PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • piotrek_kom

Nie wiecie jak to dokładnie wygląda? Tzn. dr Kulesza dał nam pytania (te co rok temu były) i powiedział że na normalnym egzaminie będzie 8 pytań, a na zerówce 4. I to ma być z całości wykładów, czy te 4 pytania to tylko będą z I semestru?
  • *Alicja*

z tego co ja zrozumiałam to na zerówce mają byc 4 pytania, obejmujące zagadnienia od tego momentu kiedy powiedzial na wykładach, że zaczynamy semestr letni...
  • *Marcin*

Pytania będą 4 z drugiego semestru.
  • Figo

A macie odpowiedzi do tych pytan co dal dr Kulesza?
  • ... rakus ...

... możecie tylko żałować, że nie macie z profesorem Pałysem :) ...
  • piotrek_kom

Na 100% na zerówke tylko potrzeba 2 semestr?
  • Anonim

Tak.
    Jeśli masz zerówkę to znaczy, że miałeś z ćwiczeń co najmniej 4,0 i jesteś z części zimowej zwolniony.
  • gufi

>Figo napisał
    >A macie odpowiedzi do tych pytan co dal dr Kulesza?

o wlasnie, moze ktos bylby tak mily i sie podzielil?; )
  • Krzysiek

albo chociaz pytania? bo jak odp wam szkoda to szkoda, ale pytaniami moglibyscie zapodac co?
  • Anonim

Pytania Kuleszy są w wątku "kolokwium z miernictwa".
  • wujek_tomek

a na tej liscie to sa pytania do 19 ???? czyli o niwelacjach itp itd????
  • Marcin

a jeśli ma się 4 lub więcej i nie przyjdzie się na zerówke to potem (w pierwszym terminie) pisze się z całości materiału czy to zwolnienie z I semestru obowiązuje nadal? czyli czy zwolnienie jest dożywotne???? :P
  • Karolina

Zwolnienie jest dożywotnie :-) Znaczy z tego co Kulesza mówił to na I i II terminie też obowiązuje.
  • Anonim

z tego co wiem to jednak to nieprawda...
    obowiazuje na 0 i 1 terminie...
    na 2 juz jest wszystko.... takie sluchy kraza u mnie w grupie
  • Karolina

Dowiem się i najwyżej sprostuje :)
  • LAska

Na zeszłotygodniowym wykładzie mówił ze zwolnienie z pierwszego semu obowiazuje tylko na zerowym i pierwszym terminie w drugim pisze sie juz z calosci...
  • Karolina

A racja. Przepraszam za wprowadzenie w błąd :P
  • Anonim

do zadnego egzaminu nie mozna podejsc bez zaliczenia cwiczeń?
  • Anonim

>Asica napisała:
    >do zadnego egzaminu nie mozna podejsc bez zaliczenia
    >cwiczeń?

zalezy od prowadzacego. Niestety nie pamietam jak dokladnie jest z ktorym egzaminem...
  • piotrek_kom

A może macie dokładnie wydzielone które pytania z tych 37 obowiązują na jutro, bo ja do kilku nie jestem pewien... Wydaje mi sie, że z II sem są:
    10-17, 20, 26-28, 31, 33, 37. Jeżeli jeszcze jakieś to piszczie, bo nie mam pewności co do: 8, 9, 18, 21, 32 i 34... Dzieki
  • 1
  • 2
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)