- 1
- 2
-
sztabik
Cze Mam taka prosbe Nie to zebym byl leniwy ale jak spojrzalem na wyklady z analizy II i pomyslalem sobie ze mam pisac z tego sciagi to mi sie nie dobrze zrobilo wiec jezeli ktos z was mialby takowe sciagi na kompie to bardzo prosze o przeslanie na adres oneslick@wp.pl Danke schoen -
legendary...
siemka, ma ktoś moze ze starszych rocznikow przykladowe egzaminy z mechaniki i analizy 2 i chcialby sie nimi podzielic to bylbym bardzo wdzieczny... :)
pkolek18@wp.pl -
Anonim
-
Anonim
-
-
>>magic<<
-
Marton
-
legendary...
no dobra ale sztabikowi nikt nie odpisal. otóż drogi bartłomieju nie ma sensu bawic sie w posrane sciagi z analizy nauczysz sie zadania robic a teorie co wazniejsza to sobie na mala karteczke wcisniesz i juz...
pozdro -
sztabik
-
Anonim
No i jak? Nadal nie udało się "dostać" tych zadań? Jakby jednak były to niech ktoś będzie na tyle łaskawy, że i mi wyśle; ) Pozdrawiam! kovlasek@o2.pl -
sorevell
rok juz na wilu i jeszcze nie wiecie, ze tekich rzeczy szuka sie w ksero na 3cim pietrze? -
Anonim
-
pralina z marcepanem
wysłałam wam chłopaki to co miałam
powodzenia
mi zyczcie za tydzien
jutro mechana:) -
Mrooz
to ja poproszę jeszcze jakies sciagi na mrozu_13@poczta.onet.pl
;D przyszła elita budowlana jak to mówi Sawczuk -
Szymon Zdunczyk
>sorevell napisał
>rok juz na wilu i jeszcze nie wiecie, ze tekich rzeczy szuka
>sie w ksero na 3cim pietrze?
po mojemu to na 3cim pietrze nie ma ksera:P -
Przemek
-
MilenKa
Pilnie poszukujemy korepetytora/korepetytorki z analizy matematycznej I i II!!!!!
Wszelkie info proszę na priv!
Dzięki.
-
s1iwa
Radze pytać wśród rówieśników, bo nikt normalny nie pamieta tych badziewi. A tak ogólnie to jest dosyć jasne, wiec latwo samemu to obczaic z pomoca jakiejs ksiażeczki do anala, np. krysickiego czy jakiejs takiej . -
alek
Są jekieś przecieki co do pytań na II termin? Głównie o teorię mi chodzi :) -
Giba
-
dżorcz prosto z drzewa
Dziendoberek
Czy ktoś wie kiedy są konsultacje przed poprawką z analizy II? Albo chociaż służy radą co wykuć z teorii? Z góry dziękuję
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl
Miejsca grona (3)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
- Dodaj miejsce