- 1
- 2
-
piotrek_kom
Nie wiecie jak to dokładnie wygląda? Tzn. dr Kulesza dał nam pytania (te co rok temu były) i powiedział że na normalnym egzaminie będzie 8 pytań, a na zerówce 4. I to ma być z całości wykładów, czy te 4 pytania to tylko będą z I semestru? -
*Alicja*
z tego co ja zrozumiałam to na zerówce mają byc 4 pytania, obejmujące zagadnienia od tego momentu kiedy powiedzial na wykładach, że zaczynamy semestr letni... -
*Marcin*
-
Figo
-
-
... rakus ...
-
piotrek_kom
-
Anonim
Tak.
Jeśli masz zerówkę to znaczy, że miałeś z ćwiczeń co najmniej 4,0 i jesteś z części zimowej zwolniony. -
gufi
>Figo napisał
>A macie odpowiedzi do tych pytan co dal dr Kulesza?
o wlasnie, moze ktos bylby tak mily i sie podzielil?; ) -
Krzysiek
albo chociaz pytania? bo jak odp wam szkoda to szkoda, ale pytaniami moglibyscie zapodac co? -
Anonim
-
wujek_tomek
a na tej liscie to sa pytania do 19 ???? czyli o niwelacjach itp itd???? -
Marcin
a jeśli ma się 4 lub więcej i nie przyjdzie się na zerówke to potem (w pierwszym terminie) pisze się z całości materiału czy to zwolnienie z I semestru obowiązuje nadal? czyli czy zwolnienie jest dożywotne???? :P -
Karolina
Zwolnienie jest dożywotnie :-) Znaczy z tego co Kulesza mówił to na I i II terminie też obowiązuje. -
Anonim
z tego co wiem to jednak to nieprawda...
obowiazuje na 0 i 1 terminie...
na 2 juz jest wszystko.... takie sluchy kraza u mnie w grupie -
Karolina
-
LAska
Na zeszłotygodniowym wykładzie mówił ze zwolnienie z pierwszego semu obowiazuje tylko na zerowym i pierwszym terminie w drugim pisze sie juz z calosci... -
Karolina
-
Anonim
-
Anonim
>Asica napisała:
>do zadnego egzaminu nie mozna podejsc bez zaliczenia
>cwiczeń?
zalezy od prowadzacego. Niestety nie pamietam jak dokladnie jest z ktorym egzaminem... -
piotrek_kom
A może macie dokładnie wydzielone które pytania z tych 37 obowiązują na jutro, bo ja do kilku nie jestem pewien... Wydaje mi sie, że z II sem są:
10-17, 20, 26-28, 31, 33, 37. Jeżeli jeszcze jakieś to piszczie, bo nie mam pewności co do: 8, 9, 18, 21, 32 i 34... Dzieki
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne