- 1
- 2
-
D@/\\/\\|@(\)
Moze jak wiecej nas bedzie na gronie to sie jakos ustawic na spotkanko???? -
Anonim
-
Anonim
-
D@/\\/\\|@(\)
-
-
KUCIOR IZABE(L)IN ... IRELAND...
JEŚLI MOWA O SPOTKANIACH
DO PUKI NIEMA NAS AŻ TAK DUŻO ŻE MORZEMY SPOTKAĆSIE WSZYSCY
TO SPOTYKAJMY SIE WE CZARTKI NA WÓLCE OKOŁO 21.30 WTEDY TRWAJA TAM WYSCIGI I MOZEMY SIE TAM SPOTYKAC
JAK JEST KTOŚ CHĘTNY TO JA CO CZWARTEK TAM JESTEM ( SZARE PUNTO I )
ZAPRASZAM -
D@/\\/\\|@(\)
Ja jestem chentny ale w czwartki mam szkole wiec odpada ale widzisz ze nikt poza mna nie jest zainteresowany -
Jackyy
Ja w czwartki bywam na wolce chociaz ostatnio dochodze do wniosku ze ten dzien nie ma sesu :]Tylko ja bywam pozniej okolo 23 bo zawsze njpierw na s jade.ale jak cos t omojego punciaka masz u mnie w galeri zdjec.Pozdro -
Anonim
ja też jestem za:) ale nie wiem czy w czwartek uda mi sie dojechać...za to wiem, ze moj klubik punciaka do którego wszystkich zapraszam...www.fiatpunto.org. ..spotyka sie w srode o 19,30 w maku( Wilanów) więc może tam sie i my spotkamy??:) -
Ale w czwartek to na wólce sa wyscigi wiec to jest najleprzy czas na spotkanie oraz na porównanie swoich punciaków -
Anonim
-
Jackyy
ja bede na wolce ale rowerem :D Troche sportu trzeba pouprawiac :) Aniu mam bagaznik wiec moze cie podrzucic :P -
-
Stasiu
Tio i ja sie dopisze... Kropas 55 6speed...
Aniu a czesto bywasz na spotkaniach klubowych :) ?? tez nosze barwy klubowe... -
Anonim
-
Jackyy
A moze ktos by sie chcial ustawic na kresce :> z moim seryjnym 55 konnym punkiem :> Tak dla zabawy i sprawdzenia jak bardzo mi sie sprzeglo slizga :] -
Anonim
-
Jackyy
Duzo nie dostalem :P :P Wpadnij kiedys na spota to sie ustawimy :)) Teraz jestes pewnie ciezszy o pare kilo :P
Ogolnie to zapraszam wszystkich we wtorek do BC bedzie mozna pogadac a pozniej przeniesc sie na jakas miejscowke i sprawdzic :)
Wiecej info na priva albo http://www.wkt.etuning.pl -
Anonim
niestety juz nie bedzie nam dane sie scignąć :(
punciak jest już Ś.P :( -
D@/\\/\\|@(\)
-
Jackyy
- 1
- 2