w glowe, co, zwracam uwage, w obecnych czasach wcale nie musi byc wada :)
ktos ma chec pociagac refleksje dalej? :D -
STZ
... ciagnac dalej musze powiedziec, ze nie jestem typowym studentem psychologii, bo nie ma ani jednego grona do ktorego naleze ... -
over and out
hmm... ja mam tak samo :)
ciekawe, czy to oznacza, ze juz obaj jestesmy typowi, czy granica typowosci przebiega gdzies powyzej dwoch osob? :D -
Anonim
po czesci jestem typowy....ale jak narazie w tym watku udzielaja sie w wiekszosci absolwenci zamoyskiego, a nie staszica; ) -
-
over and out
-
Acirus
<<czy granica typowosci przebiega gdzies powyzej dwoch osob? :D>>
jako "expert" z dziedziny statystyki powiem Ci ze zdecydowanie tak, ale to zalezy od tego, na jak wielka populacje chcesz rozpowszechnic swoj wniosek:-)) -
STZ
do: coscie sqrv uczynili tej krainie 100lica ... no fucin` way ... nie jestesmy typowi ...;) -
Tosin
typowi studenci...wyścig szczurów...?zaczyna brzmieć ja kryzyz średniego wieku:/ -
over and out
-
STZ
-
Tosin
-
over and out
na szczescie jeszcze nie :>
ale to bylo hmmm oznaczajace "tak? co przez to rozumiesz?" -
Tosin
z tego co zauważyłem ostatnio, przypuszczam że ta rozmowa/dyskucja na temat wyścigu szczurów jest prowadzona wyłącznie przez studentów 3-ego i 4-ego roku...wygląda na to, że po tylu latach studiów rozglądając ten wydział i całe studia,rozumiem że nie wyszło tak jak 100-procentowo tak większość chciała a teraz zastanawiacie się co dalej...
N.B. correct me if I'm wrong -
over and out
gdybym byl zlosliwy, odpisalbym -- twoja interpretacja, poprzez brak czytelnego, logicznego procesu wnioskowania, przywodzi na mysl projekcje :) "czy chcialbys moze o tym porozmawiac?" :) -
over and out
ale nie jestem, wiec tylko odpisze, ze mi osobiscie wiedzie sie calkiem niezle (odpukac); ) i ze studiow jestem jak najbardizej zadowolony; ) -
Tosin
każdy ma własną intepretację...trzymam się przy swojej...jest ciekawsza:) -
klareństwo
A ja jestem w głębvokim szoku. Przkonana o swojej indywidualności i niepowtażalności mieszczę sie właściwie w 90% opisu na górze- nie mieszkam na Ursynowie:) I nawet moje nieuświadomione (brak pzynależności) cechy są w nim uwypuklone :) To straaaszne!; ) -
wojboj
Widać grono zgrupowanych gronowiczów w tym gronie
jest na tyle niegramotną reprezentacją grona studentów psychologii, że grono statystyków od razu się przygramoli i zagrzmi, że jesteśmy nieteges.
Wszyscy mamy źle w głowach, gronujemy...
hey hey lalala... :D
-
Anonim
-
over and out
- 1
- 2