PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wojtoonio

hej, mam do Was pytanie, kiedy rusza I tura zapisow na zajecia na psycho:)??

wracam po urlopie i nie chce po prostu jej przegapic; ] bo nieczesto na wydzial zagladam;]

pozdrawiam
  • ★~ }))i(({ ~★

I tura rozpoczyna sie 23.V i trwa do 5.IV

Na stronie glownej wydzialu znajdziesz info o nastepnych turach i ewentualnych zmianach

Pozdr.

:)
  • wojtoonio

dzieki:]
  • wayward cloud

ale spisu fakultetów na nowy semestr jak nie było - tak nie ma.
  • anicość

i nie będzie bo w cuda nie należy wierzyć:D
  • Artur Król

Chyba najwyzszy czas zdradzic maly sekret krazacy juz od pewnego czasu miedzy wtajemniczonymi; P
    Kto mial w niecny sposob wykorzystac to juz wykorzystal, wiec...

Spis jest - choc pewnie niepelny, np. nie ma zadnych zajec prof. Nowaka- z drugiej strony jemu juz sie raz zdarzylo dodac zajecia dopiero na trzecia ture zapisow ^_^

Jak do niego dotrzec - wchodzimy na spis zajec na rok obecny, po czym w pasku adresowym zmieniamy 2004 na 2005 i oto mamy dostep do przyszlorocznych zajec.

Na 2006 niestety nie dziala, probowalem - a juz bym zaczal przekonywac wykladowcow by mnie przyjeli na co ciekawsze; P
  • wayward cloud

O dziwo jest, nawet to specjalnie oznaczyli... wow :P
  • Artur Król

Ale widac, ze watek konspiracyjny - od wspomnienia o tej 'furtce' grono nagle przestalo notowac kolejne posty; )
  • wojtoonio

sprawdze to;] tylko ze najpierw bede musial sie bujac do dziekanatu bo mi cos konto przestalo dzialac:/
  • El comendante Semp

czasami warto zmienic numerek i poobserwowac rezultaty :D
  • wojboj

Ale ja nie rozumiem o co chodzi...
    przecież w menu pojawiło się "nowy katalog kursów" :]
  • wojboj

Ahh. już chyba wiem o co chodzi. O siatke :]
    Ale po co używać takiej badziewnej skoro jest:
    http://www.bks.psychologia.pl/katal... :]
  • Artur Król

Oui, teraz jest nowy katalog kursow, ale jeszcze pare dni temu (a juz tym bardziej ponad miesiac temu, kiedy po raz pierwszy poznalem ten backdoor) nic tam jeszcze nie bylo...

Hmm, jestem az ciekawy czy to zbieg okolicznosci czy tez ktorys z adminow bywa tu na gronie i stwierdzil, ze skoro i tak maja ogladac... Na pewno jest to wersja poprawiona, nie stosujaca juz tajemniczego terminu xzwiczenia... ^_^
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)