-
.uηtouchable
>adm napisał
>>.uηtouchable napisał
>>ja chyba tylko na adrenalinke wpadne, moze chwile przed,
>do
>>konca na pewno nie dam rady zostac... aaaajj :|
>
>spokojnie my z Macietem rowniez :)
to moze jakaś ustawka przed? hmm ?;> -
Wjazd na koncert jest darmowy. 10 pln to ew. cegiełka dla zespołu, to co możecie im dać. Rozxpusccie te info jaqk tylko mozecie :)
-
m∂cieto
>s314ryt wrote:
>Wjazd na koncert jest darmowy. 10 pln to ew. cegiełka dla
>zespołu, to co możecie im dać. Rozxpusccie te info jaqk
>tylko mozecie :)
hmmm :P -
scena i ogolnie ta sala wszystko ZEPSULY! :) o! :)
ale i tak bylo zajebiscie :) -
-
Anonim
-
vooyeck
-
Anonim
-
Bylo mega, ale naczelna maruda musze stwierdzic, ze chciałbym zobaczyć ich koncert w mniejszej sali, blizej ludzi, nie tak wysoko; )
-
m∂cieto
-
.ori as fuck!
-
-
.ori as fuck!
No ja ciągle tak o nich myślałem, nawet pytałem Adama, dlaczego nie zagrali Blades Shall Speak :D To się nazywa zonk :D -
.ori as fuck!
-
Oni w ogole pozniej jeszcze grali? Ja szczerze mowiac w ogole o nich zapomnialem :)
-
Pan Ryba
Z cyklu spoznione reakcje: MA wczoraj wymiotło. Na zachodzi chlopaki mogliby dostatnio zyc z tego co robią a u nas są podziemiem... choc to tez ma jakis swoj maly plus :) W kazdym razie, wczoraj wgnietli mnie w ziemie. -
Ori niedługo wrzuci fotki i w ogóle będzie pięknie :)
Heh, a jak wchodziłem do klubu, to myślałem, że przy takiej frekwencji stage dive będzie awykonalny; -) -
Pan Ryba
Myliłeś sie :) Ja sie bałem że wszyscy beda stac na obrzezach basenu zamiast sie bawic, na szczescie paru wariatow sie znalazlo. -
.uηtouchable
-
vooyeck
>s314ryt napisał
>Oni w ogole pozniej jeszcze grali? Ja szczerze mowiac w
>ogole o nich zapomnialem :)
po tym jak zaliczylem smiej sie foko to bartenders grali ale jakos niezbyt ciekawie i bylo juz malo ludzi
na adrenalinie wyjebalem sie przynajmniej raz to znaczy ze bawilem sie dobrze :)