HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dziewiątek

http://www.myspace.com/commercialfa...

dla mnie bomba;) metalcore na naprawde wysokim poziomie.na żywo dają rade, świetnie prezentują sie na scenie, a do tego spoko ludzie;) polecam!!
  • s314ryt

wypas :) od dawna mam w planie ogarnąć ich LIVE, ale nigdy jakos nie dane mi bylo :)

• Dziewiątek

>s314ryt napisał
    >wypas :) od dawna mam w planie ogarnąć ich LIVE,
    >ale nigdy jakos nie dane mi bylo :)
    >
    >

żałuj dydolu:P dodam jeszcze że ostatnio zaszły małe zmany w składzie.doszedł nowy gitarzysta, który dodatkowo zapodaje czyste wokale;) więc muza stała sie ciekawsza:)) ja se ich znów zobacze 24go, to już będzie 3 raz hyhyhy
  • s314ryt

panowie beda chyba grac z 13th draft 1.12.2006 w Kotlowni w Wawie, nie? :>

• Dziewiątek

tak, będą
  • s314ryt

nice!!! w koncu ich poslucham na zywca

• maciekpiotrek

wie ktoś jaki bedzie rozkład kapel 1-go w starej kotłownii?
  • s314ryt

• maciekpiotrek

widziałem ten plakat na gronie hardcore,ale jak się na niego patrzy? że niby comercial faith otwiera to to,czy zamyka?
  • Anonim

tez nie moge sie doczekac tego 1wszego grudnia. a czy to wazne kto otwiera i zamyka? 13th draft i commercial faith slyszalem a ta trzecia kapela? nie ma ich na ms. wiecie jak oni brzmia?
  • Anonim

o tych piratow mi chodzi; ]
  • s314ryt

God :) sa 4 kapele. nie widzicie na plakacie?? :)
    macie info jeszcze w temacie o gigach :]

13th i commercial chyba ostatni :)

• s314ryt

ej.. oni naprawde sa tacy zajebisci live? czy recenzenci zawsze przesadzaja? :)

• Dziewiątek

hmm...byłem na dwóch gigach CF.zajebiste jest to że oni naprawde bawią sie na scenie, widac że sprawia im to radość.do tego potrafią rozbawić publike...teksty josepha(ten mniejszy wokalista:P) w stylu "dalej kurwa, bawić sie" dają rade :D i tak ma być na gigach, bo do słuchania muzy to są płyty, koncerty są do oglądania i zabawy; )
  • s314ryt

dokladnie. zupelnie bez sluchania. MUTE :PPP
  • Dziewiątek

hehehe:P no przecież wiesz o co mi chodziło; ) a swoją drogą technicznie też są niczego sobie
  • maciekpiotrek

>artur O_x napisał
    >tez nie moge sie doczekac tego 1wszego grudnia. a czy to
    >wazne kto otwiera i zamyka? 13th draft i commercial faith
    >slyszalem a ta trzecia kapela? nie ma ich na ms. wiecie jak
    >oni brzmia?

cholernie ważno,bo np ja jako gwiazda piłki nożnej światowego formatu mam trening o 19 na gwardii która jest po drugiej stronie ulicy,a że chce swój format zachować to musze się na tym trenigu zjawić, więc zanim sie wykapie i ogarne po to najwcześniej przyjde na 21 a najbardziej mi zależy żeby zobaczyć 13th draft i commercial faith i jeżeli to one grają na końcu to dam rade,a jak nie to kiszka :/
  • Anonim

a no to chyba ze tak. gwiazdy pilki noznej swiatowego formatu zabraknac nie moze! ja tez najbardziej nastawiam sie na 13th draft i commercial faith bo to dokladnie to czego uwielbiam sluchac. dobrze ze jest tam wiecej miejsca niz w wędlinie.
  • maciekpiotrek

jesteś pewien tego co mówisz? ja tam strasznie lubie starą kotłownie bo to miejsce ma bardzo fajny klimat,ale jest raczej ciasne. w sumie jest większe ale scena i graty zajmują ponad połowę powierzchni
  • Anonim

nigdy tam nie bylem ale gdzies wczesniej na gronie czytalem jest jest tam calkiem sporo miejsca.
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)