PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lexie

Może mi ktoś przesłać te wyniki na:

lexie@tlen.pl ??

Bardzo proszę.
  • Lexie

Dziękuję za maila, zaliczyłam! :)
  • la

ja tez proooosze - ala.topor@gmail.com
  • la

juz jednak mam
  • MaTmA

Przesłałby mi ktoś proszę te slajdy na matmus@o2.pl ? Zakładałem, że zdam egzamin więc usunąłem prezentację z dysku, Dr. Domurat uznał natomiast, że po kolokwium wszyscy owe materiały posiadają, więc usunął je z serwera :] Z góry dziękuję.
  • ---

Ja też będę bardzo wdzięczny za otrzymanie tych materiałów na kamilcisowski@vp.pl Kolokwium poprawkowe jest we wtorek, więc czas gra rolę :).
  • Misiem w łeb:P

i ja: gugkac01@gmail.com
  • don camillo

Stąd możecie pobrać prezentację, którą wysyłał Domurat: http://wyslijplik.pl/download.php?s...

Powodzenia :)
  • Nacia

hej :)
    niestety [:P] nie bylo mi jeszcze dane napisac kolokwium. czy ktos moze mi wyjasnic jak sa punktowane pytania wielokrotnego wyboru? sa punkty ujemne? lepiej zaznaczac mniej/wiecej? :p
    z gory dziekuje za pomoc :)
  • don camillo

Pierwsza część:

- 20 pytań, poprawna odpowiedź to 3 pkt, błędna 0, opcja "nie strzelam" 1 pkt. Jednokrotny wybór.

Druga część:

- chyba 10 pytań i każde punktowane inaczej, np. za poprawną odpowiedź dostajesz 1 pkt, za błędną -6 pkt, albo za poprawną +6 pkt, a za błędą -2pkt. Wielokrotny wybór.

Na 5 trzeba mieć 54 pkt, więc można tylko pierwszą część zrobić. W drugiej trzeba uważać, dużo osób miało po -10 pkt :]
  • Nacia

bardzo dziękuję za info! :) a ile jest odpowiedzi w kazdym pytaniu w pierwszej czesci?
    1 poprawna
    1 nie strzelam
    i ile blednych? :P
  • don camillo

Są cztery odpowiedzi do wyboru (z czego jedna prawidłowa) plus opcja "nie strzelam" :)
  • Milunia

to co z tym ulubionym zespołem i banknotem w kieszeni? :)
  • Olka

Są już wyniki na mailu usosowym.
    Orientuje się ktoś czy jest przewidziany w ogóle drugi termin??
  • Józe Kow

Czy ktoś z grupy porannej chciałby podzielić się wspomnieniami z kolokwium?
  • Olka

Ja bym się podzielila ale niestety nie zaliczylam chyba glownie z powodu tego jak byly te pytania ulozone...
    Odpowiedzi byly tak zamieszane ze czeka mnie poprawka.
    BYlo pytanie o monete jak zawsze.
    No i wg mnie slajdy na pewno nie wystarcza, ale niestety samych pytan nie umiem przytoczyc :/
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)