• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • D@/\\/\\|@(\)

Moze jak wiecej nas bedzie na gronie to sie jakos ustawic na spotkanko????
  • Anonim

zlot punciawek grono.team :D
  • Anonim

witam jestem za Punto SX 75; ]
  • D@/\\/\\|@(\)

witamy w gronie
  • KUCIOR IZABE(L)IN ... IRELAND...

JEŚLI MOWA O SPOTKANIACH
    DO PUKI NIEMA NAS AŻ TAK DUŻO ŻE MORZEMY SPOTKAĆSIE WSZYSCY
    TO SPOTYKAJMY SIE WE CZARTKI NA WÓLCE OKOŁO 21.30 WTEDY TRWAJA TAM WYSCIGI I MOZEMY SIE TAM SPOTYKAC
    JAK JEST KTOŚ CHĘTNY TO JA CO CZWARTEK TAM JESTEM ( SZARE PUNTO I )

ZAPRASZAM
  • D@/\\/\\|@(\)

Ja jestem chentny ale w czwartki mam szkole wiec odpada ale widzisz ze nikt poza mna nie jest zainteresowany
  • Jackyy

Ja w czwartki bywam na wolce chociaz ostatnio dochodze do wniosku ze ten dzien nie ma sesu :]Tylko ja bywam pozniej okolo 23 bo zawsze njpierw na s jade.ale jak cos t omojego punciaka masz u mnie w galeri zdjec.Pozdro
  • Anonim

ja też jestem za:) ale nie wiem czy w czwartek uda mi sie dojechać...za to wiem, ze moj klubik punciaka do którego wszystkich zapraszam...www.fiatpunto.org. ..spotyka sie w srode o 19,30 w maku( Wilanów) więc może tam sie i my spotkamy??:)

Ale w czwartek to na wólce sa wyscigi wiec to jest najleprzy czas na spotkanie oraz na porównanie swoich punciaków
  • Anonim

ale ja nie mam jak tam dojechac:(
  • Jackyy

ja bede na wolce ale rowerem :D Troche sportu trzeba pouprawiac :) Aniu mam bagaznik wiec moze cie podrzucic :P

czy bedzie ktos dzis na wólce????????
  • Stasiu

Tio i ja sie dopisze... Kropas 55 6speed...
    Aniu a czesto bywasz na spotkaniach klubowych :) ?? tez nosze barwy klubowe...
  • Anonim

tez nosisz?? a kolega to jakiego ma nicka na Punto; ]
  • Jackyy

A moze ktos by sie chcial ustawic na kresce :> z moim seryjnym 55 konnym punkiem :> Tak dla zabawy i sprawdzenia jak bardzo mi sie sprzeglo slizga :]
  • Anonim

ja siemogem wziąść; ] choć juz raz odemnie dostałes; ]
  • Jackyy

Duzo nie dostalem :P :P Wpadnij kiedys na spota to sie ustawimy :)) Teraz jestes pewnie ciezszy o pare kilo :P
    Ogolnie to zapraszam wszystkich we wtorek do BC bedzie mozna pogadac a pozniej przeniesc sie na jakas miejscowke i sprawdzic :)

Wiecej info na priva albo http://www.wkt.etuning.pl
  • Anonim

niestety juz nie bedzie nam dane sie scignąć :(
    punciak jest już Ś.P :(
  • D@/\\/\\|@(\)

A co sie stalo??
  • Jackyy

Ty sie ciesz wiesz z czego!!ALe szkoda wielka szkoda :(((((((
  • 1
  • 2