-
Anonim
Koncert w ramach BeastFest Euro Tour.
Dwóch chętnych na ten koncert już jest.
Ktoś dołącza? -
Kml
caliban i maroon można śmiało wypierdolić z tematu :P
szykuje się fajny koncercik i miło spędzony czas w "niemczech"... kto nie jedzie ten świnia!!
-
Anonim
-
Anonim
kopiuje z tematu EMMURE:
to już Ci mówie jak jest bo koncert jest w Columbia Club. tam własnie byłem na deftones i mam temat obczajony :) Dojeżdzamy do Berlin Ostbanhof pociagiem.dzielnica malownicza i w dużej mierze turecka:) ja tam spałem w Ibisie ale w okolicy widziałem co najmniej 3 hostele.spod dworca mamy autobus 140 którym jedziemy jakieś 10 minut, potem z buta 10-15 minut i jesteśmy w klubie.z powrotem nawet taksówke mozna pobrać bo wyjdzie po taniości.dużo parków i kanałek z łódkami.masa kebabów :) kwestia klepnięcia hostelu i wsio.
------------------------------ ------------------------------ -----------------
bilety do zamówienia na stronie Columbia Club-21 Euro.
Jeżeli ktoś może polecić hostel w Berlinie w rozsądnej cenie i niedalekiej odległości od klubu to prosimy o info. -
-
Anonim
-
Ja sie nawet zastanawialem, jak tylko wyszlo info o tej trasie, ale jednak pasuje. Mam przyplyw milosci do innych gatunkow ostatnio i nie wiem czy bym wytrzymal :)
-
Anonim
kupimy Ci stopery do uszu i na breakdownach będziesz sobie aplikował :D choooodź... -
-
Anonim
:D:D ja też ale na NSD był duży napis Unearth i jakoś dałem rade.koncert sie udał jak świnia! -
Kml
>s314ryt napisał
>Niee, bo ja sie boje tego duzego napisu CALIBAN :D
ja mówiłe mietkowi żeby usunął calibana z tytułu i plakatu :P.. a pozatym mieliśmy się napić piwa na gigu.. pamiętasz? sam proponowałeś :P dawaj jedź....
-
august winterman
>mietek napisał
>Jeżeli ktoś może polecić hostel w Berlinie w rozsądnej
>cenie i niedalekiej odległości od klubu to prosimy o info.
http://www.baxpax.de/kreuzberg/en/h...
wezcie se miejsca w pokoju 10 albo 14 osobowym, spoko jest, kulturalnie i w miare czysto
hostel jest tuz przy stacji gorlitzer banhof, 3 stacje od ostbanhof
do columbia club metrem z przesiadka sie jedzie kolo 20-25 min
dzienny bilet na komunikacje miejska 6 EUR
co do columbia club to kijowe jest to ze tam nie ma rownej podlogi tylko są 3 schodki w calym klubie, trzeba uwazac gdzie sie szaleje. no i scena przeważnie daleko od barierek -
Anonim
-
Kml
szybko zleci... i nagle się okaże ze nie możesz jechać, znam to ze swojego doświadczenia wiec juz planuje wszystko. -
Anonim
wiec żeby niespodzianki nie wzieły góry nad planami, szybko kupujemy bilety na koncert i pociag to bedzie nam szkoda straconego hajsu w razie nagłej sytuacji i zrobimy wszystko żeby i tak pojechać :) dobrze gadam? :) -
Anonim
dajcie troche czasu to sie ogarne na początku albo w połowie sierpnia bitche:* tylko kiedy wy chcecie jechac i na ile dni żebym zaklepał wolne
-
Anonim
koncert jest w czwartek.wiec albo bijemy w środę,klimatyzujemy się :) na drugi dzień koncert i w piatek wracamy albo wyjazd w czwartek,po pociagu prysznic i wypad na gig. Wasza decyzja.w przypadku dłuższej opcji dochodzą nam tylko koszty noclegu+jakieś jedzenie wiec nie wiecej jak 50-60 euro a bedziemy wypoczeci na sztuke. no jak chcecie.mi ryba.dłuzej bedzie fajniej :) to ogarniamy bo rzeczywiście trzeba bedzie jakiś urlop zaklepać :) -
Kml
-
Anonim
-
Anonim
znalazłem hostel na Kreuzbergu w okolicy Columbiadamm gdzie odbędzie się koncert.Za 2 dni (bo jestem za dłuższą opcją-czyli przyjazd 28go a wyjazd 30go) w pokoju 4 osobowym bo w tyle osób jedziemy zakwaterowanie wyniesie nas jakieś 150 euro.Cena jest ok.Bliżej i taniej nie będzie.Można podbić z hostelu do klubu autobusem albo metrem,nawet z buta dojdziemy w jakieś 20-30 min).
Co Wy na to?
Z Wiedniem raczej nie wypali darmowy nocleg.
strona hostelu:
http://www.36rooms.com/en/index.htm... -
Anonim