HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • IDIOTEQ

Niedziela 18 października 2009 o 20:00

Kawiarnia Smok
    ul. Wojska Polskiego 4
    Puławy

PLAKAT: http://userserve-ak.last.fm/serve/_...
  • Anonim

wjazd 10 PLN, kto się nie bawi płaci 20:P, emo płaci 50 hehehe
  • Anonim

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na gig, który odbędzie się już w tą niedziele w puławskim klubie smok.

Zagrają:

Intentions/ UK/PL/ hardcore - kapela zagra tutaj część swojej trasy po Polsce, gig będzie wyjątkowy, ponieważ część zespołu właśnie w Puławach zaczynała grać w takich kapelach jak 33rotations/Juliette/Crush All Fakes. Set całkiem konkretny, zapowiada się dobry szoł.

Daymares - nie trzeba chyba zabardzo przedstawiać bywalcom tego grona. Jedyni polacy na tegorocznym fluff fest; ] konkret na full hate; p supportowali m.in. converge'a rok temu w Warszawskiej Progresji.

Government Flu - warszawska kapela z akcentem lubelskim w składzie. Szybko, skocznie, z dobrym przekazem, zapowiada się bardzo ciekawie. Polecam wszystkim fanom Knife In The Leg; ]

Panacea - puławski crust/hardcore ze skrzypcami. Sounds like Fall Of Efrara, ale nie tylko. Miodzio materiał z pierwszej płyty plus nowe kawałki, świeżutko zrobione, chłopaki szykują się do wydania kolejnego LP, także można spodziewać się dobrego setu. I taki na pewno będzie.

Eastern Discomfort - grindcore'owe pierdolnięcie z Puław. Nowy skład, nowe kawałki, stara, dobra moc. Set krótki, ale nie wymagajmy zbyt długiego biadolenia od grindcore'owców. Szybiej, mocniej, wiecej o szatanie :D

całość, jak już napisałem, odbędzie się w klubie SMOK w Puławach przy Puławskim Ośrodku Kultury "Chemik".

Twarzowe: 15plnów

http://www.lastfm.pl/event/1227135+...

plakaciwo: http://userserve-ak.last.fm/serve/_...
  • Anonim

Stare plakaty jakie bo na nich 10 pln pisze;p
  • Anonim

uwierz mi, wjazd 15; P a na plakacie blad niestety
  • Anonim

kurde wierze
  • vooyeck

a ja 50?
  • Anonim

za przyznanie może zniżkę ktoś da hehehhee
  • Anonim

wbijac, wbijac; ] juz w ta niedziele; ]

a co do znizki dla wujka to sie pomysli; p; p
  • vooyeck

jakby sie tak bardzo postaral to kto wie... a o ktorej to tak na prawde zaczynacie?
  • Anonim

przed 19 na bank
  • Anonim

kolejność znana?
  • vooyeck

wyglada na to ze mam czas do godziny 21 wiec mnie tez kolejnosc interesuje :]
    strzelam ze na intentions nie mam szans?
  • Mitch

Mam tylko nadzieje, ze wiecie skad pochodzi nazwa "Government Flu"...
  • Mitch

Tak, to pochodzi od Dead Kennedys, prawdziwego Hardcore'u, pionierow tego gatunku, ktorzy zainspirowali miedzy innymi te wasze ukochane "alternatywne" kapele ktore spiewaja cos polgebkiem i graja jak cioty.
  • s314ryt

O kuuurdeeee. Aaaaleeee!!
  • Anonim

>Jezus napisał
    >Tak, to pochodzi od Dead Kennedys, prawdziwego Hardcore'u,
    >pionierow tego gatunku, ktorzy zainspirowali miedzy innymi
    >te wasze ukochane "alternatywne" kapele ktore spiewaja cos
    >polgebkiem i graja jak cioty.

Wow nie wiedzialem;p a koncert hmm poruszenie jak na majce jeżowskiej;) a co do gflu to kerwa ostatni wałek widziałem i żałuje że tylko ten, good
  • .ori as fuck!

>Jezus wrote:
    >Tak, to pochodzi od Dead Kennedys, prawdziwego Hardcore'u,
    >pionierow tego gatunku, ktorzy zainspirowali miedzy innymi
    >te wasze ukochane "alternatywne" kapele ktore spiewaja cos
    >polgebkiem i graja jak cioty.

A co to jest Dead Kennedys?
  • Mitch

Wasza wiedza na temat alternatywy i hardcore'u mnie rozbraja
  • s314ryt

• 1
  • 2
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)