HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.myspace.com/boyhitscar

ktoś kojarzy
    ja jestem zajarany tą kapelą od kilku lat
    bardzo dobre granie ,wpada w ucho:)
  • tmk

pedalstwo pedalstwo pedalstwo... niestety... ale jak kapela moze byc dobra, jak ich sliczny uduchowiony dlugowlosy wokal ciagle lazi boso... poza tym wydaja sie (a przynajmniej wydawali sie) na wind-up rec., ktore naleza to wokalisty Creed. nizej w klasyfikacji juz jest tylko wytwornia freda dursta...
  • slowdive

zawsze mi sie myla z boy sets fire
    ale to ci drudzy mieli splita ze snapcase, zatem bhc sucks, bsf rocks; )
  • Anonim

nieźle ale spoko każdy lubi co innego
    posdrawiam:)
  • s314ryt

>slowdive napisała:
    >zawsze mi sie myla z boy sets fire
    >ale to ci drudzy mieli splita ze snapcase, zatem bhc sucks,
    >bsf rocks; )

aahahahahahahha uuuuuuhahahahaha :D no co TY??? :) Wlasnie mialem to napisac.. kiedys znielubilem boysetsfire, bo myslalem, ze to boy hits car, ale pozniej sie opamietalem i rozgraniczylem dzialalnosc tych dwoch kapel; )

• slowdive

lol, od razu widac jacy z nas znawcy; )
  • Anonim

"jak ich sliczny uduchowiony dlugowlosy wokal ciagle lazi boso.."

a co to kruwa ma do muzyki?
    idz porownaj parowke z przemielonym kotem, niby pochodne a cos zupelnie innego.

basista dredga gra na bosaka, a pedalami jakos nie sa.
    (ma poporstu za male przycyski na efekcie:P)
  • s314ryt

hahaha.. :D

• tmk

>adyek napisał
    >"jak ich sliczny uduchowiony dlugowlosy wokal ciagle lazi
    >boso.."
    >
    >a co to kruwa ma do muzyki?
    >idz porownaj parowke z przemielonym kotem, niby pochodne a
    >cos zupelnie innego.
    >
    >basista dredga gra na bosaka, a pedalami jakos nie sa.
    >(ma poporstu za male przycyski na efekcie:P)

hehehe... tak tylko rzucilem... i tak sa chujowi i tak... dla mnie to ta sama kategoria co nickelback i creed... dla lasek, ktorym sie wydaje, ze sa alternejtiff...

a co do mylenia BHC z BSF to... po odejsciu z Victory Rec. (czyli rok, czy dwa po wydaniu After the Eulogy) Boy Stes Fire przeszli do Wind-up Rec. LOL

buahahahhahaaha... powaznie, to nie sa jaja... sami sie z tego smiali... mowili w wywiadach, ze wbrew plotkom nie beda sie teraz nazywali Boy Hits Car :)
    (jesli nadal nie kumasz, na czym polega dżołk, to przeczytaj mój post powyzej...)

aha, no i wtedy ten ceniony w sumie przeze mnie zespol (BSF) stal sie dla mnie szmata jak tysiac innych (to bylo tez po splicie ze Snapcase)
  • tmk

a no i przede wszystkim ta plyta, ktora wydali na wind-up, po latach, latach wytezonej pracy byla totalna chujnia. snpacase sie pewnie wstydzili, ze zrobili z nimi splita...

a teraz te cipy wydaly (rowniez chujowa) plyte na fat wreck, ktorej tematem przewodnim (nawet tytul plyty do tego nawiazuje The plague years...) jest to jak im strasznie bylo w duzej wytworni.... a pamietam jak bunczycznie jak spirytusowe borsuki jebali victory rec. ze nie sa w stanie zrobic im takiej promocji na jaka zasluguja, bo sa tacy zajebisci... i zachwalali tego wind-up, ze sa tacy super (zwracam uwage, ze to majors jest) i w ogole.. a teraz placze... szmaty cipy i debile... niech spierdalaja...

aha to jest temat o boy hits car...; )
  • s314ryt

no Czaruś.. imponujaca wiedza :P
  • tmk

>s314ryt napisał
    >no Czaruś.. imponujaca wiedza :P
    >

no chuopie w necie tego nie znajdziesz... neofici o historii nie maja pojecia... ale zawsze najglosniej krzycza :)

empty barrels make the most noise
    - Final Exit
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)