PW - Inżynieria Lądowa IV rok [446]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bordo'wy

Czy piatkowa poprawa jest dla wszystkich grup?
  • Martyna

W piątek jest poprawa?!
  • Justyna

Właśnie, że poprawa? Że w piątek?
  • Bordo'wy

Podobno to wstepny termin, ktory zalatwial ktos z 3ciego roku. Nie mam zadnych konkretnych informacji.
  • Martyna

Napisałam do p. Ziętka z pytaniem o termin poprawy, to odpowiedź:
    "Oczekuję propozycji daty i godziny kolokwium poprawkowego, łącznego dla wszystkich grup VIII semestr."

Może piątek 20.05 przed wykładami tak ok. 9-10? Wtedy żadna grupa nie ma zajęć a i tak trzeba będzie przyjechać na elektryczne. Co myślicie?
  • Misiek

Ja jestem za!
  • Bordo'wy

Generalnie jest juz wiecej konkretow. Poprawa jest w ten piatek o 11.15 w 401, ale chyba tylko dla grup 3ciego roku (nie jestem pewien, wiec przepraszam za ewentualne sianie dezinformacji). Rowniez jestem za planem kolezanki wyzej; )
  • Paweł

Ja proponuję 20. bo 17. jest egzamin z mostów i części osób nie będzie pasować.
  • DamianS

A czy nielepiej będzie zrobić ją w przyszłym tygodniu- np. wtorek lub środa?
    Poza tym w piątki od 8 do 11 znaczna część roku ma mechanikę.
  • Martyna

Za cztery dni to trochę za szybko, inni pisali, że wracają do domów na wtorek i środę i to prawda wiele osób ma inaczej zorganizowane te dni. W piątek przyjechanie na wydział nie sprawia problemów, ktoś zaproponował godzinę 10 zamiast 9, myślę, że to dobry pomysł, zwolnienie się z jednej godziny mechaniki nie stanowi chyba dużego problemu?
    Popytajcie znajomych i napiszcie, bo chciałabym odpisać p. Ziętkowi, w końcu jemu też ten termin musi pasować, a nikomu chyba nie zależy żeby mieć to kolokwium w czerwiecu.
  • Jacek Z.

Myślę, że opcja z piątkiem 20go w godzinach 10-11 jest najlepsza, nikt nie umrze jak odpadnie mu godzina mechany.
  • chomik

Też jestem za piątkiem 20.05
  • Wojtek

ktoś już coś ustalił oficjalnie z Ziętkiem?
  • Martyna

Wiadomość od p.Ziętka:
    "Akceptuję termin 20.05 godz.10.15 pod warunkiem,
    że będzie dostępna odpowiednio duża sala.
    Zbiórka przy szatniach."

Przekażcie w swoich grupach, żeby później nie okazało się, że ktoś nie wiedział.

• Wojtek

wiadomo coś na jakie maile mają być wysłane wyniki?
  • Martyna

Są na inzynieria_ladowa@wp.pl
  • Nie dowiesz się

Możecie napisać jakie mieliście pytania?
  • Sylwia

A na kiedy ustalamy termin kolejnej poprawy dla osób, które dzisiaj nie pisały? Ziętek pisał, żeby coś zaproponować, co myślicie o 27.06?
  • Chessmaster

mi 27.06 też pasuje ,akurat w pt poprawa była w terminie betonów 3,to wyśle ktoś ziętkowi maila żeby ustalił termin?
  • Zagi

27.06 niektórzy piszą egzamin z mostów. Jeśli poprawa ma być tego dnia to trzeba ustalić taką godzinę która nie będzie kolidowała z egzaminem.
  • 1
  • 2
| |

Grono III roku Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)