-
.uηtouchable
>s314ryt napisał
>Kurde, zeby nie przegapic,
wlasnie mam przed tym troche stracha rowniez.. ehh dylematy! co zrobic? co zrobic?
-
august winterman
> ja sie ustawiłem juz ze swoimi ziomkami
>wczesniej na jakiegos bera -
Anonim
no to ogarniajta sie chopaki bo jak tak sie bedziemy umawiać to nas noc zastanie.piwo przecież nie grzech ani nie męczarnia więc po prostu powiedzcie gdzie i o której.ja się dostosuję. -
19:30 na przystanku przy PriceWaterHouseCoopers, przy M Polibuda. Moze byc? skoczymy gdzies na piwko i pozniej do lokalu. Ew. prosto tam. hm?
-
-
Anonim
-
.uηtouchable
-
-
.uηtouchable
w sensie ze slaby koncert czy to takie "słabooo!?" ze zdumienia? :P:P -
.ori as fuck!
>.uηtouchable wrote:
>w sensie ze slaby koncert czy to takie "słabooo!?" ze
>zdumienia? :P:P
No właśnie, jak koncert? -
.uηtouchable
Mi sie podobało:) mimo ze akustyk nawalił i ciezko bylo zrozumiec co koles rapuje, mimo, że Eldo gral wiekszosc kawalków których kompletnie nie znałem (Obczajony jestem jedynie z Eternią, 27 i Nie Pytaj o nią - a grał duzo z innych płyt/projektów), i mimo tego, że kiepski z niego wodzirej. Nie chadzam czesto na tego typu koncerty wiec moze dlatego mnie to zajarało - moim znajomym sie nie podobał wcale np.:) Mimo wszystko mysle ze warto bylo wydac te 20 zl i zobaczyc IMHO najlepszego Rapera w PL:]
Edit:
a i dzieki Mietek za lufke:)
i Spiryt za wspolnego browarka :D
August zes telefonu nie odbierał! -
.ori as fuck!
-
Noo, august jak zwykle sie gdzies zaszyl i sie nawet nie odezwal :P
Slabo moze dlatego, ze nakrecilem sie na wystep z zespolem :) Poza tym przy tak zajebistej liczbie ludkow zabawa byla srednia. Za duzo marazmu, machania lapami, za malo totalnej zabawy, szalenstwa, hehe; ) Mnie te kawalki tak roznosza, ze szok. Ale jak pod scena nie bylo kolorowo. Myslalem, ze ludzie rozniosa ten lokal, hehe; )
No, ale koncert oczywiscie swietny. Minus taki, ze troche ogluchlem. Dawno po koncercie nie mi tak uszu nie przetrzepalo.
edit:
Mietek, jakim cudem my sie zgubilismy w Capitolu? :) Byłeś tam trochę, czy nie zabawiliscie za dlugo? -
august winterman
zasiegu nie mialem, smsy dopiero dostalem jak wyszedlem z klubu i bylem kolo GUSu =/
koncert dooobry, ale zjebał organizator bo start o 23 spowodowal ze pod koniec ludzie juz byli zmuleni, zwlaszcza jak ktos czekal np od 20
-
Jakub
Ze wszystkich koncertów Eldo jakie widziałem (3? 4?) ten był chyba najsłabszy (nie wliczając festiwalowych fuch).
To co mi się podobało to fakt, że znów w Warszawie na stricte lokalnym koncercie h-h było więcej niż 150 osób i to, że zagrał trochę więcej materiału z "C.K.C.U.A." niż ostatnio to mu się zdarzało. Dostałem "Hotel Savoy" i nowy kawałek z Pariasa, więc ja jestem mimo wszystko kontent. -
.uηtouchable
>.ori as fuck! napisał
>Ale fajny post!
jea! ^^
Ale fajny komentarz do posta :D