-
deadkennedy
-
wodz rodzo
-
wodz rodzo
dance in blood pretend it's snow - ricky fitts
a cyclops vs triceratops - ricky fitts
zreszta wszystko ricky fittsow :)
w sumie to to nie jest smetne ale zajebiscie klimatyczne i dobre na smetny nastroj :D
daitro - a chaque fois
wszystkie 3 piosenki raein ze splitu z daitro sa niemilosiernie genialne
a zeby nie bylo ze daje malo smetne to na koniec
She Cries On Monday - everything we had to say zajebiste emo acoustico :D
ooooo! bym zapomnial
ENVY- chain wondering deeply -
denree
przy spiderland slinta mozna sie na luzie chlastac... jedna z najsmutniejszych plyt jakie slyszalem. wprawdzie to nie emo ale taka zajebioza ze kazdy powinien posluchac(nota "10 fucking stars" s.albiniego w nme). zreszta kiedys w hartattacku wygrali konkurs na "plyte po ktora bym wrocil gdyby plonal moj dom" :) .
pare lat temu o solowej plycie jeremyiego enigka(sunny day real estate) tylko rock(tak tak) napisal ze to tak smutna muza ze powinno sie zakazac wydawania takich rzeczy; )
ale mnie to 2nd lp zajebistych wowczas engine down nasowa najczarniejze mysli; )
pozdro -
-
deadkennedy
drugi kawalek na "false cathedrals"elliotta
moj ukochany najwiekszy smet:) -
Anonim
a dla mnie najlepszy smetny kawalek ma moj stary gdy wracam najebany w srodku nocy lub nad ranem;] -
tmk
dla mnie Firestorm Earth Crisis... hehe
street by street block by block
violance against violance!
a firestorm tu purify!!!!
XXXhardline till deathXXX!!!
a tak szczerze, to jak chcecie sie potaplac w smutku to posluchajcie sobie mum
finally we are nothing, albo ostatniej plyty summer make good
nikt nie jest tak smutny jak islandzcycy... -
tmk
-
Doti
moze nie jest to ani emo an hc ale z pewnoscia jest to totalnie smetny i dolujacy numer:
Counting Crows - Colorblind -
deadkennedy
-
Alexisonfire
mysle ze get up kids z piosenka out of reach jest takim smetem ze az trudno sie przy nim nie poplakac jak to kiedys Yoś okresliła emo łzami:D -
Alexisonfire
-
jak macie ja na kompiem to wrzuccie na megaupload.com i dajcie linka w LINKACH, please :)
-
Anonim
-
Alexisonfire
-
XyourXteddyXbearX
oooo fajny temat... podrzucie mi coś na noc...ale chodzi mi o kompletny post hardocre'owy smęt.. cos przy czym mógłbym pluca wypłakac ...coś kompletnie smutnego
totalny dół
ale bez przesady, bez przesadnych w plastykowy sposób wyrazanych emocji, cos naprawde prawdziie smetnego, coś przy czym nerdowe emo dzieci ze stanów wyciagaja zyletki i się szlchtują nimi...Chuj, może nie być melodi... byle by było zajebiście dużo prawdziwych głęboko gnebiących emocji...
a czemu??
nudzi mi się jak zasypiam; ) -
-
XyourXteddyXbearX
ja też, ja też ...kurwa przy staarfkurze sigur rosa chce popełnic samobójtwo :D:D:D:D:D w jakiejś chatce na takim skalnym występie :D -
XyourXteddyXbearX
-
genialny sigur...
... och, lechta zmysly w sposob absolutnie nie do opisania :)