-
Anonim
czy konieczne jest wypełnienie karty obiegowej, jeśli ponownie składam dok. na IL 1.rok?? jakieś inne dodatkowe dokumenty są wymagane poza tymi które składają tegoroczni maturzyści? -
Kulesza
cos mi sie wydaje, ze Ci ktorzy znaja odpowiedz na to pytanie juz nie wchodza na forum lądówki... ale, kto pyta nie bladzi... -
Norbert
Nasze kochane sekretarki w dziekanacie naprawdę nie gryzą :) Czasami warto zajść i się zapytać ... -
Anonim
byłem pytałem już wcześniej i otrzymałem inf GG p.66 a tam wlepiła mi w ręce informator i papa -
-
Przemek
to idź tam jeszcze raz, tylko tym razem nie daj sie tak łatwo zwieźć jakimś informatorem, niektóre osoby z administracji PW trzeba naprawde pomęczyć zeby uzyskać jakieś info. -
jjacek
jezeli chodzi o ponowna rejestracje na I rok od pazdziernika to zrobic trzeba obiegowke odwiedzajac na samym koncu dziekanat, pokazac tam tez podanie o rezygnacje ze studiow, nastepnie do rektoratu w GG z dokumentami (obiegowka, podanie, legitka) chyba niczego nie pominalem...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne