-
Mati
-
cham prostak ten zia
-
..:KaŚkA:..
no faktycznie:D troszeczke zmieniles sie od ostatniego razu kiedy widzialam cie na algebrze:D czyzbys troche zarosl?;> za duzo nauki i nie ma na nic czasu prawda?:D
wiec piszemy w gg w 134:)
powodzenia wszystkim:) -
cham prostak ten zia
-no i jak bylo?
-po chuju :)
-ale zaliczyles?
-to sie zobaczy
-ale jak myslisz?
-nie jest dobrze ....
-jakto?
-no wyjebia nas wyjebia :) -
-
Bordo'wy
-
Krzysiek
Górecki cieciu nie podniecaj sie :D ja osobiscie dopilnuje tego, zeby Cie po drugim wyjebali hehe -
Bordo'wy
-
cham prostak ten zia
hie hie moga mi teraz narobic :) analiza poszla w pizdu :) zaliczone :DDDD -
JACEK
Słyszałem famę, że szykuje sie po Wielkanocy bonusowy termin z analizy.
Wie ktoś coś na ten temat??
Ja osobiście mam w dupie ten egzamin, ale interesuje mnie sam motyw, bo przydałoby mi sie cos podobnego, ale z algebry.
-
Tomasz
-
Bartek ..
Mam pytanie do starszych studentow: czy da sie przejsc na semestr 2 bez zaliczonej algebry?, czy sa takie osoby, ktorym sie to udalo? Albo czy jest moze przed sesja jaks mozliwosc zaliczenia cwiczen? -
JACEK
Znajdź na stronce wydziałowej warunki rejestracji po 1 sem i sam sobie odpowiedz na pierwsze pytanie.
A potem na tej samej stronie sprawdź plan sesji zimowej i odpowiedz sobie na ostatnie. -
..:KaŚkA:..
-
Bartek ..
Ok - sprawdzilem, czyli to "zaliczenie" funkcjonuje jako sped? Wie ktos moze jaki jest tam poziom trudnosci zadan w porownaniu do tych na normalnych kolokwiach na cwiczeniach? Albo ewentualnie jakies warunki odnosnie przystapienia do tego zaliczenia sa? -
Anonim
przystąpienie do wszystkich kół. prowadzący mowia co bedzie na spedzie -
Daniel...po prostu:)
z algebry był dodatkowy termin!! :D ( wielkie pokłony w stronę kochanej dr Dymitruk! :) ) ale jest jeden haczyk, trzeba się najpierw dostać na 2. semestr, ale jak to się uda to już potem mimo, iż ona poświęca swój czas, nic za to nie odstaje, nikt jej tego robić nie każe, to wystarczy jej dostarczyć listę osób i deklaracje terminu(no i ładnie poprosić:] ) i zrobione:), my wybraliśmy chyba kwiecień, wszyscy zaliczyli:D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne