- 1
- 2
-
.shinn.
http://www.sendspace.com/file/df1jw...
CALLISTO "Noir" 2006
kooooolejny isiso-band...:D:D:D,kótrym to już nurtem osobiscie rzygam nieco pomijając isis i cult of luna,ALE akurat temu przedsięwzięciu nie brakuje polotu:)
Lajcik ogolnie,ciekawe melodie,fajne patenty i co najważniejsze NIE NUŻY :)
(thx macias)
cheers. -
Anonim
-
.shinn.
ciekawsze od tej całej masy isisobandów nie?:)
też mi się podoba własnie,relaxuje :) -
Anonim
>shinn(Kpt.N) napisał
>ciekawsze od tej całej masy isisobandów nie?:)
zależy co masz na myśli, bo samo Isis to dla mnie kult, Cult of Luna - też, no i teraz dołączył do nich Callisto. nowe Jesu też bardzo dobre. Pelicana uwielbiam za czysto instrumentalne brzmienie.
coś pominąłem ?
... cała reszta jakoś mi nie robi. -
-
.shinn.
isis i cult pełen szacun,też uwielbiam.
no jest tego sporo,shora,rosetta,red sparrowes,a to ,że KNUT ostatnią płyte nagrał w takim klimacie mnie poprostu załamało !!!!....:(
do Jesu absolutnie nikt mnie nie przekona:D...trudno,że gra tam Broaderick:D widziałem ich live i był to najgorszy live jaki w życiu widziałem:D takiego smętu to ja w życiu nie doznałem :) ale to moje zdanie:)
zdrówko. -
Anonim
>shinn(Kpt.N) napisał
>isis i cult pełen szacun,też uwielbiam.
się wie; )
>no jest tego sporo,shora,rosetta,red sparrowes,a to ,że
>KNUT ostatnią płyte nagrał w takim klimacie
>mnie poprostu załamało !!!!....:(
rosetta - w sumie rozwaliła mnie idea nagrania dwu płyt, które można na siebie nałożyć. faktycznie, momentami smęcące, ale taki jest kosmos; )
red sparrowes - uwielbiam! ale nie zaliczam ich do isisopodobnych. fakt, że grają tam muzycy z isis i neurosis jeszcze o tym nie świadczy. miałem okazję być na tym koncercie we Wro (byłeś?) i po prostu zmiotło mnie, jeszcze lepiej niż na płycie. generalnie red sparrowes wchodzi bardziej w noise i post-rock niźli w sladżowe klimaty wyżej wymienionych zespołów.
shora - w sumie nie mam nic przeciwko, ale namiętnie nie słucham.
knut - tego to już wogóle nie słucham; p -
.shinn.
patent z dwoma płytami zrobiło już neurosis z "Times of Grace" :P i było nieźle; >
nie byłem na sparrowes...jakoś bez zajawki wiesz,ale oczywiscie ja nie neguje tych kapel,mówie tylko,że mnie męczy już ta forma.
a drugi lp Knut "Challanger" to coś zo wyrywa trzonowce bez znieczulenia,więc ci polecam jednak,jedna z płyt ,kótra zrobiła na mnie naprawde ogromne wrażenie:) a zwiedziony ostatnią byłem strasznie bo po takiej petradzie jak "Challenger" wypuścili długie,smęty co mnie zniesmaczyło :D -
Anonim
faktycznie, coraz więcej jest rzeczy w podobny sposób zamulających, zero progressu w tej kwestii.
no ja spróbuję tego knuta, może mi wejdzie ta płyta o której mówisz. -
.shinn.
tyle,że to zupełnie nie sludge-neuro klimaty :) wspomniałem o nim przy okazji nowej płyty,"Challanger" to miazga do potęgi :D powinni tego zabronić :D niesamowita płyta:)
zdrówko! -
Holy X Hell
CALLISTO - True Nature Unfolds jest wyjebana plyta... plyta ktorej sluchac moge naprawde dlugo i wiele razy. Noir tez mnie sie podoba ale odrobine mniej...
CALLISTO pozostje dla mnie jednym z najlepszych live band'ow, sciana dziewku mnie zniszczyla. zagrali jedyny koncert w PL na ktrym bylo moze 50 osob.. porazka.. -
-
m∂cieto
Piesn pochwalna "The Fugitive" pojawila sie w animacji londyńskiego animatora Teemu Erämaa - oglądnijcie sobie tu:
http://www.websitetoolbox.com/tool/... -
Holy X Hell
-
-
m∂cieto
LAJVIK zajebisty!!!
"Letterday Saints" w ich rodzinnej miejscowosci Turku, Finland, Jun 2007
http://www.youtube.com/watch?v=3wI8... -
m∂cieto
-
Anonim
-
Anonim
-
m∂cieto
>Radek Pośladek napisał
>mimo wszystko najbardziej gniecie mnie 'true nature unfolds'
>
mnie jednak bardziej "NOIR" :P -
m∂cieto
There is a new Callisto zip hoodie available for purchase, read more on www. callistochaos. com.
- 1
- 2