- 1
- 2
-
Paulina
Czy ktoś wie gdzie są (jeśli są) jakieś materiały do tych zajęć? I w ogóle jakie jest zaliczenie i jeśli praca to kiedy jest ostateczny termin jej oddania? Bardzo proszę o odpowiedź :) -
Anonim
materialy sa podobno w czytelni, zaliczenie na ostatnich zajeciach, ale tak dosyc malo powiedzial na jego temat. Mozna pisac albo kolosa albo prace, nie wiem jaki termin oddania. -
Paulina
-
julia
termin oddania podobno tak do sesji jakos..w trakcie? musi miec min. tydzien na sprawdzenie pracy:) a slajdy sa na stronie tylko nie pamietam jaki adres...
hu szu?
szu hu?
ktos pamieta? -
-
Anonim
-
hom
strona hu.su.pl już nie działa, a wszystkie linki z niej (bo materiałów żadnych tam nie było) przeniesione zostały na COME -
Paulina
jej... a jak ja się mogę do nich dostać, jeśli mogę?
Ach... życie jest straszne, zwłaszcza kiedy trzeba pisać jakieś prace na zaliczenie :/ -
Ola
a dla ścisłości: kolokwium ma mieć formę testu czy może jakieś pytanka otwarte?? -
Paulina
ja słyszałam, ze w ogóle ma nie być kolokwium i że na zaliczenie trzeba napisac pracę :>
ktoś to może potwierdzić? -
Ola
Z tego co wiem, jest do wyboru : albo kolokwium, albo praca...
Tylko w jakiej formie kolos...?? -
Paulina
Jezus Maria! Czy ktoś wie na ile ma być ta praca? I jaka będzie forma kolokwium? :/ -
Paulina
-
hom
Nie interesowałem się co prawda tym dokładnie, ale wg mnie ALBO - ja w każdym razie pracę oddałem i nie zamierzam pojawic się na kolokwium -
~*~Anja~*~
-
Paulina
no oby :) sorry, że panikuję, ale ciągle słyszę jakieś różne wersje :/ -
akuku!
jesli ktoś chciał oddać pracę, to musiał wczesniej to zgłosić?
bo szczerze mówiąć nie wiem czego mam sie uczyć do tego kolokwium -
Paulina
Chyba nie musiał tego zgłaszać. Ja oddaję pracę. I nie zgłaszałam.
Napisałam maila i ostateczna wersja jest taka
Praca LUB kolokwium
kolokwium z pytaniami otwartymi i pytaniami do wyboru cokolwiek to znaczy :) -
mistress
Mam pytanie do Was: jak Wam się fakultet podobał? Ciekawy? Zaliczenie trudne? -
julia
jesli interesuje cie temat to fakultet b. ciekawy:) i na dodatek lubisz dr suszka to nie ma co sie zastanawiac:)
zaliczenie albo kolokwium/w sumie nie wiem czy w koncu bylo/ albo napisanie pracy
jak dla mnie naprawde warto bylo:)
-
mistress
Super, dzieki za info :)!!! Suszka nie znam (mam nadzieje ze sie dostane na warsztat asertywnosci to poznam; ) ) ale slyszalam ze fajny czlowiek. No i to wlasnie temat fakultetu mnie zachecil wiec chyba sie skusze; )
- 1
- 2