PW - Inżynieria Lądowa IV rok [446]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dominique Strauss-Kahn

wie ktoś ile płaci się w tym roku (2011/2012) za godzinę za powtarzanie przedmiotu?

powtarzając przedmiot w semestrze letnim trzeba zapłacić za niego jeszcze przed rejestracją (tj. przed 19 września 2011)?

z góry dzięki za odpowiedź!; D
  • Skub

Jak swojego czasu uwaliłem wydymałkę 2, to opłatę za powtarzanie zrobiłem dopiero przed końcem sesji przed semestrem letnim, czyli jeśli musisz powtarzać przedmiot z semestru letniego to masz jeszcze czas.

Co do ceny - nie mam pojęcia. W dziekanacie na pewno będą wszystko wiedzieli. Podejrzewam, że na stronie wirtualnego dziekanatu też musi być jakaś informacja na ten temat.
  • Fuck the world

Opłata to 10zł za godzinę ĆWICZEŃ
    Czyli jeżeli na planie masz 3 godz ćw. to jest tak 10zł x 15 tygodni x 3godz zajęć = 450zł

Przy czym kolega jak płacił to mówił że 3 godzina jest za darmo czy coś... (tego nie jestem pewien)
  • Bordo'wy

3cia godzina jest za darmo tylko w przypadku MK, bo teoretycznie zajecia powinny trwac 2h i jedna godzine konsultacji. WM jest liczone jako pelne 3h.
  • Skub

to znaczy wm2 jest liczone jako 3h, ale jeśli masz zaliczone laboratoria to musisz powtarzać wtedy same ćwiczenia i płacisz wtedy za wymiar dwugodzinny - łącznie wychodzi 300 zł.
| |

Grono III roku Inżynierii Lądowej Politechniki Warszawskiej :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)