-
Anonim
Kto z Was ma slajdy albo notatki z tego przedmiotu i moglby mi ich uzyczyc? :) Bede dzwieczna.... -
✯ L'ombelico del mondo ✯
Slajdy są w bibliotece i w xero. Polecam raczej te drugie, bo jest ich więcej.
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Gosia
-
M.A.D
-
Błażej
hej,
ktoś wie co sie dzieje na tym przedmiocie, jak wyglądają wykłady? jakie jest zaliczenie i gdzie są jakieś materiały. Nie mogę chodzić niestety na to, a potrzebuje zaliczyć. -
Dżoana
Egzamin jest 7 czerwca o godzinie 16. Forma testowa.
Co jakiś czas na wykładzie są kolokwia. Jeśli ktoś będzie miała pozytywną ocenę ze wszystkich to nie pisze egzaminu.
A wykłady oczywiście jak wykłady; )
Więcej niestety nie jestem w stanie napisać, bo też nie mogę chodzić. -
Anonim
-
Błażej
czyli bez zmian? Egzamin w formie testu w poniedziałek 7 czerwca o 16?? -
Tusiak
A niech ktoś mądry i zorientowany powie - gdzie są wyniki? W sensie - tylko na jego pokoju? A może ktoś sfotografował był, jeśli tak? -
Anonim
wyniki nigdzie nie wisiały... przy wpisach można było się dowiedzieć o ocenie :) -
Błażej
czy może wiek ktoś w jaki sposób można otrzymać wpis jak się nie mogło być w sobotę (jakiś inny termin czy coś), albo może wiecie jak można sie z profesorem skontaktować (mail, dużur) :) -
Anna
dyżurów u nas nie ma, maili nie odbiera, kazał dzwonić-telefon ponoć jest w sylabusie -
Raf
Eh, pan Profesor nawet nie ma FaceBooka ani Grona wiec prywatna wiadomość też nie wchodzi w rachubę :(...
Mamy 21 wiek, a tak nie przystosowanych społecznie profesorów; ( -
Konrad
On podawał na którymś wykładzie do siebie numer na komórkę...ale ja go nie zapisałem. (Ale część osób to zrobiła, więc można jakoś do tego dotrzeć.) -
Luś M
698136813 ja dzwoniłam i nawet mi przez tel powiedział co dostałam, tylko ciężko się z nim umówić, bo w tym tyg po wpis trzeba jechać na swps. nie wiem jak będzie w przysżłym... gdyby ktoś się z nim umawiał na naszym wydziale to niech da znać. -
MaLiNa
czy ma ktoś jakąś informację o tym kiedy i gdzie można wziąć wpisy?
Bo mi nie było dane się dodzwonić.... -
Universe
właśnie...dajcie znać-ciężko go złapać jak się pracuje :/
więc Pan Bobryk prosił aby do niego dzwonić na telefon 698136813 i się umawiać. Można go złapać na SWPS w czwartek przed 12:30 (wtedy ma egzamin)
Ale najpierw zadzwonić aby dowiedzieć się jaką się ma ocenę, bo on nie nosi ze sobą wszędzie listy...
Więc tyle się dowiedziałam.