-
Mam nadzieje że taki wspólny temat choć troche uporządkuje sytuacje na gronie i poprawi jego funkcjonalność, ponieważ w większości dyskusja ogranicza sie do kilku wpisów tematy "pytania" bedą usuwane.
-
gosiab
Ale to jest miejsce gdzie można szybko uzyskać odpowiedź właśnie na takie małe pytania =)
Wrzucenie wszystkiego do jednego "worka" może poprawić organizację ale chyba wydłuży czas dotarcia do naprawdę interesujących nas informacji - jeśli będziemy musieli przeszukać cały ten wątek =(
-
Najprościej jest wejść założyć temat: dr kowalski, fiza, prześlijcie ściagi na emeil... . Jesli ktoś na niego odpowie to jest pełnia szcześcia, jesli nie to trudno. A o porzadek na gronie niech dba moderator. Moim zdaniem to grono nie ma być słupem ogłoszeniowym bo ten cel można zawrzeć w kilku tematach. Przeszukanie watku chyba jest prostrze niż spisu tematów szczególnie że najcześciej ich autorzy nie zbyt się trudzą i po temacie ciężko wywnioskować czego on dotyczy. Jeśli ten pomysł nie usprawni funkcjonowania to napewno nie zaszkodzi a chyba warto spróbować.
-
M!Q
to ja mam pytanie. Cięzko jest zdać egzamin u Kuleszy z miernictwa? duzo osob nie zalicza?
-
-
gosiab
z tego co pamiętam (a dawno to było)
P. Kulesza jest bardzo pozytywnie nastawiony do studentów
no i na egzaminie w sali gdzie pilnował p. Kulesza była bardzo miła atmosfera; )
ale wypada COŚ wiedzieć
było 5 pytań niezbyt ciężkich ale dość opisowych - i lepiej chyba nie lać wody... ale tego nie jestem pewna
w drugim to już chyba prawie wszyscy zaliczyli - bo jak poprawiałam pierwszy termin to pisaliśmy razem w małej sali... -
fafek
Na miernictwo warto zaopatrzyć się w ściągi.
Jeśli się okaże, że komuś zabrakło niewielu punktów do zaliczenia egzaminu, to trzeba się do niego wybrać, obejrzeć pracę, często te brakujące punkty się gdzieś znajdują i egzamin do przodu bez poprawki:] Powodzenia!! -
Davido
-
Seba
-
PiWCuk
-
Anonim
POSZUKUJE PILNIE PROF. WITKOWSKIEGO (mechana).
wie ktoś może kiedy mogę go zastać na naszym wydziale ??
tylko nie gadajcie, że juz go nie ma bo poszedł na emeryturkę..... potrzebuję poznac wynik swojego egzaminu i wziąć wpisik :) -
Krzysiek
na pewno ma ktoś jakieś przodki z wytrzymałości II. moglby ktos cos zapodac na maila: Wasikowski@op.pl pliska:) -
Dobry Przodek
Na pewno ma ...
Dobrego przodka przygarnie z chęcią każdy ... a potem chowa go tylko dla siebie, bo wydaje mu się że będzie przez to lepszy :(
Śmieszne i smutne jednocześnie. Walczymy z takim zachowaniem - właśnie po to powstał Nowy Serwis:
http://DobryPrzodek.pl
Projekty z Budownictwa !!!
Stale powiększany zbiór najlepszych Przodków w formie elektronicznej, a ostatnio nawet dział z pytaniami do egzaminu na uprawnienia budowlane!
Znajdziesz tam także kilka fajnych przodków z wytrzymałości!
Więcej na : http://DobryPrzodek.pl
Serdecznie Zapraszamy.
-
von K.
Gdzie oprócz Babilonu mieszka dużo studentów budownictwa? Nie wiem, co wpisywać jako dalsze opcje przy kwaterunku. -
Anonim
-
Anonim
-
...żychoś...
Ile ECTS formalnie można stracić w sumie po drugim semestrze, żeby móc przejść na semestr trzeci? -
fafek
-
Kuba
-
paweł
-
paweł
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne