PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • egoistka

czy mozna sobie wziac urlop po prostu majac cos niezaliczone?

nie mowie o urlopie w wypadku, gdy np jest jakas smierc w rodzinie, czy tez ulego sie wypadkowi... albo jak sie zdarza inne wypadki losowe.

pytam o to czy mozna wziac go sobie po prostu... nie podajac jakis baaardzo waznych powodow.

czy u nas niestety tak nie ma?

bo mam znajomego, ktory u sibie na uczelni zlozyl po prostu wniosek, ze idzie na urlop i juz... nie musieli nic rozpatrywac.

wie ktos?
  • Kulesza

a wiec u nas na uczelni jest tak, ze urlop dziekanski bez zadnego powodu mozna wziac, ale tylko w sytuacji gdy sie ma wyczyszczone, zakonczone dwa lata, a wiec jezeli po sesji jesiennej cos Ci zostanie to... "nici" z urlopu.

a wiec, zdziwilibysmy sie gdyby bylo inczej - przeciez to PW!
  • Anonim

Dokładnie tak.

6. Urlopu nieuwarunkowanego udziela się na prośbę studenta, który zaliczył co najmniej II rok studiów
    na studiach pierwszego stopnia lub I rok na studiach drugiego stopnia. Urlopu tego można udzielić
    jedynie raz w okresie studiów i nie później niż w pierwszym miesiącu trwania semestru.
    Uczestnictwo w zajęciach i uzyskiwanie zaliczeń w czasie trwania urlopu nieuwarunkowanego
    wymaga zgody dziekana.

Ty się ucz mechany na środę, a nie się urlopować chcesz:p
  • egoistka

hehe :)
    tylko, zeby mi sama mechana zostala :(

jeszcze BO, drewno, TiORBy, numerki, no i ta mechana...

a do tego projekty <placze>

zalamie sie chyba :( kurde, no...
  • Anonim

No to tak jak ja, dzisiaj Szcześniak powiedział, że trzeci termin będzie łatwy i że zdamy, przecież nie oszukałby nas, nie? :]
  • }-> sweetest perfection <-{

to co Wy cały rok robiliście? :] mi się nie udało aż tyle zostawić na wrzesień (chociaż bet 2, 3 i mk 2 to jest aaaż tyyyle :/)
    powodzenia :]
  • JACEK

E tam, ja tam wierzę w nową panią Dziekan ds rejestracji. Mi brakuje akurat teraz 1 pktu do III roku, ale myślę, ze większe braki mogą przechodzić. W koncu na każdym normalnym wydziale PW to wylecieć to można, ale po pierwszym roku, tymczasem u nas sie drży o rejestrację na III, IV rok, a repetę to sobie mozna narysować ! :/

PS. A czy koleżanka to się przypadkiem w czerwcu na nie spoźniła 20 minut na 40 minutowy egzamin z numerków?? :P
  • egoistka

tak to ja...

coz... trasa lazienkowska tego dnia mi nie sprzyjala...
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)