-
błoooj
-
*Marcin*
5 pytań z zestawu pytań, który podał jako obowiązujący na egzamin. Nic innego nie będzie. -
JACEK
A te podkreślone to tylko na zerówke i I termin? jakos tak mi sie obiło o uszy -
Bordo'wy
-
-
błoooj
no taaa, tylko troche jest tych pytan do nauczenia, dlatego pytam czy któres pytania kuchler lubi szczególnie? wiem że metoda A i B i cechy fizyczne gruntów, cos jeszcze? -
JACEK
-
CartMaN
ABSy ATSy koniecznie sie nauczyc :) + Metody A i B + obydwa stany graniczne -
błoooj
-
s1iwa
>proste napisał
>kul kul..a ma ktoś może jakies materiały typu ściąga?
Antonio widzi wszystko. Antonio slyszy wszystko. Antonio bedzie zly jak ktos sciaga. -
_tfuj_wruk_
>proste napisał
>kul kul..a ma ktoś może jakies materiały typu ściąga?
tam się chyba nie da ściągać.
lepiej nie próbować...
edit:
kolega mnie uprzedził
ale faktycznie można wylecieć za wszystko nawet za niezapięty plecak, marynarke powody się zawsze jakieś znajdą... -
błoooj
nie mam zamiaru ściągać, słyszałem legendy o panu K. materiałów do nauki potrzebuje -
Dorota W.
Zdarza że na pierwszym terminie daje te same pytania co na zerówce, więc rada nie omijać tych pytań, a nawet bym powiedziała, że na nie zwrócić większa uwagę. -
dab
i taka rada.. używajcie maksymalnie jak najwięcej kolorowych kredek :)
czym bardziej kolorowo tym większe szansa na 5 :)
pozdrawiam -
błoooj
-
Dawid
Każdą kreskę na wykresie rysujcie innym kolorem. Wszystkie rysunki co się da także rysować jak najbardziej kolorowo. To na prawdę działa na pana profesora! -
Wanda:)
-
cham prostak ten zia
-
Magrat*
-
Anonim
mam zdjęcie listy na telefonie a nie mam kabla więc jak ktoś chce wynik to pisać a ja podam)) -
cham prostak ten zia
stwierdzam i potwierdzam. On widzi wszystko : ) pomyślałem aby wyjąć odpowiedź na pierwsze i nie zdążyłem się ruszyć, a on: " co pan tam szykuje?" gość wyhodował sobie oczy w d.. z tyłu głowy : )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne