PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fafek

czy na egzaminie można mieć kartkę ze wzorami??
  • Mariusz Jaczewski

można, ale tylko w wersji zminiaturyzowanej, tak, żeby nikt jej nie dojrzał
  • cham prostak ten zia

dokladnie dobrzre zminiatyruzowane a.... :) idealny jest atrament sympatyczny :D.... kartki jakie mialem byly na pierwsze spojrzenie okaz czysciutkie :).... takie niby do notatek :) ........ co do wzorow? BRON BOZE!!!! zadnych sciag!! To powazna uczelnia!!!! Zadnego sciagania bo Was wywala :) kurde kazdy orze jak moze :D

do pewnikow to tw o 3 ciagach i darboux czy jakos tak
    la grangeya ( chyba tak ) tez powinno byc :) .... moim zdaniem pewnikiem jest takze udowodnic zbieznosc i monotonicznosc ciagu (1+ 1/n)^n !!! Dowod jest po chuju ale ja go zakulem na pamiec :).....

poooowodzenia zycze naprawde wszystkim :D a sobie najbardziej :D
  • Davido

>fafek napisał
    >czy na egzaminie można mieć kartkę ze
    >wzorami??
    ja na kartce ze wzorami mialem cale zadania porozwiązywane :]
    ale nie wiem jak jest na dziennych ,czy mozna ją miec czy nie
    no ale dzieki tej kartce egzamin do przodu :P hehe
  • Madzia

To może się pochwalisz jakie mieliście zadania na analizie...;p
  • Bordo'wy

ja chcialem tylko zyczyc wszystkim szczescia bo to jutro ciezka walka bedzie %-)
  • piotrek_kom

Potwierdzam... :)
  • Mateusz

.. ja jeszcze dodam, ze moze sie pojawic Regula de l'Hospitala.
  • Madzia

nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie że oni chcą nas wszystkich wyp#%&@olić i zamknąć ten wydział...
  • Tomasz

takie wrazenie masz nie tylko Ty ale pewnie wszyscy ktorzy studiuja na tym wydziale niezaleznie od rocznika... na tym wydziale bylo zawsze pod gorke :-/
  • Anonim

A co to? Jutro analiza? :))))))) A może algebra? :P Wszystko da się zaliczyć ludzie. Do jednych przedmiotów potrzeba trochę wiedzy i sporo szczęścia, do innych niestety trzeba się nauczyć sporo i również liczyć na niemały prezent od losu :) Ale w każdym razie powodzenia; )
  • Marcin

"chcą wypi..."??? nie! oni nas wypierdolą! :/ PS zboczuchy jedne <lol>
  • Marcin

ale się nie damy :P będziemy walczyć :P powodzenia jutro; )
  • Mati

Bordzisz - Ty pękasz ? hyhy nie bój żaby :) - 2 termin jeszcze jest :P
  • Madzia

myślicie że przechodzą takie numery żeby kogoś podstawić na egzamin? czy patrzą na zdjęcia i mordki zdajacych??
  • ..:KaŚkA:..

raczej patrza, przynajmniej tak bylo na algebrze i chemii:)
  • cham prostak ten zia

sposobow na wyjebanie nas i wyjabanie samych siebie jest multum....:) lacznie z podstawianiem znajomego na egzamin :) jak sie uda to mozna mowic ze zamiast wygrac w lotto wygrales w To :P hahahahahha wyjebia nas jak bure suki z tej uczelnie!! Analiza po chuju panie i panowie ( przepraszam za slownictwo:P )
  • Tomasz

zapytajcie doktora Bielinskiego co zrobil jak dorwal takiego co sie podstawial za kogos na kolokwium czy egzaminie...
  • cham prostak ten zia

obwiazal jaja wokol glowy czy cos gorszego ?? :P
  • Anonim

kurwa kurwa kurwa
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)