PUNK [1963]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ZaPraSzAM WsZyStKiCH zaStANÓWmY SIE cZY SZŃuRÓwki SA Aż TAK WAŻnE:P;p
  • Anonim

NO JASNE ZE TAK, GDYBYM NIE MIAŁ RÓŻOWYCH NIE BYL BYM TAK HARDKOROWY:D
  • Śffistak

ja jakbym nie nosił to by mi buty spadły :P:P:P:P
  • SPiL

No jasne, że tak, dzięki nim można poznac człowieka. np czy jest anarchonazipunkiem, albo ekoalterpeacehieppieskinem :D
    HIEHIEHIEHEIHEE
    no tak jak stwierdził Śffistak by spadały buty bez nich :P
  • Anonim

" ZaPraSzAM WsZyStKiCH zaStANÓWmY SIE cZY SZŃuRÓwki SA Aż TAK WAŻnE:P;p"

Ale masz kurwa problem...
  • odwrócony okrąg

chciałeś powiedzieć chyba, że nie był byś tak mhroczny jak zoo z mojej klasy...te to są dopiero mhroczne-gdybyście zobaczyli ich blogi muahhaha. to zależy dla kogo jest to ważne...są przecież sznurówki w serduszka xD ....takimi to ja się powiesze==....możesz kupic sobie jedną białą drugą czerwoną...w ten sposób można afiszować sie z tym całym patriotyzmem..mozn tez kupic sobie sznurowki w kolorach rasta....no i gdyby taka pinda miała takie sznurówki to bym zeszła z tego świata...albo rzuciłabym sie na nia i wygranełabym jej co myśle o niej i o tym podobnych...wszytko zależy od ciebie...nie ma senu na sile wybierac np. czerwonych sznorowke skoro ci nie pasuja....wybiezr te ktore twoim zdaniem pasuja do ciebie i do twoich butów....
  • Anonim

KOLEGA PANEK chyba nie umie czytać wypoeidzi w gronie przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz na innym gronie skłoniła mnie do stworzenia anty grona a po drugie to ja je stworzylam i nie zycze se KurFa maC przekilnania;p;p;p;p;p;p
  • nel

fearana, czy Ty masz jakis problem z op*****aniem ludzi??o matko, jak dobrze, ze nie wszytskie buty potrzebuja sznorowek, bo przeciez mozna by sie pochlastac zanim sie te kolor wybierze. I wypraszam sobie komentarze typu "blondynka " chociaz dowcipy o nich uwielbiam. no wlasnie, no i takie od razu szufladkowanie, ze co, musze miec czarne wlosy zeby mnie tacy ludzie jak Ty nie zbluzgali od razu??!!
  • Grono.Net

dla mnie sznurowki sa bardzo wazne bo nie lubie chodzic w rozwiazanych glanach a sznurowki mi pomagaja :P
  • Anonim

dla mnie too sobie mozesz mnec różowe wlosy kolezanko a ja mam to w dupie wiec powiem ci o co mi chodziło bo najwidoczniej masz problem z rozumieniem aluzji.Słonko slonko KurFa MaC nie byłaś pierwsza której temat sznóurówek wydał sie głupi ale to juz nie moja wina z tym ze nie potrafisz czytac.w takim wypadku okulary nie pomoga
    P.S/zagadzam sie z kolega LoSkiem to istotne by sznrówki trzymałay glany na uwieźi
  • mapet87

Nad czym mamy sie zastanawiac?? Moze kurwa nad tym czy ty normalny jestes!!!Buahha coz za pytanie ..tak sluchaj jak mam zielone sznurowki to ejstem hipisem, biale - naziolem , czerwone - lewakiem.Zapisz sobe na klacie zeby nie zapomniec!!
  • Anonim

co za suhar...XD
  • CRUCIFIX

sznurowki sa bardzo wazne, jakby ich nie bylo to moj kumpel dalej obklejalby glany tasma izolacyjna :D
  • Maciej

Qrde sa ważne bo się można posmiać czasami, ja ostatnio nosze czarne bo kase na "wiadomo jakie;)" przepijam ityle no chyba ze kots mnie poratje białymi sznurami.
  • Myszarey

Zgadzam sie z nel, ferana spinasz sie za bardzo.Nie wszystko musi być super ambitne i poważne na 100 500 100 900%
  • Myszarey

a tak w temacie, sznurówki sie przydają czasem,zaiste.
  • Anonim

Młoda ja nie wsszystko musi być ambitne to sie przefarbuj na blond naluż kilo tapety i idz na podryw do wiejskiej dyskoteki

a snurówki maja trzymac galany zeby mozna było chodzić i tyle

chcesz byc orginalna to se wsadz fioletowe
  • Myszarey

stara,nie rozumiem twojego poczucia ambitności.Proponuje mniej emocjonalnie angażować sie w wypowiedzi w temacie "sznurówki".
  • Anonim

:/ KurFa MaC a Ty sie nie Odzywaj Wacale bo JaK mówisz to nie wiem czy SmiaC sie Czy Płakac.przeczytaj se Ksiażke w tym czasie <ale tego nie zrobisz bo to nie modne czytac KsiaZki teraz lepsza jest Manga a KurFa MaC wiesz co to BliXa I żORżETA??pEwNIe NIE Bo TO za aMbITNe KurFa MaC
  • Anonim

jechanie sie zaczyna; ] , wypisuje sie z tego grona po raz kolejny :P