- 1
- 2
-
Bordo'wy
-
Martyna
-
Justyna
-
Bordo'wy
Podobno to wstepny termin, ktory zalatwial ktos z 3ciego roku. Nie mam zadnych konkretnych informacji. -
-
Martyna
Napisałam do p. Ziętka z pytaniem o termin poprawy, to odpowiedź:
"Oczekuję propozycji daty i godziny kolokwium poprawkowego, łącznego dla wszystkich grup VIII semestr."
Może piątek 20.05 przed wykładami tak ok. 9-10? Wtedy żadna grupa nie ma zajęć a i tak trzeba będzie przyjechać na elektryczne. Co myślicie? -
Misiek
-
Bordo'wy
Generalnie jest juz wiecej konkretow. Poprawa jest w ten piatek o 11.15 w 401, ale chyba tylko dla grup 3ciego roku (nie jestem pewien, wiec przepraszam za ewentualne sianie dezinformacji). Rowniez jestem za planem kolezanki wyzej; ) -
Paweł
Ja proponuję 20. bo 17. jest egzamin z mostów i części osób nie będzie pasować. -
DamianS
A czy nielepiej będzie zrobić ją w przyszłym tygodniu- np. wtorek lub środa?
Poza tym w piątki od 8 do 11 znaczna część roku ma mechanikę. -
Martyna
Za cztery dni to trochę za szybko, inni pisali, że wracają do domów na wtorek i środę i to prawda wiele osób ma inaczej zorganizowane te dni. W piątek przyjechanie na wydział nie sprawia problemów, ktoś zaproponował godzinę 10 zamiast 9, myślę, że to dobry pomysł, zwolnienie się z jednej godziny mechaniki nie stanowi chyba dużego problemu?
Popytajcie znajomych i napiszcie, bo chciałabym odpisać p. Ziętkowi, w końcu jemu też ten termin musi pasować, a nikomu chyba nie zależy żeby mieć to kolokwium w czerwiecu. -
Jacek Z.
Myślę, że opcja z piątkiem 20go w godzinach 10-11 jest najlepsza, nikt nie umrze jak odpadnie mu godzina mechany. -
chomik
-
Wojtek
-
Martyna
Wiadomość od p.Ziętka:
"Akceptuję termin 20.05 godz.10.15 pod warunkiem,
że będzie dostępna odpowiednio duża sala.
Zbiórka przy szatniach."
Przekażcie w swoich grupach, żeby później nie okazało się, że ktoś nie wiedział.
-
Wojtek
-
Martyna
-
Nie dowiesz się
-
Sylwia
A na kiedy ustalamy termin kolejnej poprawy dla osób, które dzisiaj nie pisały? Ziętek pisał, żeby coś zaproponować, co myślicie o 27.06? -
Chessmaster
mi 27.06 też pasuje ,akurat w pt poprawa była w terminie betonów 3,to wyśle ktoś ziętkowi maila żeby ustalił termin? -
Zagi
27.06 niektórzy piszą egzamin z mostów. Jeśli poprawa ma być tego dnia to trzeba ustalić taką godzinę która nie będzie kolidowała z egzaminem.
- 1
- 2