-
fafek
-
Mariusz Jaczewski
można, ale tylko w wersji zminiaturyzowanej, tak, żeby nikt jej nie dojrzał -
cham prostak ten zia
dokladnie dobrzre zminiatyruzowane a.... :) idealny jest atrament sympatyczny :D.... kartki jakie mialem byly na pierwsze spojrzenie okaz czysciutkie :).... takie niby do notatek :) ........ co do wzorow? BRON BOZE!!!! zadnych sciag!! To powazna uczelnia!!!! Zadnego sciagania bo Was wywala :) kurde kazdy orze jak moze :D
do pewnikow to tw o 3 ciagach i darboux czy jakos tak
la grangeya ( chyba tak ) tez powinno byc :) .... moim zdaniem pewnikiem jest takze udowodnic zbieznosc i monotonicznosc ciagu (1+ 1/n)^n !!! Dowod jest po chuju ale ja go zakulem na pamiec :).....
poooowodzenia zycze naprawde wszystkim :D a sobie najbardziej :D -
Davido
>fafek napisał
>czy na egzaminie można mieć kartkę ze
>wzorami??
ja na kartce ze wzorami mialem cale zadania porozwiązywane :]
ale nie wiem jak jest na dziennych ,czy mozna ją miec czy nie
no ale dzieki tej kartce egzamin do przodu :P hehe
-
-
Madzia
-
Bordo'wy
ja chcialem tylko zyczyc wszystkim szczescia bo to jutro ciezka walka bedzie %-) -
piotrek_kom
-
Mateusz
-
Madzia
nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie że oni chcą nas wszystkich wyp#%&@olić i zamknąć ten wydział... -
Tomasz
takie wrazenie masz nie tylko Ty ale pewnie wszyscy ktorzy studiuja na tym wydziale niezaleznie od rocznika... na tym wydziale bylo zawsze pod gorke :-/ -
Anonim
A co to? Jutro analiza? :))))))) A może algebra? :P Wszystko da się zaliczyć ludzie. Do jednych przedmiotów potrzeba trochę wiedzy i sporo szczęścia, do innych niestety trzeba się nauczyć sporo i również liczyć na niemały prezent od losu :) Ale w każdym razie powodzenia; ) -
Marcin
"chcą wypi..."??? nie! oni nas wypierdolą! :/ PS zboczuchy jedne <lol> -
Marcin
-
Mati
Bordzisz - Ty pękasz ? hyhy nie bój żaby :) - 2 termin jeszcze jest :P -
Madzia
myślicie że przechodzą takie numery żeby kogoś podstawić na egzamin? czy patrzą na zdjęcia i mordki zdajacych?? -
..:KaŚkA:..
-
cham prostak ten zia
sposobow na wyjebanie nas i wyjabanie samych siebie jest multum....:) lacznie z podstawianiem znajomego na egzamin :) jak sie uda to mozna mowic ze zamiast wygrac w lotto wygrales w To :P hahahahahha wyjebia nas jak bure suki z tej uczelnie!! Analiza po chuju panie i panowie ( przepraszam za slownictwo:P )
-
Tomasz
zapytajcie doktora Bielinskiego co zrobil jak dorwal takiego co sie podstawial za kogos na kolokwium czy egzaminie... -
cham prostak ten zia
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne