-
Natka
Czy ktoś projektował swoje osiedle(komunikację) na podkładzie nr 21 z Inżynierii Komunikacyjnej ??? proszę o kontakt i ewentualne pomoce naukowe na e-mail: wiki-20@o2.pl -
BARTEK ADAMCZYK
-
Dorota W.
i znów się zaczyna :/
Już był taki temat!
A ten projekt jest banalny, najłatwiejszy na całych studiach - ludzie opanujcie się! -
}-> sweetest perfection <-{
Czy ktoś chce za mnie skończyć studia, iść za mnie do pracy, zrobić uprawnienia?
... -
-
BARTEK ADAMCZYK
no właśnie też tak myślę :)) przecież przesłanie takiego podkładu = zrobienie całego projektu przez kogoś :/ ajj -
Natka
niektórzy ludzie pracują i nie mają zawiele czasu...widaje mi się że nic złego jest we wzajemnej pomocy....nie bądzcie tacy skąpi... -
CartMaN
-
Anonim
koledzy maja racje, pomoc jest obowiazkiem studenckim jak dla mnie ale prosba o wszystko jest jakby niemoralna, wziac sie do roboty prosze -
Anonim
-
JACEK
>Nataly napisała:
>niektórzy ludzie pracują i nie mają zawiele
>czasu...widaje mi się że nic złego jest we wzajemnej
>pomocy....nie bądzcie tacy skąpi...
I tak macie MEGA luzy na zaocznych, wiec nie wypada narzekać :) -
chmielu
>JACEK napisał
>I tak macie MEGA luzy na zaocznych, wiec nie wypada
>narzekać :)
Skoro na dziennych jest duzo ciezej, to dlaczego siedzicie na gronie zamiast sie uczyc i robic projekty? -
JACEK
-
}-> sweetest perfection <-{
na Akademiach Paznokcia się robi znacznie mniej, a też się jest po tym magister, więc nie lepiej tak...? -
Szamo
-
Jawor
-
JACEK
-
Sad?-Damn!
Może ktoś wrzucić (najlepiej dzisiaj) przykladowe projekty z pomiarów, jak to ma wyglądac? w jakim stopniu mozna uogolnic projekt?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne