- 1
- 2
-
"Amerykańska formacja Warbringer zagra w lutym cztery koncerty w Polsce. Podczas tej mini trasy wspierać ją będą grupy Toxic Bonkers (Polska), Affliction (Turcja), War-head (Chorwacja).
Warbringer to amerykańska thrash metalowa grupa założona w 2004 roku, zaliczana do grona zespołów tzw. Nowej Fali Thrash Metalu. Ich twórczość jest inspirowana muzyką amerykańskich i europejskich thrashowych zespołów z lat 80, takich jak Kreator, Slayer, Exodus, Sacrifice.
24.02 Rzeszow Pod Palmą godz. 18.30
25.02 Warszawa Progresja godz. 18.30
27.02 Poznan Reset godz. 19.00
28.02 Bielsko Biala Rudeboy godz. 18.30
Bilety: 25 (przedsprzedaż)/30zł (w dniu koncertu)
Do nabycia w klubach lub rezerwacje na maila: marasdeath@wp.pl "
http://www.myspace.com/warbringer -
Jakub
-
-
Anonim
z tego co czytałem na forach po ich koncercie z suffo to niezła beka....mroczny pan nadchodzi,piski,wrzaski i ogień piekielny ale w tym chujowo-dyskotekowo-festyniars kim wydaniu. -
-
Jakub
>s314ryt napisał
>Mi totalnie nie weszli na zywo...
Na żywo nie widziałem, wiem tylko, że te 2 ich płyty to od X lat jedyny nowy thrash, który choć odrobinę zbliżył się do tego co w swoim najlepszym czasie robił Kreator. Rządzić to oni oczywiście nie rządzą ale gdy na nich trafiłem to byli miłą metalową odmianą w zalewie pozerskiego deathcore'owego ścierwa. -
Tak btw, to zastanawialem sie ostatnio ile z tego calego deathcore'u by Ci weszlo, gdyby nie zniechecenie. Jakas czesc tych kapel wie jednak jak grac i pewnie czesc by Ci weszla; )
-
Jakub
>s314ryt napisał
>Tak btw, to zastanawialem sie ostatnio ile z tego calego
>deathcore'u by Ci weszlo, gdyby nie zniechecenie. Jakas
>czesc tych kapel wie jednak jak grac i pewnie czesc by Ci
>weszla; )
Ja Ci kiedyś na żywo wytłumaczę skąd moja całościowa niechęć do całej tej pseudo sceny, heh, tutaj nie będę zaśmiecał i zgrywał "weterana"; ) -
-
Jakub
Ja tam wolę aby ten temat pozostawić metalowi takiemu jaki powinien być, lekko kiczowaty, szybki i w białych adidasach; ) -
Czekam w takim razie na rozmowę. Daj Boże, żeby odbyła się w ten czwartek; )
-
Jakub
-
-
Kanada
-
Kml
>Jakub napisał
>>s314ryt napisał
>>Tak btw, to zastanawialem sie ostatnio ile z tego calego
>>deathcore'u by Ci weszlo, gdyby nie zniechecenie. Jakas
>>czesc tych kapel wie jednak jak grac i pewnie czesc by Ci
>>weszla; )
>
>Ja Ci kiedyś na żywo wytłumaczę skąd moja całościowa
>niechęć do całej tej pseudo sceny, heh, tutaj nie będę
>zaśmiecał i zgrywał "weterana"; )
nie no... nie krępuj się. opowiedz o tej niechęci. -
Dawaj Jakubie. To bedzie pierwsza od dluzszego czasu dyskusja na tym forum :D
ja bede moderowal i pilnowal porzadku; -)) -
Kml
-
Anonim
jak się dobrze dyskusja rozwinie to jeszcze temat koncertu Bane przebijemy. -
-
Kml
-
Anonim
i widzisz Kamilek....za wysokie progi na Twe nogi chłopaku...za leszcz jesteś na takie dyskusje. jak odbijesz się od poziomu ściółki leśnej,uzbierasz większą kolekcje t-shirtów i będziesz mieć pojęcie o czymkolwiek to wróć tu do nas a póki co leć się edukować muzycznie bo te Twoje defkory to olej i flaki bez gustu i smaku.
- 1
- 2