-
Anonim
http://www.myspace.com/boyhitscar
ktoś kojarzy
ja jestem zajarany tą kapelą od kilku lat
bardzo dobre granie ,wpada w ucho:) -
tmk
pedalstwo pedalstwo pedalstwo... niestety... ale jak kapela moze byc dobra, jak ich sliczny uduchowiony dlugowlosy wokal ciagle lazi boso... poza tym wydaja sie (a przynajmniej wydawali sie) na wind-up rec., ktore naleza to wokalisty Creed. nizej w klasyfikacji juz jest tylko wytwornia freda dursta... -
slowdive
zawsze mi sie myla z boy sets fire
ale to ci drudzy mieli splita ze snapcase, zatem bhc sucks, bsf rocks; ) -
Anonim
-
-
>slowdive napisała:
>zawsze mi sie myla z boy sets fire
>ale to ci drudzy mieli splita ze snapcase, zatem bhc sucks,
>bsf rocks; )
aahahahahahahha uuuuuuhahahahaha :D no co TY??? :) Wlasnie mialem to napisac.. kiedys znielubilem boysetsfire, bo myslalem, ze to boy hits car, ale pozniej sie opamietalem i rozgraniczylem dzialalnosc tych dwoch kapel; )
-
slowdive
-
Anonim
"jak ich sliczny uduchowiony dlugowlosy wokal ciagle lazi boso.."
a co to kruwa ma do muzyki?
idz porownaj parowke z przemielonym kotem, niby pochodne a cos zupelnie innego.
basista dredga gra na bosaka, a pedalami jakos nie sa.
(ma poporstu za male przycyski na efekcie:P) -
-
tmk
>adyek napisał
>"jak ich sliczny uduchowiony dlugowlosy wokal ciagle lazi
>boso.."
>
>a co to kruwa ma do muzyki?
>idz porownaj parowke z przemielonym kotem, niby pochodne a
>cos zupelnie innego.
>
>basista dredga gra na bosaka, a pedalami jakos nie sa.
>(ma poporstu za male przycyski na efekcie:P)
hehehe... tak tylko rzucilem... i tak sa chujowi i tak... dla mnie to ta sama kategoria co nickelback i creed... dla lasek, ktorym sie wydaje, ze sa alternejtiff...
a co do mylenia BHC z BSF to... po odejsciu z Victory Rec. (czyli rok, czy dwa po wydaniu After the Eulogy) Boy Stes Fire przeszli do Wind-up Rec. LOL
buahahahhahaaha... powaznie, to nie sa jaja... sami sie z tego smiali... mowili w wywiadach, ze wbrew plotkom nie beda sie teraz nazywali Boy Hits Car :)
(jesli nadal nie kumasz, na czym polega dżołk, to przeczytaj mój post powyzej...)
aha, no i wtedy ten ceniony w sumie przeze mnie zespol (BSF) stal sie dla mnie szmata jak tysiac innych (to bylo tez po splicie ze Snapcase) -
tmk
a no i przede wszystkim ta plyta, ktora wydali na wind-up, po latach, latach wytezonej pracy byla totalna chujnia. snpacase sie pewnie wstydzili, ze zrobili z nimi splita...
a teraz te cipy wydaly (rowniez chujowa) plyte na fat wreck, ktorej tematem przewodnim (nawet tytul plyty do tego nawiazuje The plague years...) jest to jak im strasznie bylo w duzej wytworni.... a pamietam jak bunczycznie jak spirytusowe borsuki jebali victory rec. ze nie sa w stanie zrobic im takiej promocji na jaka zasluguja, bo sa tacy zajebisci... i zachwalali tego wind-up, ze sa tacy super (zwracam uwage, ze to majors jest) i w ogole.. a teraz placze... szmaty cipy i debile... niech spierdalaja...
aha to jest temat o boy hits car...; ) -
-
tmk
>s314ryt napisał
>no Czaruś.. imponujaca wiedza :P
>
no chuopie w necie tego nie znajdziesz... neofici o historii nie maja pojecia... ale zawsze najglosniej krzycza :)
empty barrels make the most noise
- Final Exit