-
CartMaN
Mial ktos dzisiaj kolokwium u tego pana, bo ponoc zmienily sie zasady z tego przedmiotu i chcialem sie dowiedziec jak to kolokwium wygladalo :)
z gory dzieki za pomoc :) -
biszkopt
-
CartMaN
-
biszkopt
Tak się zastanawiam, kiedy wymyslisz coś oryginalnego? :)
do przewidzenia był Twój komentarz :) -
-
CartMaN
Kultura wymaga ze jezeli ktos pyta to druga odpowiada.. jezeli ma cokolwiek do powiedzenia ?! -
biszkopt
w takim razie powiem, że jeszcze gorzej wygląda ten kolos od tego co zrobił ze mna MMAciek... true story.. :") -
Anonim
a ma ktoś może tą rozpiskę co wisiała na wydziale co trzeba ogarnąć na ten test z teorii? -
CartMaN
-
Kaczy1988
Czy ktoś może wrzucić wyniki ze środowego kolosa z grupą IK? O ile takie są... -
WaszZzka
Wyniki z Instalacji Snitarnych części osób uczęszczających na zajęcia w pon. na 10.15 (głównie grupa KBI-4):
http://wektor.il.pw.edu.pl/~s211869...
-
Bolek
-
Rud(k)a
-
RaaDeeK
Konsultacje od 10, poprawy w przyszłym tygodniu (ktoś coś mowil ze w poniedziałek ma podać terminy) -
RaaDeeK
różne są wersje jezeli chodzi o termin popraw, więc nie sugerujcie sie tym co napisałem. Ale konsultacje ma jutro o 10, więc jak kogoś to interesuje to może się wybrać. -
Bordo'wy
Mi powiedzial, ze poprawy zorganizuje w poniedzialek i wtorek. Jutro ma wywiesic listy/terminy czy ogolnie jakies konkretniejsze informacje. Moze ogarnac tylko male sale, wiec bedzie przyjmowal po ok 20 osob w jednym rzucie. Nie wiem na ile powaznie mozna traktowac jego "zapewnienia". Tak czy siak poprawy next week. -
Fuck the world
Pamiętacie jakie były pytania u Sewerynika?
Ja pamiętam:
- przewodzenie, przejmowanie, przenikanie
-urządzenia kompensujące wydłużenie
Co było jeszcze? -
Anonim
Co to jest przenikanie, współczynnik przenikania i jak sie liczy
Jak się liczy liczbe ogniw grzejników uwzględniając powierzchnię jednego ogniwa, i jak się zaokrągla
Naczynie wzbiorczę zamknięte, fazy działania i jak sie liczy pojemnośc całkowitą
Narysować schemat z 2 kotłami, pompą na zasileniu i rozdziałem górnym
-co to jest przewodzenie i przenikanie jednostki symbole
-narysować i opisać + etapy pracy naczynia wzbiorczego zamknietego i otartego
- jakie czynniki zmniejszają straty ciepła cos tam cos tam
- wzory na straty ciepła na wentylacje
-kompensacja i wzór na wydłużanie przewodów
na 3cim roku -
Łukasz
Terminy pisania zaliczen :
- poniedziałek 13-14 - wykłady, 16-17 - ćwiczenia
- wtorek 16-17 - wykłady
- 7.07.2011 - dodatkowy termin
- druga dekada września
Można wybrać tylko jeden z tych terminów. Listy na pon i wtorek nie obowiazuja. Lista środowa
obowiązuje. Pierwszeństwo maja Ci, którzy sie bronią w lipcu. -
Łukasz
-
batat
Wiadomo kiedy będą jakieś konsultacje, żeby przejść się do niego z projektem?