PSYCHOLOGIA UW [3629]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto z Was ma slajdy albo notatki z tego przedmiotu i moglby mi ich uzyczyc? :) Bede dzwieczna....
  • ✯ L'ombelico del mondo ✯

Slajdy są w bibliotece i w xero. Polecam raczej te drugie, bo jest ich więcej.

• Anonim

Wielkie dzieki :)
  • Anonim

a czy ktoś posiada testy????
  • Gosia

Wlasnie, czy ktos ma testy z zeszlych lat?:-):-):-)
  • M.A.D

Hoho, czuć powiew sesji; )
  • Błażej

hej,

ktoś wie co sie dzieje na tym przedmiocie, jak wyglądają wykłady? jakie jest zaliczenie i gdzie są jakieś materiały. Nie mogę chodzić niestety na to, a potrzebuje zaliczyć.
  • Dżoana

Egzamin jest 7 czerwca o godzinie 16. Forma testowa.

Co jakiś czas na wykładzie są kolokwia. Jeśli ktoś będzie miała pozytywną ocenę ze wszystkich to nie pisze egzaminu.

A wykłady oczywiście jak wykłady; )
    Więcej niestety nie jestem w stanie napisać, bo też nie mogę chodzić.
  • Anonim

• Błażej

czyli bez zmian? Egzamin w formie testu w poniedziałek 7 czerwca o 16??
  • Tusiak

A niech ktoś mądry i zorientowany powie - gdzie są wyniki? W sensie - tylko na jego pokoju? A może ktoś sfotografował był, jeśli tak?
  • Anonim

wyniki nigdzie nie wisiały... przy wpisach można było się dowiedzieć o ocenie :)
  • Błażej

czy może wiek ktoś w jaki sposób można otrzymać wpis jak się nie mogło być w sobotę (jakiś inny termin czy coś), albo może wiecie jak można sie z profesorem skontaktować (mail, dużur) :)
  • Anna

dyżurów u nas nie ma, maili nie odbiera, kazał dzwonić-telefon ponoć jest w sylabusie
  • Raf

Eh, pan Profesor nawet nie ma FaceBooka ani Grona wiec prywatna wiadomość też nie wchodzi w rachubę :(...

Mamy 21 wiek, a tak nie przystosowanych społecznie profesorów; (
  • Konrad

On podawał na którymś wykładzie do siebie numer na komórkę...ale ja go nie zapisałem. (Ale część osób to zrobiła, więc można jakoś do tego dotrzeć.)
  • Luś M

698136813 ja dzwoniłam i nawet mi przez tel powiedział co dostałam, tylko ciężko się z nim umówić, bo w tym tyg po wpis trzeba jechać na swps. nie wiem jak będzie w przysżłym... gdyby ktoś się z nim umawiał na naszym wydziale to niech da znać.
  • MaLiNa

czy ma ktoś jakąś informację o tym kiedy i gdzie można wziąć wpisy?
    Bo mi nie było dane się dodzwonić....
  • Universe

właśnie...dajcie znać-ciężko go złapać jak się pracuje :/

więc Pan Bobryk prosił aby do niego dzwonić na telefon 698136813 i się umawiać. Można go złapać na SWPS w czwartek przed 12:30 (wtedy ma egzamin)
    Ale najpierw zadzwonić aby dowiedzieć się jaką się ma ocenę, bo on nie nosi ze sobą wszędzie listy...
    Więc tyle się dowiedziałam.
| |

Psychologia UW - mekka polskiej niedojrzałości emocjonalnej :)

Fotki

Miejsca grona (5)