-
M
Czy ktos pamieta moze haslo do archiwum rar'a umieszczonego w katalogu kursow? -
Anonim
co2glowytonie1
Btw, czy ktoś może powiedzieć czy kolokwium trudne? I czego się można spodziewać? Zadań, teorii? Ciężko wyczuć pana Domurata... -
Oll
Są i zadania, i teoria... Chyba; ) Trudne nie jest, byłam średnio nauczona, a dostałam db. Na pewno lektura książki Kozieleckiego i Tyszki (pewność i ryzyko) ma zbawienny wpływ na otrzymany wynik. Cóż, tak przynajmniej było. :) -
Ideaa
to chyba zależy od szczęścia...
u mnie były osoby co przeczytawszy same slajdy dostawały 5, a były też takie, które po nauczeniu się slajdów i książek dostawały 3 tylko. No i na odwrót... także to jakieś czynniki zewnętrzne i wewnętrzne razem muszą chyba działać :P -
-
don camillo
-
Anna
-
Anonim
>Anna napisała:
>Obstawiam, ze tak. A gdzie można znaleźć slajdy?
tutaj: domurat.edu.pl/beznadziejna_na dzieja.ppt -
Anonim
>Ty. napisała:
>>Anna napisała:
>>Obstawiam, ze tak. A gdzie można znaleźć slajdy?
>
>
>
>tutaj: domurat.edu.pl/beznadziejna_na dzieja.ppt
w wyrazie "nadzieja" nie ma żadnej spacji!!! -
don camillo
-
la
-
don camillo
To ja sam potwierdzę, bo pytałem dzisiaj ludzi na wydziale :) kolokwium jest na ostatnich zajęciach i z tego co się dowiedziałem to nie jest zbyt trudne, ale książkę warto przeczytać... -
Anna
dzięki za linka do slajdów, Domurat potwierdził dziś że kolokwium jest 18 stycznia -
-->Szatynka<--
a czy ma ktoś może tę książkę w jakimś pdfie? bo ona jest strasznie trudna do zdobycia... -
Anna
nie znalazłam pdfa, chyba nie ma :/ najwyżej mogę dać Ci namiar na księgarnię -
-->Szatynka<--
to poproszę, bo z tego ca patrzyłam to w wielu księgarniach nie ma tej pozycji... -
Ola
W jakiej formie jest kolokwium ? test (jeżeli tak to wielokrotnego wyboru czy jednokrotnego?) ? czy może jakieś zadania ? -
Anonim
>Ola napisała:
>W jakiej formie jest kolokwium ? test (jeżeli tak to
>wielokrotnego wyboru czy jednokrotnego?) ? czy może jakieś
>zadania ?
heloł, wielokrotnego :) -
Magda
Czy dr Domurat mówił ostatnio cokolwiek o kolokwium? Np. czego się spodziewać/na co zwrócić uwagę? -
malgozrata
mówił tylko, że obowiązuje nas książka tyszki i zaleśkiewicza ze spisu literatury, a nie obowiązuje książka Tyszki wydana w tym roku ta nowa.
i powiedział, że być może będziemy musieli pisać na dwie tury, bo jest nas dużo, jeśli na miejscu we wtorek okaże się, że brakuje ławek jak wszyscy zapisani przyjdą naraz. wtedy część będzie musiała poczekać. kolokwium zazwyczaj zajmuje studentom podobno ok. 20 minut.
oczywiście nie powiedział nic konkretnego na temat treści pytań; ) także można spodziewać się niespodziewanego, a odpowiedzi będą równie szalone jak punktacja :)
A i większość z nas ma jakieś dodatkowe punkty do kolokwium za obecności, też podawał je (punkty) ostatnio:) -
ewula
w zeszłym roku test składał się z dwóch części
1. Pytania normalne i punktowane normalnie tzn. bez punktów ujemnych
2. Część na podjęcie decyzji w zależności od trudności pytania można było dużo zyskać bądź przy złej odp. sporo stracić
pytania dotyczyły wtedy zarówno teorii - treści zajęć jak i samego Domurata :)
pytań z treści nie pamietam ale pamiętam te dziwniejsze
np. Jakiego zespołu jest fanem Domurat i wymienionych było z 7 różnych przeróżnych :P oczywiscie za to pytanie było sporo punktów :P
Ja się ograniczyłam do przeczytania nie najlepszych slajdów (tzn. jeżeli coś opuściłeś to czasem cięzko połapać się o co chodzi bez dodatkowej lektury) i zaliczyłam :P
choć polecam przynajmniej dobrze opanować treść slajdów bo w pyt dodatkowych pojawiło się pyt otwarte o coś co pamiętam że na nich było :)