HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

kto nie zna, niech pozna, bo Karol wychlosta..

zaczynam freestylowac, a wiec uwazajcie; P

http://www.myspace.com/stillremains

plyte pozniej wrzuce..

obecnie sprzedaja swoj keyboard z all patchami, kto lubi grac, niech kupuje :)
  • Marcin

ojojoj, znam od dawna i bardzo sobie cenie, nawet jakąśtam ich przypinke mam.
  • Dziewiątek

kto nie zna ten chuj:D 1 z lepszych zespołów metalcore'owych ever.przepiękne gitary, wokale, klawisze...wsio u nich jest zajebiste:D
  • Marcin

dokładnie, najlepsza płyta z tych wszystkich mc to dla mnie "Of Love And Lunacy".
  • s314ryt

a ktos w temacie o drop dead, gorgeous porownywal tych panow wlasnie do SR. moim zdaniem, jak juz zaznaczylem wczesniej, wokal SR, oczywiscie chodzi mi tylko i wylacznie o mocne, ryczace partie, jest gorszy :) jest jakis taki .. luee luee.. suchy :)
  • Marcin

ja się przyzwyczaiłem, podoba mi się jego wokal na "Blossom".
  • Dziewiątek

>s314ryt napisał
    >a ktos w temacie o drop dead, gorgeous porownywal tych panow
    >wlasnie do SR. moim zdaniem, jak juz zaznaczylem wczesniej,
    >wokal SR, oczywiscie chodzi mi tylko i wylacznie o mocne,
    >ryczace partie, jest gorszy :) jest jakis taki .. luee
    >luee.. suchy :)

to chyba ja:D a wokal w SR kopie dupsko, zarówno scream jak i czyste partie; )
  • s314ryt

rarytaski dla fanow..

Still Remains - White Walls - live/videoclip with original soundtrack by Kapil Gandhi::

Still Remains - In Place Of Hope (live in Masquerade, Atlanta, USA, 21.04.2006) ::

Still Remains - The Worst Is Yet To Come (live in Masquerade, Atlanta, USA, 5.08.2006) ::

video

http://www.idioteq.tk

dzial videos/ live video

dobra jakosc.. quick time.. ujecia z wielu kamer..
  • s314ryt

sprzedaja gitare.. hehe

http://blog.myspace.com/index.cfm?f...

• s314ryt

yeah ! dobre wiadomosci :}
    =====================

New Record!

Hey folks. We are excited to let you know that we have 15 songs demo'd for the album we will be recording with Steve Evets early January of next year!!!! As soon as we have more information we will keep you updated. In the mean time.... STAY TUNED!!!!

Love,
    Still Remains

===========================

New Members!

We'd also like to inform you of our two new members Ben on the keyboards and Steve on the bass guitar. They are both great musicians and great guys so make sure to come hang with us when we tour near your city!

-- TJ, Bone, Jordan, Mike, Steve, and Ben

myspace.com
  • Dziewiątek

to może na wakacje 07 będzie ten album...długo sie z nim pindolą kurde :P ale nie dziwie sie, muszą zrobić coś świerzego, bo od czasu poprzedniego albumu taki metalcore jaki grali zdeczka sie każdemu przejadł; )
  • s314ryt

http://www.fabchannel.com/still_rem...

caly gig do obejrzenia/ video
    kawalki sa tylko zle ponazywane, ale to nie problem :)
  • s314ryt

Jezuś jak ja sie nie moge The Serpent doczekac..
  • Jakub

>s314ryt napisał
    >Jezuś jak ja sie nie moge The Serpent doczekac..

Nie czekaj tylko ssij :)

http://rapidshare.com/files/3873852...
  • Jakub

Przesłuchałem nowy album. Chapie dzidę... I to po same jaja. Nie ma bata, tego CD na bank nie kupię.
  • Anonim

dopiero 1 wałek leci i chyba ostatni tego sie nie da słuchac;/

;(
  • Dziewiątek

Kuba, więc jednak słuchasz numetalu :)
    przesłuchałem 8 wałków, i sam nie wiem..nie ma tragedii, ale stary styl poszedł sie jebać, za dużo śpiewania, za mało szatana, i momentami brzmią prawie jak Enter Shikari :D "takie se"
  • Jakub

>Kuba, więc jednak słuchasz numetalu :)
    >

Litości... Jakbym słuchał nu to by mi się podobała ta płyta...

>Dziewiątek napisał
    >
    >przesłuchałem 8 wałków, i sam nie wiem..nie ma tragedii,
    >ale stary styl poszedł sie jebać, za dużo śpiewania, za
    >mało szatana, i momentami brzmią prawie jak Enter Shikari
    >:D "takie se"

Po prostu ta płyta jest taka "over-power". Przesłucham ją może z dwa razy jeszcze ale na bank nie stanie na półce obok dwóch poprzednich...
  • Dziewiątek

no to jak...poprzednie płytki SR nie są nu, a taki np. bring me the horizon to już nu? chyba musicie zrobić z kolegami nową definicje numetalu, bo sie pogubić idzie; )
    album spoko, ale bez podniet...a wałek "Maria" jest zdeczka przegięty, omijam go; )
  • Jakub

>Dziewiątek napisał
    >no to jak...poprzednie płytki SR nie są nu, a taki np.
    >bring me the horizon to już nu? chyba musicie zrobić z
    >kolegami nową definicje numetalu, bo sie pogubić idzie; )
    >album spoko, ale bez podniet...a wałek "Maria" jest zdeczka
    >przegięty, omijam go; )

Nie pisałem, że BMTH to nu-metal :D Śmiałem, się tylko, że nagrali cover Slipknota nie dając nic od siebie... Czyli nagrali nu metalowy kawałek, ot co. BMTH jest cienkie, niezależnie jak nazwiesz to co grają :D

I chuja, lubiłem SR... I koncertowo i płytowo, a na nowej z 2 (może 3) kawałki wchodzą, to będzie album do słuchania podczas pisania prac naukowych i tyle... Jednym uchem wchodzi, drugim, bla bla bla...
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)