-
thmssn
Czy to prawda, że metale i betony na KBI (inż) na 7 sem powtarzają się potem na pierwszym semestrze studiow II st. i ocena jest przepisywana?
Jakie jest prawdopodobieństwo trafienia na Sawczuka na metalach?
Będę wdzieczny za szybka odpowiedz, bo sie waham co do specjalizacji a czasu mało :)
-
Monia
z tego co słyszałam to tak, a na inż zajęcia prowadził w zeszłym roku Siennicki a czy ktoś jeszcze to nie wiem... -
booker
na KBI były 2 grupy i obie prowadził na metalach Siennicki a betony były z Rafałem Ostromęckim albo z Agnieszką Golubińską
kolega z magisterskich robił bardzo podobny projekt do mojego z betonów, ale to był chyba tylko jeden z dwóch -
}-> sweetest perfection <-{
na betonach jest ściana i dźwigar strunobet (chyba, nie pamiętam :P), na metalach budynek szkieletowy;
na mgr zdaje się na met i bet jest zbiornik, więc chyba tylko cześciowo program się zazębia. -
-
thmssn
No i dobrze. Dzieki za odpowiedź. A Sawczuka chętnie bym uniknął, bo jakby to powiedzieć, miałem okazję go poznać na początku studiów i wystarczy. -
BYS; )
cos mi sie wydaje, ze wraz z wejsciem nowego programu studiow magisterskich (3 semestry) nie bedzie juz przepisywania ocen z inzynierskich. Poniewaz od przyszlego roku obowiazkowym bedzie robienie dwoch stopni nie logicznym byloby robienie dwa razy tego samego przedmiotu, dlatego tak porozkladali przedmioty (czesc wrzucili na inzynierskie) aby nie bylo dublowania i aby mozna bylo zrobic magisterke w 3 a nie jak do tej pory 4 semestry :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl
Miejsca grona (3)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
- Dodaj miejsce