- 1
- 2
-
mlody bog
-
piotrek:)
Całkowanie numeryczne (metoda trapezów i parabol) oraz równania różniczkowe (rozwijanie w szereg Taylora, metoda jawna i niejawna Eulera). -
mlody bog
-
mlody bog
dobra, ktos sie orientuje co do ewentualnej poprawy kolosa z metod?
Slyszalem dzis od Wasowskiego ze kilka osob cos organizuje, meczy samorzad i robi liste. Jak ktos ma jakies informacje, bylbym bardzo wdzieczny. Pozdr. -
-
Iwona
-
mlody bog
nie wiem dokladnie, bylem u prowadzacego i podobno "ktos" to organizuje. -
01.Mikołaj
-
Piotrek
Podbijam temat jako że nieuchronnie zbliża się ten nadzwyczaj ważny i istotny egzamin :p
Ma ktoś może jakąś wiedzę skąd najlepiej się uczyć? Z wykładów na które nikt (prawie) nie chodził czy wystarczy "wiedza" z ćwiczeń?
a poza tym... trudne to? -
pralina z marcepanem
wlasnie. jak to jest z tym egzaminem. ja nie posiadam innych materialow jak tylko skrypty wykladow z pliku MetNum. jezeli jest cos z czego warto sie uczyc to prosze o informacje. dzieki. -
... rakus ...
... podstawą do nauki są chyba wykłady ale te materiały też mogą pomóc http://siwy.il.pw.edu.pl/~gr1r84/ol...
powodzenia !!! ... -
Kamil Bieniek
podstawą do zdania tego egzaminu jest umiejętne używanie ściąg :-). powodzenia -
pralina z marcepanem
-
Anonim
-
chmielu
czy te tematy co dali na serwerze obowiazuja na egzamin, tzn czy pytania beda takie same?? swoja droga to te kartki co link do nich jest wyzej sa odpowiedziami na te tematy jakby ktos jeszcze nie wiedzial;) -
Norbert
i tak nie ma szans sie tego na jutro nauczyc :P Jedyne wyjscie to ściąga :/
Szkoda tylko, że jestem uczciwy i nie ściągam :D -
chmielu
>Zbysio Wichura napisał
>i tak nie ma szans sie tego na jutro nauczyc :P
>
Probowac mozna;) ja siedze od 15 i ciut lepiej jak polowe przerobilem:) ze zrozumieniem oczywiscie:D
>Szkoda tylko, że jestem uczciwy i nie ściągam :D
>
Ale jesli nikt nie bedzie tego widzial to nikt nie bedzie wiedzial, a jesli nikt nie bedzie wiedzial to nie bedziesz sie musial wstydzic swojego wystepku i nie bedziesz mial wyrzutow sumienia:D:D:D
-
Norbert
w sumie to nie ściągam bo mi sie nie chce zrobić ściąg :P zawsze jest czerwiec i wrzesien a wtedy juz ktos wysle mi sciagi do tego czasu :D:D:D -
mlody bog
-
Bartek
-
Maciek
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne