-
Bordo'wy
Temat poswiecony temu kiedy mozna zlapac prowadzacych w sprawie wpisow do indeksu =)
Czy ktos wie czy do poniedzialku mozna jakos zlapac wojciechowskiego po wpis z matbudow i bartnika po wpis z geologii? -
don armando
dziś spotkałem dr Woyciechowskiego na 5 piętrze w toalecie ; )
podejrzewam że w poniedziałek też będzie na wydziale -
piotrek_kom
Bartnik dzisiaj dawał wpisy, ale zapomnieliśmy spytać kiedy jeszcze. Najlepiej jak go nie będzie to zostawcie mu kartkę z prośbą o podanie terminu wpisu, działa :) -
Gżesió
>don armando napisał
>dziś spotkałem dr Woyciechowskiego na 5 piętrze w
>toalecie ; )
>podejrzewam że w poniedziałek też będzie na wydziale
Hehe a pobyt w toalecie to jakaś przepowiednia!?; ) -
-
Anonim
-
Anonim
>piotrek_kom napisał
>Bartnik dzisiaj dawał wpisy, ale zapomnieliśmy spytać
>kiedy jeszcze. Najlepiej jak go nie będzie to zostawcie mu
>kartkę z prośbą o podanie terminu wpisu, działa :)
W pon się zaczynają praktyki, ma być na wydziale do ~15, potem do 18 gdzieś w okolicach. -
dodoubleG
Dzisiaj sam sie tym tematem zainteresowalem i dla potrzebujacych umieszczam terminy konsultacji na jutro(piatek 27.06):
Żurwaski (IK) 17-18
Maslakowski 10-11
Terlikowski 11
Arkadisz Weglarz 17.15
Tyle co sie dowiedzialem:) -
Kulesza
dzis po wpisie z geologi powiedzialem "stachurskiemu": "dobrych wakacji" to mnie wyklnal od zlosliwcow... wiec pewnie jeszcze bedzie na wydziale. -
Dorota W.
-
Potwór Abdul
w poniedzialek ma egzamin z geo 2. ale wpisow od reki nie daje i chyba trzeba zostawiac w sekretariacie na 4tym pietrze. -
Piotrek
I tu się mylisz Abdul. Dzisiaj go zaczepiłem i powiedział mi że nie ma problemu żeby wpis wziąć Jest jeszcze w niedziele ale nie pamiętam o której chyba coś mówił o 12 a w poniedziałek to trzeba przyjść do niego przed egzaminem (przed 9) -
ewqa
-
Anonim
Jak mają teraz wszyscy konsultacje? Wrzucajcie co wiecie, będzie mniej niepotrzebnych kursów na wydział. -
Bordo'wy
-
Bikerwashere
Czy ktos wie o ktorej jutro jest dr Duzewski z konstrukcji drewnianych i mozna sobie wpis zalatwic? -
Dzieniu
-
Wiki:)
>ewqa napisała:
>A nie wie ktoś jak ma teraz konsultacje Kopaczewska??
-
dodoubleG
-
Bordo'wy
wodkowskiego chyba juz nie ma do wrzesnia, ale to nieoficjalne. trzeba do niego pisac meile -
01.Mikołaj
Widze same zapytania ,zadnych odpowiedzi. Ale jakby ktos znał terminy konsultacji u Pani Dr Szmigiery byłbym bardzo wdzięczny.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne