-
egoistka
czy mozna sobie wziac urlop po prostu majac cos niezaliczone?
nie mowie o urlopie w wypadku, gdy np jest jakas smierc w rodzinie, czy tez ulego sie wypadkowi... albo jak sie zdarza inne wypadki losowe.
pytam o to czy mozna wziac go sobie po prostu... nie podajac jakis baaardzo waznych powodow.
czy u nas niestety tak nie ma?
bo mam znajomego, ktory u sibie na uczelni zlozyl po prostu wniosek, ze idzie na urlop i juz... nie musieli nic rozpatrywac.
wie ktos? -
Kulesza
a wiec u nas na uczelni jest tak, ze urlop dziekanski bez zadnego powodu mozna wziac, ale tylko w sytuacji gdy sie ma wyczyszczone, zakonczone dwa lata, a wiec jezeli po sesji jesiennej cos Ci zostanie to... "nici" z urlopu.
a wiec, zdziwilibysmy sie gdyby bylo inczej - przeciez to PW! -
Anonim
Dokładnie tak.
6. Urlopu nieuwarunkowanego udziela się na prośbę studenta, który zaliczył co najmniej II rok studiów
na studiach pierwszego stopnia lub I rok na studiach drugiego stopnia. Urlopu tego można udzielić
jedynie raz w okresie studiów i nie później niż w pierwszym miesiącu trwania semestru.
Uczestnictwo w zajęciach i uzyskiwanie zaliczeń w czasie trwania urlopu nieuwarunkowanego
wymaga zgody dziekana.
Ty się ucz mechany na środę, a nie się urlopować chcesz:p -
egoistka
hehe :)
tylko, zeby mi sama mechana zostala :(
jeszcze BO, drewno, TiORBy, numerki, no i ta mechana...
a do tego projekty <placze>
zalamie sie chyba :( kurde, no... -
-
Anonim
No to tak jak ja, dzisiaj Szcześniak powiedział, że trzeci termin będzie łatwy i że zdamy, przecież nie oszukałby nas, nie? :] -
}-> sweetest perfection <-{
to co Wy cały rok robiliście? :] mi się nie udało aż tyle zostawić na wrzesień (chociaż bet 2, 3 i mk 2 to jest aaaż tyyyle :/)
powodzenia :] -
JACEK
E tam, ja tam wierzę w nową panią Dziekan ds rejestracji. Mi brakuje akurat teraz 1 pktu do III roku, ale myślę, ze większe braki mogą przechodzić. W koncu na każdym normalnym wydziale PW to wylecieć to można, ale po pierwszym roku, tymczasem u nas sie drży o rejestrację na III, IV rok, a repetę to sobie mozna narysować ! :/
PS. A czy koleżanka to się przypadkiem w czerwcu na nie spoźniła 20 minut na 40 minutowy egzamin z numerków?? :P -
egoistka
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne