- 1
- 2
-
-
Dziewiątek
mieli nawet u nas być; ) coś jednak nie wyszło...ale kto wie, może niedługo wpadną.ogólnie fajnie grają ale bez rewelacji -
♂ButterflyΣr♀
niemietnie slucham, leci non stop jakos sie wkupic nie moge!
ale powoli sie przekonuje, podoba sie dla mnie... -
KaRaŚ
Dla mnie ta kapela jest genialna . Polecam wszystkim sciagnac sobie ta epke ( ja jakis czas temu z emula ponad miesiac sciagalem :/) -
-
Uzytkownik usuniety
nieglupi ten zespol nawet.momentami przypomina mi boy sets fire ale to na plus akurat. -
deadkennedy
-
-
fajna ta kapela :) takie europejskie granie w tych klimatach ma swoją podatmosferę, naprawdę graja z jakas inną nutką :]
-
Little Break/New Album:
So, after driving more than 70 000 km and playing 150 shows the last year we decided to make a little break to focus on our new songs and the direction we will go. Most of the time its hard, to work on new stuff in a small van on the road while trying to tour whole Europe; ). But we definitely wont stand still so we will have a lot of goodies for you the next few weeks.
Video for "Spread My Wings":
We shot our video for the single "spread my wings" and be sure it will hit the road the next few days. Max Andritsch did a great job and it was awesome to work with such a professional guy.
===== myspace.com
-
-
KaRaŚ
Świetny jest to zespoł . Nowy numer na myspace jest extra . Trzeba poszukac tego nowego materiału . I pomyslec ze jaki czas temu mieli grac w wawie :/ -
Anonim
nie ma juz ani na rapidshare ani na idioteq :( a chetnie bym nawet ep sciagnal bo przypadli mi do gustu. -
-
-
Anonim
cholera nie moge znalezc na nowym idioteq, a bardzo chetnie zassalbym jakies plyciwo(; -
-
-
Anonim
-
Anonim
-
- 1
- 2