PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bordo'wy

Temat poswiecony temu kiedy mozna zlapac prowadzacych w sprawie wpisow do indeksu =)

Czy ktos wie czy do poniedzialku mozna jakos zlapac wojciechowskiego po wpis z matbudow i bartnika po wpis z geologii?
  • don armando

dziś spotkałem dr Woyciechowskiego na 5 piętrze w toalecie ; )
    podejrzewam że w poniedziałek też będzie na wydziale
  • piotrek_kom

Bartnik dzisiaj dawał wpisy, ale zapomnieliśmy spytać kiedy jeszcze. Najlepiej jak go nie będzie to zostawcie mu kartkę z prośbą o podanie terminu wpisu, działa :)
  • Gżesió

>don armando napisał
    >dziś spotkałem dr Woyciechowskiego na 5 piętrze w
    >toalecie ; )
    >podejrzewam że w poniedziałek też będzie na wydziale

Hehe a pobyt w toalecie to jakaś przepowiednia!?; )
  • Anonim

moze slyszal jak sie meczy
  • Anonim

>piotrek_kom napisał
    >Bartnik dzisiaj dawał wpisy, ale zapomnieliśmy spytać
    >kiedy jeszcze. Najlepiej jak go nie będzie to zostawcie mu
    >kartkę z prośbą o podanie terminu wpisu, działa :)

W pon się zaczynają praktyki, ma być na wydziale do ~15, potem do 18 gdzieś w okolicach.
  • dodoubleG

Dzisiaj sam sie tym tematem zainteresowalem i dla potrzebujacych umieszczam terminy konsultacji na jutro(piatek 27.06):
    Żurwaski (IK) 17-18
    Maslakowski 10-11
    Terlikowski 11
    Arkadisz Weglarz 17.15
    Tyle co sie dowiedzialem:)
  • Kulesza

dzis po wpisie z geologi powiedzialem "stachurskiemu": "dobrych wakacji" to mnie wyklnal od zlosliwcow... wiec pewnie jeszcze bedzie na wydziale.
  • Dorota W.

A Kuhlera kiedy można złapać?????
  • Potwór Abdul

w poniedzialek ma egzamin z geo 2. ale wpisow od reki nie daje i chyba trzeba zostawiac w sekretariacie na 4tym pietrze.
  • Piotrek

I tu się mylisz Abdul. Dzisiaj go zaczepiłem i powiedział mi że nie ma problemu żeby wpis wziąć Jest jeszcze w niedziele ale nie pamiętam o której chyba coś mówił o 12 a w poniedziałek to trzeba przyjść do niego przed egzaminem (przed 9)
  • ewqa

A nie wie ktos jak ma teraz konsultacje Kopaczewska??
  • Anonim

Jak mają teraz wszyscy konsultacje? Wrzucajcie co wiecie, będzie mniej niepotrzebnych kursów na wydział.
  • Bordo'wy

ktos wie o ktorej we wt konsultacje ma sambor?
  • Bikerwashere

Czy ktos wie o ktorej jutro jest dr Duzewski z konstrukcji drewnianych i mozna sobie wpis zalatwic?
  • Dzieniu

dr Nitka:/ wpis potrzebny i zdjecie goscia bo nie wiem jak wyglada:D
  • Wiki:)

>ewqa napisała:
    >A nie wie ktoś jak ma teraz konsultacje Kopaczewska??

• dodoubleG

Kiedy mozna zlapac Wodkowskiego?;>
  • Bordo'wy

wodkowskiego chyba juz nie ma do wrzesnia, ale to nieoficjalne. trzeba do niego pisac meile
  • 01.Mikołaj

Widze same zapytania ,zadnych odpowiedzi. Ale jakby ktos znał terminy konsultacji u Pani Dr Szmigiery byłbym bardzo wdzięczny.
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)