ॐ Psychedelic Trance ♪ [1601]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ::.. zadzior ..::

tak jak w temacie.. jest jakas dobra imprezka w marcu?

(:(:
  • Grono.Net

pewnie cos sie znajdzie; )
  • kace

same dobre hyhyyhy
  • ::.. zadzior ..::

a kiedy sa te same dobre imprezki i gdzie?
    byle by to nie bylo jakies dooze miejsce z dOOza iloscia spoconych ludzi, bleeeah, fuj

jak masz cos konkretnego na mysli, to slucham (:
  • Anonim

http://www.clubbing.pl
  • jos

łojej, co dziołche wkrencacie w klabink. dobre miała na myśli a nie ...
    ;p
  • Anonim

nie wkrecam tylko zachecam do lektury; )
    moze jakies info o bibie sie znajdzie dobrej :)
  • **KiCiA** BrZoSkWiNkA

JA PROPONUJE 5 MARCA :)) DOBRA IMPREZA TRANSOWA W PRZESTYRZENI :)
  • Baldo

masz racje 5 marva, tez w baraku ale tym przy trasie; ););) no i nie smierdzi :):):) a powod szczytny :D:D:D
  • **KiCiA** BrZoSkWiNkA

zbyt zawezasz soje zdanie natemat klubu;/ jeszce bym zrozumiala gdyby to byla ocena lokomotywy...ale przeztrzen to kultowe miejsce..
    czemu tak negatywne odczucia masz do niego???
  • kace

tak a anjbardziej kultowy jest smród i chamscy ochroniarze...
  • Baldo

to miejsce nie ma duszy smierdzi... to nawet nie jest zmrod grzyba :P:P zchodzi sie tam motloch, a nie wpuszczaja prawilnych ludzi, znam to z autopsji :/:/:/
    Fakt faktem bylo tam kilka dobrych imprez ale to bylo kiedys i nie prawda :P:P:P:P
    Awe
  • **KiCiA** BrZoSkWiNkA

JA SIE Z CHAMSKA OCHRONA NIE SPOTKALAM; \\
  • Baldo

To by bylo tyle z mojej strony na temat PG.
    Niechodze tam, nie zamierzam, nie dyskutuje na ten temat poprostu mam w dupie byt tego miejsca :):):):):)
    Amen
  • **KiCiA** BrZoSkWiNkA

KAZDY MA SWOJE ZDANIE.. KAZDY LUBI CO INNEGO... GDYBY KAZDY BYL TAKI SAM... SWIAT BYL BY NUDNY :))

A TAK WOGOLE NIE DLA KLUBOW SIE CHODZI A DLA MUZY... :))

POZDRO :))
  • wierzba

yoyo zgadzam sie!!
    PG to jedno z naprafde niewielu miejsc gdzie uslyshalem w Polsce D'n'B!! :// a shkoda....w Lodzi nie bylem :/ w CDQ podobo yeszcze sa...
    i zdaje sie ze slyshalem kiedys w luztrze na parkiecie z barem...ale jush wychodzilem ://
    ludzie wiecej d'n'baassssssssstajlu!!!!!; )
    pokoloroojmy te swiat bitem i basssSssem :]
  • Ghanji

kiedy dla muzy tez nie warto tam isc.

nie wiem, moze sie myle, ale HC to juz chyba granie na poziomie sobie odpuscil, albo kogo innego puszcza za deki, albo sie bawi tym wszystkim i zlewa..

muzycznie tego dnia najciekawiej bedzie chyba w klatce, chociaz jak i tak wybieram apa
  • Anonim

kurde do PG straszni ludzie przychodza brrrr
  • ॐMalwinkaॐ

a ostanio no moze nie tak ostatnio jeden ochroniarz do Zoltej "zostajesz bo jestes z Zoliborza" blehehehe typ jest z Wawrzyszewa blhehehe
  • Anonim

hehe ale fakt ze problemow z ochrona nigdy nie mialm moze dlatego ze kobialka jestem; p nie mniej znajomi mieli i narzekali :|
| |

Te najbardziej psychodeliczne, goa, ambient, progressive, minimal, full-on i inne :) Psychedelic Tra...

Fotki

Miejsca grona (7)