-
Anonim
Kurcze, jak to jest na Naszym wydziale z tym dniem? Czy jest on WOLNY, czy to zależy od konkretnego wykładowcy i jego dobrej woli?
A co za tym idzie, czy prof. Aranowska na wczorajszym wykładzie mówiła, że zajęcia będą, ale odwoływała się właśnie do dni 2 maja, czy do "psychonaliów" 16 maja?
Proszę, niech ktoś rzuci na to trochę światła, tak by jasność nastała; ) -
Anonim
Aaaa... i jeszcze jedno - czy ktoś wie jak to jest na innych wydziałach, tzn. chodzi o OG-UNy czy się wtedy odbywają? -
Ideaa
Grzesiu z tego co mi wiadomo zajęcia w przyszłym tygodniu są tylko 4 i 5 maja.
prof. Aranowska miała na myśli wykład 16 maja (tego to już jestem pewna) -
Anonim
-
-
hom
Ja jednak nie byłbym taki pewien... ktoś pytał Aranowską konkretnie i dobitnie, czy nie ma zajęć 2. Maja?
Bo na przykład WF-y są, dowiadywałem się dziś u pani prodziekan:/ -
Ola
-
Ideaa
na moich og-unach mówili, że nie ma...
a co do zajęć u nas to sprawdźcie maila wydziałowego:
"Szanowni Państwo,
Dzień 2 maja jest wolny od zajęć dydaktycznych i dyżurów. Osoby prowadzące zajęcia w
tym dniu mogą ustalić inny termin odbycia tych zajęć.
Dziekan Wydziału
Prof. dr hab. Janusz Grzelak"
-
Dominika
hmmm skoro nie ma zajec to na wf chyba tez nie musimy isc... jak mamy godziny dziekanskie to nieobecnosc na wf-ie jest usprawiedliwiona. a wf odbywa sie dla tych co nie maja wolnego. chyba ze 2 maja nie jest nazwany godzinami dziekanskimi co?
rety ale z tym zamieszania :/ -
Anonim
to tak nie ma dni dziekańskich ani rektorskch (info z rady 25.V). dziekan powiedział, że
1) wykładowca może przenieść zajęcia na inny termin
2) jeżeli jest przekonany, że da radę wyrobić się z materiałem, może odwołać zajęcia; ) -
Ideaa
mail którego cytowalam wyżej przyszedł wczoraj (26, czyli jakby po radzie już)...
z tego co zrozumiałam to 2 wcale NIE MA zajęć, a to czy wykładowca przeniesie je na inny dzień, czy nie będzie ich odrabiał to już jego sprawa.
i teraz pytanie komu tu wierzyć; ) -
hom
Czyli podsumowując: zajęć na wydziale nie ma, ale godzin dziekańskich też nie, więc na wtorkowy WF musimy iść - tak?
PS co w takim razie z plotkami, ze prof. Aranowska chce 2. Maja miec ćwiczenia ze statystyki (i wykład nie daj Boże też)? Wierutne kłamstwa? -
Ideaa
jak już gdzieś tam napisałam... Aranowskiej chodziło o święto wydziału (16 maja). Bo słyszałam plotki że podobno mają być wtedy godziny dziekańskie. A prof. Aranowska zdementowała te doniesienia.
Ale ćwiczeń z nią nie mam więc co wam z nimi wymyśli to nie wiem...ale z tego co zrozumiałam może je wam przełożyć na inny dzień (bo 2 maja ma oficjalnie nie być zajeć) -
Anonim
-
hom
Ale prof. Aranowska na wykładzie mówiła, ze dopiero od 11... chyba że jest niedoinformowana :) Zresztą: poczekamy, zobaczymy - do święta wydziału zostało jescze sporo czasu. -
Anonim
święto wydziału - godziny dziekańskie będą, ale nie przez caly dzien... -
wojtoonio
-
Saj>Jesien-Sredniowiecza;>
tak bede na 100 %; ]
od 11 for siur , czy od rana , sie okaze wkrotce..... -
Nuko
wiecie może jaki jest kodeks co wolno a czego nie wolno na egzaminie u Aranowskiej i jakie ma wymagania co do stroju?