HARDCORE | PUNK | INDIE | POST-ROCK [4665]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

yo yo :)

zajrzyjcie do dzialu DOWNLOAD, znajdziecie tam naprawde sporo linkow do stronek, ktore moga Wam sie przydac. Sprawdzcie kazdy poddzial, rowniezx audio/video, sporo dobrych stronek, z ktorych ogarniecie duzo muzyki :)

Ponad 100 kolejnych linkow pojawi sie w przeciagu tygodnia, pozniej dodawane beda rowniez na biezaco..

Jesli macie jakas stronke, ktora warto dodac do list sporzadzonych na Idioteq.com, dajcie znac :)
  • Anonim

sporo ciekawego stuffu jest też na

http://www.angernet.org
    http://www.freeshit.pl

ale to dla tych mało wymagających; )
  • Matias

wracam z wakacji i co, miła niespodzianka, w końcu ten szit ruszył ^^
  • victor

>s314ryt wrote:
    >yo yo :)
    >
    >zajrzyjcie do dzialu DOWNLOAD, znajdziecie tam naprawde
    >sporo linkow do stronek, ktore moga Wam sie przydac.
    >Sprawdzcie kazdy poddzial, rowniezx audio/video, sporo
    >dobrych stronek, z ktorych ogarniecie duzo muzyki :)
    >
    >Ponad 100 kolejnych linkow pojawi sie w przeciagu tygodnia,
    >pozniej dodawane beda rowniez na biezaco..
    >
    >Jesli macie jakas stronke, ktora warto dodac do list
    >sporzadzonych na Idioteq.com, dajcie znac :)

noo narescie, troche sie naczekalem na nowe materialy
  • s314ryt

hehe.. noo, tylko jest jeszcze w sumie tona rzeczy do wrzucenia, a ja nie mam czasu za bardzo, co mnie wkurwia niepomiernie.. W nastepnym roku akademickim moze cos normalnego tam powstanie, w sensie jakis raczje profesjonalny serwis, ale to jeszcze somewhere in the future.

Jak wroce z Norwegii, to obiecuje sporo naprawde ciekawych nagrod w konkursach Idioteq, od cholery polskich kapel juz zadeklarowalo merch, czesc juz jest.
  • numb

ta stronka (idioteq mianowicie;) jest tak wypasiona(doslownie!;D) ze mowe mi odjelo...;)
    uklony:)
  • s314ryt

moim zdaniem, Szczerze, jest tragiczna :) Mozna ja w najlepszym przypadku traktowac jako zawieszone w necie linki, do ktorych mozna czasem zajrzec... nic poza tym. Niestety ograniczenia techniczne, ktore mnie niepomiernie wkurwiaja, nie pozwalaja mi zrobic tego tak jak to widze. Wlasnie dlatego, moze nastapi to za jakis czas, powstanie tam cos bardziej nowoczesnego, z normalnym feedbackiem uzytkownikow itd itd..

Dlatego, jesli sa jacys chetni mistrzowie od skryptow, ludzie, ktorzy chcieliby ze mna cos takiego wpoltworzyc, to prosze o kontakt.. Jest juz jakas banda, ktora szczerzy zeby i wytrzyszcza oczy na to, ale to za malo..

cheers :)
  • s314ryt

nooo :) ale MANY THANKS za mile slowa, anyway :)
  • Mi'khail

Grunt, że w końcu ruszyło!!
  • Dziewiątek

moim zdaniem idioteq jest teraz jeszcze mniej pożyteczny...ze 'starego' też praktycznie nie korzystałem, ale tam przynajmniej były bezpośrednie linki do stuffu, i ludzie niepotrafiący znaleźć czegoś, mogli tam coś zdziałać.a teraz są tylko linkacze do innych stron, więc równie dobrze mogłeś je wszystkie umieścić na pustej stronie; ) wcześniej był zwykły warez + dodatki, teraz jest zwykły zbiór linkaczy do warezowych stron, i to wszystko; )
  • numb

ja sie zaliczam do tych "niepotrafiacych znalezc" i stwierdzam, ze idioteq znacznie ulatwia szukanie, dzieki tej furze linkow;P
  • Anonim

a ja wolalem starą wersje :)
  • ♂ButterflyΣr♀

qrwa, zrozumcie to ze Spi jest w Norge nas wakacjach i nie ma czasu na modyfikowanie i ciągłe udobruchywanie nas wszystkich najnowszysmi rarytasami, obecna strona idioteq'a jet forma zastepczą do jakiegos wrzesnia,

takie pierdolenie o szopenie, dupa dupa dupa - chuj!
  • ♂ButterflyΣr♀

i TY Karolu tez tam nie pierdol zes przystojny; )
  • Dziewiątek

oezu, już mu tak w dupe nie właź; ) niech se chłopak odpocznie na tych wakacjach, a nie śmiga biedak z motylem w dupie; p
  • ♂ButterflyΣr♀

zebym sie 9 razy musial nie przypominac to raz a stanowczo mowie w dupe motyla no...
  • Dziewiątek

ok.
    :D
  • s314ryt

no wlasnie.. zapomnialem uprzedzic, zeby sie to nie lizac po siusiakach; OP
  • s314ryt

zapraszam do rejestracji na forum http://www.IDIOTEQ.COM !

Anglojezyczne forum, gdzie znajdziecie od cholery linkow i niedlugo setki lub nawet tysiace uzytkownikow. Pomożcie mi je rozkrecic, a nie pozalujecie :) Niedlugo beda jakies konkursiki z merchem dla aktywnych dzialaczy forum. Wszystkie eleganckie linki bede rowniez umieszczal tam, prawdopodobnie zdecydowanie wiecej niz tu, a wiec warto tam wpadac. Z reszta, mozecie sie sami o tym przekonac.

Na razie roche BETA, ale wszystko co tam napiszecie na pewno zostanie. Na razie jest troche pusto, ale niestety tym charakteryzuje sie poczatek forum.

Zapraszam do rejestracji :)

• Dziewiątek

a to można zakładac topiki o zespole + zapodać linki do albumów/innego stuffu itp? takie cuś jak funky? :D
| |

PUNK | HARDCORE | SCREAMO | EXPERIMENTAL | POST-ROCK | METAL | INDIE | PUNK-ROCK | METALCORE | GRIND...

Fotki

Miejsca grona (8)