-
Piter
Gdzie można znaleźć linka (ewentualnie jak ktoś ma już linka to niech się podzieli) do testu z chem. bud. ? -
Anonim
-
Piter
-
sorevell
Strona wydzialowa czasami sie do czegos przydaje:
http://siwy.il.pw.edu.pl/~bkp/testm... -
-
Davido
-
Anonim
-
Davido
-
Figo
Czy zerowy termin z chemii wyglada tak samo jak pierwszy i drugi? (czyli test - 40 pytan?). Czy oplaca sie do niego podejsc jesli zdola sie w miare nauczyc na pamiec tych pytan z ich stronki? Jak nie zalicze zerowki to tak jakbym nie zaliczyl juz jednego terminu i termin pierwszy jest tak jakby dla mnie poprawkowym czy nie ma to zadnego znaczenia? -
Anonim
to jest tak:
to jest identyczny test i traktowany jest jako oddzielny termin, wiec zerowka nie ma wplywu zupelnego jak sie nie powiedzie... taki gratis za ocene z leborek
z tym ze slyszalem ze co sesje dodawany jest 1 test - nastepne 40 pytan, nie wiem ile w tym prawdy ale wydaje sie mozliwe -
mad dog
nie wiem czy to prawda ze dodaja jeden test co roku, testy sa oznakowane literami alfabetu. Zwykle "U" i sasiednie literki sa ciezkie do przejscia...
Mam gdzies pytania testowe w wersi papierowej z odpowiedziami, jakby kogos interesowalo to za piwko czy innego kubusia moge oddac;) -
Anonim
-
Figo
Ja tez z checia wezme.
A tak poza tym to ile jest tych pytan? Bo sa werjse literami alfabetu po 40 pytan na kazdym ale pytania sie chyba powtarzaja? -
Figo
A i jeszcze jedno - czy te pytania co sa na ich stronce w programach Chem_Bud 2.0 i Chem_Bud 3.0 to te same co na egzaminie czy czesc z nich to jakas sciema? Bo w wersji 2.0 do pytan sa po 4 odpowiedzi, w wersji 3.0 jest w treningu po 5 odpowiedzi wielokrotnego wyboru a w "egzaminie probnym" po 3 odpowiedzi. -
Anonim
>Figo napisał
>A i jeszcze jedno - czy te pytania co sa na ich stronce w
>programach Chem_Bud 2.0 i Chem_Bud 3.0 to te same co na
>egzaminie czy czesc z nich to jakas sciema? Bo w wersji 2.0
>do pytan sa po 4 odpowiedzi, w wersji 3.0 jest w treningu po
>5 odpowiedzi wielokrotnego wyboru a w "egzaminie probnym" po
>3 odpowiedzi.
tak bylo chyba na egzaminie...
aha, moga sie zdarzyc pytania ktorych nie bylo w tescie -
Figo
to lepiej zebym nie mial na egzaminie pytan spoza testow z ich stronki bo nie mam zamiaru uczyc sie z ksiazek. -
littlefrog
im dalsza literka tym trudniejszy test. na pierwszym terminie przeważnie dają A,B,C,D, w każdym razie te najłatwiejsze, im dalszy termin tym trudniej.
na zerówce za to wyskoczyli z końcem alfabetu i tam 1/3 pytań była w ogóle z innej bajki, częśc to w ogóle z chemii ogólnej :/
w tych początkowych testach tylko 1-2 pytania są z innego zakresu więc nawet jak sie ich nie umie to niewielka strata; ) -
Anonim
Jak się w miare porządnie nauczysz tych testów, które masz, to zdasz nawet jak trafi się trochę innych pytań. Książki tu raczej zbędne. -
Figo
Na razie wypisalem pytania i odpowiedzi z chem_bud 2.0 - czyli 400 pytan z odp (wiadomo ze niektore sie powtarzaja). Czy w wersji 3.0 sa jakies inne pytania czy sa te same? -
..:KaŚkA:..
-
Figo
no dobra namowilas mnie :)
btw sorry za maly oftop ale sa moze rowniez pytania i odpowiedzi na ksero dotyczace egz z geodezji?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne